skalis Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Ja sice nemam fejk Panerai, ale obslehnutou kopii pod znackou Marina Militare, ve ktere je (predpokladam) stejny strojek jako ve fejcich Panerai. Tika naprosto srovnatelne se svycarskym unitasem. Proste tak akorat.
bandicoot Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Hanni: kdyz nekdo nema na Panerai, tak at si kurva koupi Seika nebo aspon Mariny. Z tehle kecu "kdyz nemam, ale chci to" bych blil. Nejen hodinky i sperky,hudba, SW, kabelky... A socialni davky povazuju za fejk mzdy.
skalis Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Ja sice nemam fejk Panerai, ale obslehnutou kopii pod znackou Marina Militare, ve ktere je (predpokladam) stejny strojek jako ve fejcich Panerai. Tika naprosto srovnatelne se svycarskym unitasem. Proste tak akorat. Hmmm... tak uz netikaji. Kdyz jsem je kontroloval po prichodu z prace, tak jsem zjistil, ze je zrejme prdly cep setrvacky. Venec nakrivo a je i zamotanej vlasek... Asi je dam na chvili k ledu a casem do nich koupim origo unitas. Dnes je cerny den, zdechl mi i krecek (uz byl starej)... a k tomu ta vlada. Asi bude apokalypsa.
Conrad Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Hanni: kdyz nekdo nema na Panerai, tak at si kurva koupi Seika nebo aspon Mariny. Z tehle kecu "kdyz nemam, ale chci to" bych blil. Nejen hodinky i sperky,hudba, SW, kabelky... A socialni davky povazuju za fejk mzdy. Máš příteli naprostou pravdu jako vždy je to totéž, jako kdyby někdo řekl chci Julii Roberts,ale na to nemám tak vojedu šlapku z Perlovky,ta ji má taky tak jakýpak rozdíl.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 .... tak ojedu šlapku z Perlovky,ta ji má taky tak jakýpak rozdíl. Pak se s námi poděl o zkušenosti.
Conrad Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Pak se s námi poděl o zkušenosti. Milý Kamile spíše najdu Julču Roberts u tebe v posteli , než ty u mě faky v šuplíku
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Milý Kamile spíše najdu Julču Roberts u tebe v posteli , než ty u mě faky v šuplíku Já nemyslel faky, ale až půjdeš do Perlovky!
Conrad Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Já nemyslel faky, ale až půjdeš do Perlovky! ale fuj
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 ale fuj To byl jen pokus o vtip...
lib Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Máš příteli naprostou pravdu jako vždy je to totéž, jako kdyby někdo řekl chci Julii Roberts,ale na to nemám tak vojedu šlapku z Perlovky,ta ji má taky tak jakýpak rozdíl. Tady bych byl s příměrem o dost opatrnější. Kdo ví, která je nakonec lepší? Neznám nikoho, kdo by na vlastní kůži zkusil obě a následně udělal komparativní recenzi typu Planet Ocean vs. Seamastrer Diver 300m nebo tak něco. To bychom se možná ještě divili.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Tady bych byl s příměrem o dost opatrnější. Kdo ví, která je nakonec lepší? Neznám nikoho, kdo by na vlastní kůži zkusil obě a následně udělal komparativní recenzi typu Planet Ocean vs. Seamastrer Diver 300m nebo tak něco. To bychom se možná ještě divili. z toho vyplývá, že znáš někoho, kdo zkusil Julii?
NIGHTinGALE Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 z toho vyplývá, že znáš někoho, kdo zkusil Julii? Richard Gere ji zkusil. Ale to byla Julča ještě šlapka
Vit Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Hmmm... tak uz netikaji. Kdyz jsem je kontroloval po prichodu z prace, tak jsem zjistil, ze je zrejme prdly cep setrvacky. Venec nakrivo a je i zamotanej vlasek... Asi je dam na chvili k ledu a casem do nich koupim origo unitas. Dnes je cerny den, zdechl mi i krecek (uz byl starej)... a k tomu ta vlada. Asi bude apokalypsa. To je teda den.
