spiderer Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Barevne ocesana je lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Napsal jsem dříve bílý, ale myslel jsem stříbrný číselník.Všiměte si jeho barvy u indexů 11,12,1 a potom to srovnejte se střední částí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 U očesané strojek opravdu hezky vynikne, ale u celobarevné je super ten odraz slunce. Takže za sebe beru obě verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 3+1 s Frederiquem Constantem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Včera jsme slavili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunoel Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Barevně očesaná dává více vyniknout strojku. Celkově se na tvoje fotky nemůžu vynadívat, je to vskutku parádní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Nejsem v obraze, promiň a vlákno se mi číst nechce, ještě jednou promiň . Máš nový stroj ? Pořídil jsi s in house ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Nejsem v obraze, promiň a vlákno se mi číst nechce, ještě jednou promiň . Máš nový stroj ? Pořídil jsi s in house ? Ano, tyto FC mám už rok a je v nich inhouse. Upraveno 28. července 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Aha. Tak to jo. Myslel jsem, že máš nové. O těchto jsme už několikrát diskutovali, nicméně sluší se opět je pochválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Aha. Tak to jo. Myslel jsem, že máš nové. O těchto jsme už několikrát diskutovali, nicméně sluší se opět je pochválit Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Ne, mesh mi k nim nesedí. To už raději třeba nato trikoloru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Trikolora zabije jakékoliv hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Ne, mesh mi k nim nesedí. To už raději třeba nato trikoloru? Mám ho rád a jsem smířen s tím, že ne každému se to líbí. Trikolora zabije jakékoliv hodinky. Beru ji jako extravagantní doplněk, který nosím hlavně při významných státních svátcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Trikolora zabije jakékoliv hodinky.My sme dnes jak bratri. Ta trikolora je priserna. Von ten messh taky. Nedalo by se nejak uzakonit, ze to budes nosit na koze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Prosím ozvěte se někdo komu se ten mesh líbí nebo to večer budu muset přezout, abych se necítil trapně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Obavam se, ze te to prezuti nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se