DarkJober Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Zdravím, rád bych si doplnil chrono vzdělání o názory členů fóra. Jak maximálně velké hodinky nosíte vy, co máte obvod ruky 18cm a šířku 8cm? Bude problém s 44,5mm ? Díky za rady, bohužel nemám teď možnost nikde vyzkoušet tuto velikost a mám objednáno. DíkyPetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Zdravím, rád bych si doplnil chrono vzdělání o názory členů fóra. Jak maximálně velké hodinky nosíte vy, co máte obvod ruky 18cm a šířku 8cm? Bude problém s 44,5mm ? Kdybych měl zápěstí široké 8cm, tak se nebojím vůbec ničeho Mám obvod cirka 18cm x 6cm šířka, nosil jsem 47 Šteiny ale to bylo tak na hraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Pěkná fotka....Já mám velikost zápěstí zhruba takovou, jakou udáváš, a 44mm mám nejraději....Ale je to dost pocitové, protože včera jsem si udělal radost Géčkama s 55mm, a zároveň miluji SUBy s 38mm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno 26. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Super pánové :-), to jste mě potěšili. Myslím, že 44,5 bude asi takový můj strop. Nejvíce mi na ruce vyhovují 42mm, ale každému sedí něco jiného a záleží i na typu hodinek, ale neměl by být tedy problém :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 ja mam 175mm obvod a 62mm sirku zapesti - mereno suplerou - a nosim min 36mm, max 48mm. mel sem aji 49,2mm railmastery xxl, ale to uz bylo za hranou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Nebude problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Taky myslím, že budeš v klidu. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) vidíš, jsem to říkal Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 jj, to bude v pohodě...cokoliv od 39 do 45 je naprosto v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Neměl bys mít problém, mám větší ručku :-)), ale unosím skoro vše od 40 po 47 mm ( nejlepší rada ale je, vše předem vyzkoušet, abys tu pak nebyl častým hostem v prodejním vlákně :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Podle mého gusta spousta chrononositelů velikost lehce přestřeluje (ovšem vlna oversize už opadává), ale je to hlavně jen o Tvém pocitu. To je nejpodstatnější. Pak se bavím fotkami s nadměrnými hodinkami a komentáři typu: jé, moc pěkně Ti sedí " Já mám 19,5 cm obvod, 70 mm šířku a preferuji 41 až 43 mm. 42 považuji za džentlmenský sajz.Edit: plus samozřejmě kolikrát je tvar pouzdra a výška důležitější, než jen průměr. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Pri obvode 17,5 som nosil 44mm a myslel som si, ze mensie urcite nie a aha co sa stalo, nová akvizicia je 40,5mm a som nadmieru spokojny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Obvod zápěstí mám 215mm a nosím od 42(min.hrana) do 50mm (max. hrana). Optimum je 44-48mm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Samotný priemer puzdra je iba orientačná záležitosť. Podstatne dôležitejší je lug to lug a tvar nožičiek a puzdra. Marinusy so 44mm sú u mňa na hrane vďaka dlhým nožičkám, 44 monštrá sú pocitovo rovnaké, ako 42 mm MG 29er big. Fotky pre porovnanie mám v linku v podpise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno 31. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak na mou ruku jsou opravdu 44,5 maximum , cokoliv vic by bylo moc... Ale asi to bude tim pouzdrem (Mako XL), ktere je opravdu masivni. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se