StanoBare Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Rozumiem, zachoval by som sa úplne rovnako . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 (upraveno) vite, to je moc povedena obmena hodinkove staje, ktera tady probehla podle worldtimeru a gmt na polarkach bych tak tipoval, ze se chystas asi hodne cestovat ze by cesta kolem sveta za 80 dni? Upraveno 5. září 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 (upraveno) vite, to je moc povedena obmena hodinkove staje, ktera tady probehla podle worldtimeru a gmt na polarkach bych tak tipoval, ze se chystas asi hodne cestovat ze by cesta kolem sveta za 80 dni? Díky Jirko.Koupili nás (firmu) malajci, tak chci být v obraze, kolik je u nich hodin.Dvoje GMT jsou spíš náhoda, nešel jsem cíleně po této komplikaci, zaujaly mě prostě hezké hodinky. Upraveno 5. září 2014 uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tak jsem je dal na řemen a konečně vyfotil i strojek.U kalibru se mi podařila jedna ještě lepší, kterou jsem poslal do kalendáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Uz jsem hlasoval ten pruhled je supr! A ta kůže IMHO 100% hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Uz jsem hlasoval ten pruhled je supr! A ta kůže IMHO 100% hezčí Díky Ondro, ale tuto fotku jsem poslal e-mailem asi před pěti minutama, aby ji zařadili do hlasování.Myslím, že se mi povedla nejvíc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Hezké Víte. Jinak řemen jednoznačně prospívá hodinkám více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 (upraveno) Moc zajimave hodinky. A to jak je fotíš.. Radši nebudu komentovat :clap: proste pecka Upraveno 6. září 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Super fotky Víťo. Kůže z nich dělá slušňácké top oblekovky, ale mě se stejně tak líbí aji na meshi. Taky se chystám na Břestek, ale furt to nějak odkládám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Díky kluci, mám moc rád, když mě někdo pochválí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 na te cerne kuzi vypadaj paradne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 (upraveno) Dvoubarevné mezikruží se otočí kolem dokola 1x za 24 hodin a ukazuje čas v různých pásmech.Vnější mezikruží (s názvy měst) se (pomocí korunky) při nastavení času nastaví (otáčením) na danou lokalitu (po nastavení času se už toto mezikruží netočí).Noc a den je indikována dvěma barvami prstence s čísly 1-24.Je to z toho pochopitelné?Díky moc za vysvětlení! Už je mi to jasné a je to super vymyšleno!Pokud to tedy chápu správně, tak například na těch fotkách s balóny je vnější mezikruží nastaveno na GMT+2 (Cairo/Káhira)? Jinak se přidávám k ostatním, že na té černé kůži jsou z nich nádherné oblekovky, které určitě zaujmou i "nechronomagory"! Upraveno 6. září 2014 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 na te cerne kuzi vypadaj paradne!!! To je originální tvavě modrý krokouš. Díky moc za vysvětlení! Už je mi to jasné a je to super vymyšleno!Pokud to tedy chápu správně, tak například na těch fotkách s balóny je vnější mezikruží nastaveno na GMT+2 (Cairo/Káhira)? Jinak se přidávám k ostatním, že na té černé kůži jsou z nich nádherné oblekovky, které určitě zaujmou i "nechronomagory"! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Jeden zkušený kolega mi radí koupit hnědého krokouše, ale mě k nim ta hnědá nějak nesedí, co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Bezva, parádní !!! Edit - na vysvětlenou. Post se neváže k hnědému řemínku, který se k hodinkám skutečně nehodí. Jedině černá je elegantní. Upraveno 6. října 2014 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Bezva, parádní !!! Edit - na vysvětlenou. Post se neváže k hnědému řemínku, který se k hodinkám skutečně nehodí. Jedině černá je elegantní. Děkuju Snowe, Tvé pochvaly (navíc nadšené) si moc vážím. Co říkáš na ten mesh? Upraveno 6. října 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 uzasne, najkrajsie FC ake som kedy videl...a ked som ich videl "live" vo vytrinke v predajni tak mi nezostavalo nic ine ako buchat si hlavu ale zavist len v dobrom, nech dlho sluzia a robia radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Za mne za tento model palec nahoru, krasa, parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se