Přejít na obsah

Průměr cifru na ruce

Doporučené příspěvky

Zdravím,

rád bych si doplnil chrono vzdělání o názory členů fóra.

Jak maximálně velké hodinky nosíte vy, co máte obvod ruky 18cm a šířku 8cm? Bude problém s 44,5mm ?

Díky za rady, bohužel nemám teď možnost nikde vyzkoušet tuto velikost a mám objednáno.

Díky

Petr

822369d1347764550-those-who-has-small-wr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

rád bych si doplnil chrono vzdělání o názory členů fóra.

Jak maximálně velké hodinky nosíte vy, co máte obvod ruky 18cm a šířku 8cm? Bude problém s 44,5mm ?

Kdybych měl zápěstí široké 8cm, tak se nebojím vůbec ničeho <_<

Mám obvod cirka 18cm x 6cm šířka, nosil jsem 47 Šteiny ale to bylo tak na hraně :)

Odkaz ke komentáři

Neměl bys mít problém, mám větší ručku :-)), ale unosím skoro vše od 40 po 47 mm ( nejlepší rada ale je, vše předem vyzkoušet, abys tu pak nebyl častým hostem v prodejním vlákně :-))). 

Odkaz ke komentáři

Podle mého gusta spousta chrononositelů velikost lehce přestřeluje (ovšem vlna oversize už opadává), ale je to hlavně jen o Tvém pocitu. To je nejpodstatnější. Pak se bavím fotkami s nadměrnými hodinkami a komentáři typu: jé, moc pěkně Ti sedí " :lol2:  Já mám 19,5 cm obvod, 70 mm šířku a preferuji 41 až 43 mm. 42 považuji za džentlmenský sajz.

Edit: plus samozřejmě kolikrát je tvar pouzdra a výška důležitější, než jen průměr. 

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Samotný priemer puzdra je iba orientačná záležitosť. Podstatne dôležitejší je lug to lug a tvar nožičiek a puzdra. Marinusy so 44mm sú u mňa na hrane vďaka dlhým nožičkám, 44 monštrá sú pocitovo rovnaké, ako 42 mm MG 29er big. Fotky pre porovnanie mám v linku v podpise.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...