hanni Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Panerai tiká tak akorát, v noci nevadí, přes den je rád slyším... Za to Rakety, ty musím na noc schovávat do šuplíku do krabice, jinak bych neusnul Na to tikanie sa urcite da zvyknut, pokial to nie je az prilis hlucne...to asi len pre mna bol taky pociatocny nezvyk, kedze mam prakticky nepocutelne hodinky. Ja sice nemam fejk Panerai, ale obslehnutou kopii pod znackou Marina Militare, ve ktere je (predpokladam) stejny strojek jako ve fejcich Panerai. Tika naprosto srovnatelne se svycarskym unitasem. Proste tak akorat. On ma na nich dole Panerai a hore Luminor a Marina, neviem co je to za hybrid, ale na oficialnej stranke Panerai sme to nenasli :-))) ...tusim su to tieto,ak sa nemylim, odtial ich aj kupoval: Ale podla toho, co sme tam pozerali, vacsinou maju tieto fejky rovnaky strojcek, takze to vyjde nastejno. Hanni: kdyz nekdo nema na Panerai, tak at si ... koupi Seika nebo aspon Mariny. Z tehle kecu "kdyz nemam, ale chci to" bych blil. Nejen hodinky i sperky,hudba, SW, kabelky... A socialni davky povazuju za fejk mzdy. Toto je skutocne iba vec nazoru a pohladu na vec. Tento Tvoj je dost radikalny, moj trochu umiernenejsi a ti, co napodobeninu kupia, maju na vec uplne iny nazor..takze zostanme radsej pri tych babach ;-)
bandicoot Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 hanni: No nevim, jestli je radikální kupovat jen to, na co mám; a na co nemám ani nekrást ani nefejkovat, tak to nás tu asi bude víc. Mě opravdu vaděj řeči typu: kdyby ta hra stála kilo a né litr, tak bych si jí koupil a nestahoval. Kdyby kino stálo pade, taky bych ten film nestáhl. Kdyby Paneraie stály deset tisíc, tak bych si nekupoval fejk. To není trestání firem za jejich nenažranou cenovou politiku, u mě je to krádež. edit: opravdu jsem trouba, který si radši koupí drahou navigaci s komplet mapami, přestože na netu se map válí haldy
Viktor Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Jazykový OT: Conrad psal: ...tak vojedu šlapku z Perlovky ... Kamil citoval: .... tak ojedu šlapku z Perlovky ... Kamile! V citacích se přeci nesmí nic měnit, ty editore pravopisu jeden bláznivej . Navíc: v kontextu Conrada se šlapka dá jenom vojet, ojíždět můžeš leda svý autíčko .
Návštěvník YPO? Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Kamil ojíždí šlapky přístrojem - takže to napsal dobře
Viktor Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Kamil ojíždí šlapky přístrojem - takže to napsal dobře Tak to potom jo.
funf5 Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Na ruce nosím přesýpaci s popelem nevlastního strýčka z druhého kolena z matčiny strany,jsou trochu hlučnější než sluneční,ale popílek je jemný,takže to není tak zlé. jen tam strýček trošku šustí, jak se přesýpá edit: překlep
hanni Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 hanni: No nevim, jestli je radikální kupovat jen to, na co mám; a na co nemám ani nekrást ani nefejkovat, tak to nás tu asi bude víc. Mě opravdu vaděj řeči typu: kdyby ta hra stála kilo a né litr, tak bych si jí koupil a nestahoval. Kdyby kino stálo pade, taky bych ten film nestáhl. Kdyby Paneraie stály deset tisíc, tak bych si nekupoval fejk. To není trestání firem za jejich nenažranou cenovou politiku, u mě je to krádež. edit: opravdu jsem trouba, který si radši koupí drahou navigaci s komplet mapami, přestože na netu se map válí haldy Ked niekto nato ma,kupi original..ked nato nema,nekupi nic alebo kupi napodobeninu. Ja osobne si nemozem dovolit vsetko originalne, co chcem... po com naozaj velmi tuzim, nato si nasetrim a kupim. Po com nie az tak, tak to ziskam inou cestou. Proste su veci, ktore musim mat original a su veci, ktore nemusim mat original. Toto je vsak debata naozaj nadlho a do tejto diskusie to nepatri. P.S. nazor, ze keby ta hra stala kilo a nie liter, kupil by som si ju, mam aj ja...bohuzial to nie je preto, zeby som si nevazil pracu ludi, ktori na nej makali...ale ti maju z tej jednej kopie iba mizive percento. Zbytok ide do kapsy nenazranym obchodnikom, ktori nevedia, co by za niektore vyrobky pytali.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.