pavelzvacek Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Zdravím všechny příznivce hodinek . Podělte se o informace a zkušenosti s nákupem řemínku . Při hledání kvalitního řemínku , poté co mě nabídka místního hodináře neuspokojila , jsem našel slušnou nabídku pouze na www.chrono.cz . Zde jsou nabízeny řemínky a tahy Hirsch . Jsou i další výrobci ? Díky .
afrikab Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 pavelzvacek napsal: Zdravím všechny příznivce hodinek . Podělte se o informace a zkušenosti s nákupem řemínku . Při hledání kvalitního řemínku , poté co mě nabídka místního hodináře neuspokojila , jsem našel slušnou nabídku pouze na www.chrono.cz . Zde jsou nabízeny řemínky a tahy Hirsch . Jsou i další výrobci ? Díky . Treba Americka (nektere se delaji v Cine) firma Hadley-Roma ci nemecky Di-Modell. Me se reminky Hadley-Roma osvedcily. Koupit je lze treba tady (levnejsi shop jsem nenasel): fredawatchstraps.com/
old black Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Třeba na Uhrenbandversand najdeš: BAND-IT, BARINGTON, BIRKENSTOCK, DI-MODELL, EICHMÜLLER, EULIT, EULUX, FLUCO, GRAF, HERZOG, MARBURGER, MARCCO, MEYHOFER, PIERO MAGLI, RIOS1931, ROWI, VOLLMER, WEISSENFELSER Slušní, rychlí, PayPal, ... už jsem tam pár ? nechal. Teď nechávám dělat celkem 5 ks u dvou výrobců za zakázku, tak se těším na rozdíl mezi sériovou výrobou.
pp Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 pár hlavně luxusnějších výrobců je na http://www.watchbandsonline.com/ a velký výběr je na http://www.strappedfortime.com/default.asp tam ti prodají i nářadíčko na výměnu řemene a prodlužování a zkracování kovového tahu
pavelzvacek Odesláno 10. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Díky za inspirativní odkazy .
Mech Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 pavelzvacek napsal: Díky za inspirativní odkazy . Tak co, našels něco zajímavého?
Paullus Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Sháním tah ke zlatým hodinkám, tudíž by měl být asi taky ze zlata (18K). Asi před deseti lety jsem náhodou jeden sehnal v klenotnictví (nikoli v hodinářství), ale od té doby na nic podobného nemůžu narazit. Když dám v Google "Gold Band" vyhodí mi to milióny klenotnictví pro ženský.... Nemáte někdo nějaký tip?
spiderer Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Paullus - nevim jaky typ shanis, ale predpokladam ze pujde o neco na ty PP - nasel jsem treba tuhle stranku - http://www.jewelbasket.com/gold-watch-bands.html tak treba neco vyberes
kubson Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 hirsch má teď nového dodavatele na kovové tahy a nějaké zlaté tam jsou.. kdyžtak mi napiš naskenuju ti to
Paullus Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Spiderere a Kubsone, díky moc. Já ty stránky sháním pro inspiraci, protože Tictackate mi dohodil vynikajícího zlatníka a ten by mně ten tah udělal. Blbý je akorát to, že já mám umělecké cítění patagonského tučňáka, takže musím najít nějaký vzor, který pak nechám sprostě obšlehnout (jo a ještě musím vymlátit nejbližšímu příbuzenstvu zlaté plomby). Kubsone, kdybys věděl o nějakém tahu s motivem PP, byl bych Ti vděčen.
farářskej Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Omlouvám se, mám fatální paměť na jména - jak se jmenoval ten člověk tady na fóru, kterej vyráběl řemeny?
lolohh Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 farářskej napsal: Omlouvám se, mám fatální paměť na jména - jak se jmenoval ten člověk tady na fóru, kterej vyráběl řemeny? simon - www.sima-prague.com
Baker Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Poradite mi nejaky shop kde uvadeji delky reminku, hledam neco podobneho jako Hirsch Modena (i v priblizne cenove kategorii) ale ve zkracene verzi 114/73. Modena je pro me moc dlouha, resp. ta cast se sponou ma 85mm.
Návštěvník YPO Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 http://www.globalwatchband.com/ také poměrně zajímavá a funkční stránka s řemeny
kubson Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 momentálně spíš nefunkční Fatal error: session_start(): Failed to initialize storage module: user (path: /tmp) in /home/globalw/public_html/index.php on line 2
Návštěvník YPO Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 (upraveno) kubson napsal: momentálně spíš nefunkční Fatal error: session_start(): Failed to initialize storage module: user (path: /tmp) in /home/globalw/public_html/index.php on line 2 ano ...... zkuste to zítra prosím už funguje Upraveno 21. června 2007 uživatelem YPO
slider Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 pavelzvacek napsal: Zdravím všechny příznivce hodinek . Podělte se o informace a zkušenosti s nákupem řemínku . Při hledání kvalitního řemínku , poté co mě nabídka místního hodináře neuspokojila , jsem našel slušnou nabídku pouze na www.chrono.cz . Zde jsou nabízeny řemínky a tahy Hirsch . Jsou i další výrobci ? Díky . Sháněl jsem kovový tah na Vostok Europe AN-225 MRIYA , pan Baranov ,zástupce fy INTERWATCH v Praze, mně takový tah nabídl. Nechal jsem si ho poslat za cenu 1050 Kč s ujištěním, že je že je to originál, jaké bylo překvapení, když otvory v uchycení do stěžejek nepasovaly.Mezera mezi pouzderm a ukončením byla cca 3 mm. Tah jsem vrátil a pan Baranov se omluvil a dále konstatoval ,že tah na tyto hodinky se neprodává.Co je vlastně smutné, to že ani zástupce firmy Vostok Europe neví co je na co.
Baker Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Pri neuspesnem hledani reminku 20/20mm jsem narazil na tuto zajimavou stranku, kde je mozno si navrhnout vlastni remen. Ceny sice ponekud vyssi ale ... http://www.watchnetwork.com/watchstraps/index.html
boo-beek Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Baker napsal: Pri neuspesnem hledani reminku 20/20mm jsem narazil na tuto zajimavou stranku, kde je mozno si navrhnout vlastni remen. Ceny sice ponekud vyssi ale ... http://www.watchnetwork.com/watchstraps/index.html Ehm... tak jsem si tam poskladal remen, byl by urcite krasnej... ale 444 USD Za to jsou slusny hodinky!!!
Conrad Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2007 Myslíte si že dát kovový tah na letecké hodinky je zvěrstvo???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se