ivan_989 Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Mne sa najviac lubili tie priklady so slnkom co sem davali Daemon a people. Zemegula na ciferniku ma skôr irituje.
People Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Mne osobne tritiove trubice nepasuju k cistym pilotkam z vojnoveho obdobia. Hodilo by sa to skor na hodinky vojenske, takticke a podobne.
wizard-ov Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Souhlas s People - pocta 313.peruti a tritium ? No a na 4.živly už to imho není kam nacpat - ať to není jako Jak pejsek a kočička pekli dort...
Daemonultimate Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Souhlas, taky mi to moc nesedí, ale zkusil jsem to, kdyby někoho nějaký využití napadlo.
Jörg8X Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 V 30. 8. 2014 v 10:58, People napsal: porovnanie1.jpgporovnanie2.jpgporovnanie3.jpgporovnanie4.jpgporovnanie6.jpgporovnanie5.jpgp3 + p6 V 30. 8. 2014 v 11:32, Daemonultimate napsal: Dobrá bouchnu do stolu, tohle se mi líbí nejvíc, ale asi budu rád, když se to neuskuteční. Trailmaster Down all+3D.jpgPouzdro pěkné, ale trochu mi tam vadí den
People Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Tak mam 2 dni volna. Vymyslime nieco. Z tych 9 ludi, co sleduje toto vlakno, by mohlo pridat nejake nazory, namety, vyjadrenia.
Jörg8X Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Já mam u živlů víc favoritů a vždy je to bez potápkové lunety a bez barevné zeměkoule.
People Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) kedysi na zaciatku som mal v hlave takuto viziu. Bez zemegule. Cisto len gilos. Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem People
People Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) ala Stripes Geneve Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem People
Sphinxx Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) Pánové jen se zeptám, je nějaký přesnější odhad ceny na 4 elementy? Stačí mi to zhruba, ptám se za kamaráda. Díkes. Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem Sphinxx
Kasper Odesláno 31. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Cenová ponuka bude známa, keď im pošleme náš (plus/mínus) finálny návrh.Zatiaľ sa riadime cenníkom. Budem sa snažiť, aby bola finálna cena čo najprijatelnejšia. V 31. 8. 2014 v 16:12, Sphinxx napsal: Pánové jen se zeptám, je nějaký přesnější odhad ceny - stačí mi to zhruba, ptám se za kamaráda. Díkes.
neus Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) V 31. 8. 2014 v 10:56, Kasper napsal: mne sa páči napr. tento smerUmím si představit toto slunce a nebo jen tento navržený "směr" na tomto přiloženém návrhu, který vyhotovil kolega People.Motivy živlů bych dal na místa samotných indexů a více si vyhrál s prostorem na cifru a jeho uspořádáním, uhlazením...Ještě je to ovšem hodně práce a úvah Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem neus
myšák Albín Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Nejsem zainteresován, nicméně když už jsem vypotil tuhle fušeřinu přidám i pár řádek ;- :Hodinky bez lunety se mi nikdy nelíbily, nicméně meodvážil bych se do ní spoutat či jakkoliv omezovat vesmír. Kupodivu se mi 'nějak' takto i líbí.Datum si představte černý, bílá čísla a ohraničený modrou barvou tak, aby to vypadalo jako Země. Na vteřinovce je Měsíc (Pokus o zatmění Slunce - když už jsou téma živly ) Vrchní jsou fajn vyplněny ale poměr Slunce/Země se mi nezdá, spodní je poměrově lepší ale je to takový... P.S Pardon za tu datumovku, ale prošel jsem celejch 60str. předešlého tématu, ale tu postovanou tuším Peoplem, která mne inspirovala, jsem nenašel. Tu z Nautiky byste stejně hned poznali.
Daemonultimate Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Myšlenka planetária neni špatná a dovedu si tu zábavu představit i na cifru, ale ve spojení s elementy mi to přijde už moc. Leda upustit od elementů a udělat vesmír. Nápad to není špatnej, ale udělat vesmír jen symbolicky je asi málo a zkombinovat základní akce ve vesmíru s chodem hodinek vidím jako hodně technicky náročné.
wizard-ov Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 No a kyž už jsme u toho - jak ten vesmír udělat ? Ať už ve středu (nebo mimo něj) bude slunko nebo zemegula (můj favorit) nebo hlava Fajtla, máte někdo představu JAK vesmír udělat ? Jestli použít ten 3D tisk (černý podklad, stříbrné hvězdy), nebo nějaká vrstva stříbrného prachu, nebo rozdrcené sklo...
ivan_989 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Hlavne netreba kombinovať štylizovan? prvky (symboly, slnko) s pokusmi o realne zobrazenie (vesmir). To je cesta psíka a mačičky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se