ivan_989 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 V 30. 9. 2014 v 15:52, People napsal: Ivan ak sa podari limitku zrealizovat a ty v poslednej chvili odstupis pre nejaku malichernost, tak ma naseres. Svetadiely nie je problem odstranit, ale dolezitejsie, je cim.som tu od uplneho zaciatku budem dufam az do konca. Ked zmiznu svetadiely a niecim neutralnym sa nahradia, na dienko sa vygraviruje "vela povolanych, malo vyvolenych" a na krabicu vhodnym napisom uvediet citat zo Smaragdovej dosky (ten "ako hore tak dole...." vid napr wikipedia) po cesky, slovensky alebo latinsky, nemam dovod odstupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 V 30. 9. 2014 v 9:46, eXploiter napsal: nestíham...tu je Military, ručičky som nechal pôvodne, vymeniť aj tie ? a premistnil som dátumovku zas medzi 4,5Military0003.png člen Tittus, mi stiahol z Shutterstocku ten obrázok čo tu dával people, tak skúsim to tam dať a už by to mohlo vypadať lepšie, ale myslím, že je tam toho až mocTohle se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Chlapi jen tak v rychlosti, misto zemekoule mam v hlave porad nejakou texturu (logo chronomag, vlnka, a symboly obracenych trojuhelniku)...neco takoveho by se vam misto zemekoule nehodilo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Za mě naprosto perfektní, vypadá to daleko lépe než kontinenty a ještě to ma chonomag odkaz. Všechny 4 palce nahoru. Jen ta datumka mě tam furt se.e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Krok od svetadielov k texture ocenujem ked sa podari spravit dobry podklad ( g®ilos, tonovanie ci textura), mame vyhrane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Nemám do toho co mluvit, ale proč chcete mít na ciferníku spermie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Spermie jsou trendy. A navíc odkazují na pátý element a vznik života:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Mám z toho dost podobnej pocit, jako Straspol . Hlavně nevím, proč se ladily do detailu světadíly a teď už jsou pryč stejně, jako Michalova verze? Světadíly byly super, tohle se mě osobně nelíbí - pardon za kritiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Ale ved cosmo dal iba navrh. Ostatni sa vyjadrili, nepozdáva sa, tak hladajme dalej. Dajte dalsie navrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Mě se tedy pozdává velmi. Naprd je, že se k tomu vyjadřujeme 3, ale naprosto to chápu vzhledem k chaosu po restartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 V 1. 10. 2014 v 20:20, Kostra napsal: Mě se tedy pozdává velmi. Naprd je, že se k tomu vyjadřujeme 3, ale naprosto to chápu vzhledem k chaosu po restartu.Pevne verim ze pridu aj dalsie navrhy ako spravit doriesenia cifernika. Mne sa tie vlnky a chronomag a trojuholniky tiez moc nepozdavaju. Troska take .... Mismas. Ak by niekto dokazal tie letokruhove kruznice alebo tonovanie alebo abstraktny g®ilos... Tieto navrhy tu slovne uz boli popisane, ale chapem ze bez vizualizacii sa nepohneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jak už jsem několikrát psal, já to nechci kritizovat nebo znevažovat něčí práci, ale prostě jsem napsal svůj názor, protože byla ta zeměkoule od Michala, ta šla stranou, pak další možné motivy i návrhy a pak zase zeměkoule a když už je to ve finálním podání, které mělo částečný úspěch, co jsem zaregistroval, tak se zase vybočilo a jde se úplně jimým směrem, přijde mi to s prominutím - schizofrenní. Je to řekl bych zbytečná ztráta času a úsilí a začíná z toho být "taškařice" ... Bells i Exploiter tomu vynaložili spoustu času a úsilí a dnes to jde zase úplně jinam, takhle by se to asi nikam neposunulo. Protože co jsemt ady pochytil, když už je nějaká "finální verze", tak se to ubere zase plně jinam. Toť můj názor, člena který pro to nic neudělal, ale zeměkoule na cifru se mi líbila. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Schizofrenní? Ale kde že:-D To nemůžeš psát o tomto vlákně, kde hlavní strůjce po restartu 4 živlů vyrukuje s pilotní limitkou, kterou si nakonec sám odbourá:-D Jinak, jestli se za částečný úspěch dá považovat snížení zájemců z 20 na 5, pak to asi úspěch mělo. Ale nic ve zlém, taky bych byl rád, kdyby se to podařilo nějak rozumně doklepnout a zrealizovat a poslední návrhy a celý způsob vizualizací mi vlévají do žil novou nadeji. Osobně preferuji po vizualizaci neurčitý motiv giloše před mapou/planetou, toť má troška do mlýna. Pokud se tu ale nezvizualizuje něco, co by nadchlo minimálně 40 lidí, tak je to stejně na prd;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Chlapi sorry moc se omluvam, proste jak jsem psal "za me je zemekoule spatna cesta", ano vim, ze jste si ji odsouhlasili a nekteri i mysleli, ze je konecna, nicmene jako "grafik a designer" jsem si proste nemohl pomoci a musel jsem upozornit na ten nesoulad, ktery na tom cifru panuje....jak jsem psal predtim, ty ctyri symboly jsou natolik dominantni, ze cokoli dalsiho co k nim pridas je za me uz moc...proto jsem se jen snazil ukazat pomoci sveho navrhu, ze existuji i jine cesty "mensiho grafickeho nesouladu"...kazdy at si stoji za tim svym, jen mi zacalo byt lito kolegy, ktery tady paradne zpracovava vizualizace, jak se snazi kazdy nazor aplikovat hned na hodinky...ja to zazivam s klienty porad dokola...neco chteji zkusit a ja uz na zacatku vim, ze to proste je slepa cesta...snazim se jim to vysvetlit, ale spousta lidi to proste "neda v hlave dohromady" kdyz to neuvidi, pak mi zpravidla daji za pravdu...ale od toho je moje profese - abych je prevedl okolo "nesmyslu" k cili, tou nejkratsi cestou - ....tady jsem mel pocit, ze vsichni uz ty sve napady videli a postupne uznavaji, ze to byly slepe cesty...tak jsem se snazil to opet posunout, tak kde si za sebe myslim, ze by to melo byt....vic v tom nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jak jsem psal ... držím už hubu a počkám, kam se to vyvine ... jen mě trochu zklamalo, že se mapový podklad "smetl ze stolu" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 V 1. 10. 2014 v 20:46, Kostra napsal: Schizofrenní? Ale kde že:-D To nemůžeš psát o tomto vlákně, kde hlavní strůjce po restartu 4 živlů vyrukuje s pilotní limitkou, kterou si nakonec sám odbourá:-D Jinak, jestli se za částečný úspěch dá považovat snížení zájemců z 20 na 5, pak to asi úspěch mělo. Ale nic ve zlém, taky bych byl rád, kdyby se to podařilo nějak rozumně doklepnout a zrealizovat a poslední návrhy a celý způsob vizualizací mi vlévají do žil novou nadeji. Osobně preferuji po vizualizaci neurčitý motiv giloše před mapou/planetou, toť má troška do mlýna. Pokud se tu ale nezvizualizuje něco, co by nadchlo minimálně 40 lidí, tak je to stejně na prd;-)Samo to tu sleduju bez komentů, teď se vyjádřit musím, píše se o mně. První návrh elementů jste smetli ze stolu, tím pro mně tohle téma přestalo být zajímavé. Podstatné je to, že co teď vzniká se líbí vám. V druhém kole na základě žádosti Kaspera a jeho volání po více tématech jsem přišel s pilotkama. Neukázalo se to jako atraktivnější téma než elementy a bylo i v sice neuzavřené anketě převálcováno. A číst volání ...pryč s pilotkama... resp. něco v tomto smyslu nikoho nepodpoří v žádném úsilí. Tak tu prosím nepište, žejá sám jsem něco odboural. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jinak je fajn si tu přečíst, že kolegové návrhu věnovali spoustu času, čest jejich práci. Ten můj zřejmě nikoho nezajímá a byl brán tak nějak samo sebou. Není tomu tak, to mi věřte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Se nečerti Daemone Osobně mi připadá, že největší podporu tu měl stejně tvůj původní návrh, který dělal Bells. Jasně, ozvali se lidi co byli proti, nicméně hlavní směr byl vytyčen. Pak se to změnilo a rozmělnilo v heslu "hlavně nic neuspěchat" a.... No nic už mlčím, z limitky jsem se (zatím) odepsal, takže do toho už pindat nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Se nečertim jenom konstatuju, určitě se nelíbil všem, ale dost lidí jej bylo na základě budoucích změn ochotno akceptovat, ale jsem rád, že už je to pryč. Přečíst si jak je to hnusný a kolotočářský a mít je na ruce bych těžko vydejchával. A přitom je to přirozené, nic se nemůže líbit všem, stačí si přečíst místní komenty v HH a my jsme se tu bavili o hodinkách za cca 25 táců. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXploiter Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 nechcem sa moc miešať do rozbehnutej diskusie, keďže aktívne som sa k tejto limitke pridal až teraz nedávno... ale zaujímavé, že na jednej strane sa tu píše prečo bol návrh od Bellsa a Daemona zavrhnutý a nepokračovalo sa v ňom a na druhej strane Daemon píše, že sa to nikomu nepáčilo a je dobre že to bolo zmietnuté zo stola... ja som sa pýtal či sa s tým ich návrhom ešte počíta alebo nie a skúsil by som to prerobiť do terajšej podoby, ale odpoveď som na to nedostal... ale k veci... ešte raz vďaka Tittusovi som sa dostal k vektorovej verzii obrázku čo tu dával people, tak som vybral len základ každého z elementov aby to nebolo úplne preplácané a skúsil nahodiť... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se