Přejít na obsah

Napodobenina Panerai

kopl2005

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jazykový OT:

Conrad psal: ...tak vojedu šlapku z Perlovky ...

Kamil citoval: .... tak ojedu šlapku z Perlovky ...

Kamile! V citacích se přeci nesmí nic měnit, ty editore pravopisu jeden bláznivej :D .

Navíc: v kontextu Conrada se šlapka dá jenom vojet, ojíždět můžeš leda svý autíčko :lol2: .

Přísahám, že jsem tam nic neměnil, normálně jsem dal REPLY a umazal část textu. To musel Conrad (taky tam je editace). :worried_anim:

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Přísahám, že jsem tam nic neměnil, normálně jsem dal REPLY a umazal část textu. To musel Conrad (taky tam je editace). :worried_anim:

Chápu, zdá se, že kolem Conrada je těch divnejch věcí víc ... ještě, aby se mi tak rozesral čas na počitači... moderátoři, ještě jeden Conrádův technickej přešlap a dal bych mu na čas banána :D ... ať nám to tady technicky nerozloží, sabotér jeden, chodí na divný místa, ještě aby sem něco ošklivýho z tý mother-of-pearl street nepřitáhnul :lol2: ...

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
???

Kdesi nahoře jsem napsal, že už budu používat pro napodobeniny, repliky a fejky jednotné označení - sráč.

bandicoot: Lahůdka za celých !6! Euro :D

Odesláno
Chápu, zdá se, že kolem Conrada je těch divnejch věcí víc ... ještě, aby se mi tak rozesral čas na počitači... moderátoři, ještě jeden Conrádův technickej přešlap a dal bych mu na čas banána :D ... ať nám to tady technicky nerozloží, sabotér jeden, chodí na divný místa, ještě aby sem něco ošklivýho z tý mother-of-pearl street nepřitáhnul :lol2: ...

Et tu Brute et tu mi filí? :crying_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno
Et tu Brute et tu mi filí? :crying_anim:

On je Viktor tvůj syn? :eek: O tempora, o mores!

Návštěvník Tada
Odesláno

Donutili jste mě vytáhnout učebnici latiny pro první ročník :o A to jsem doufal, že to zimním semestrem skončilo :D

Odesláno
On je Viktor tvůj syn? :eek: O tempora, o mores!

V znáte paní baronku?

Je to moje nevlastní matka, odpověděl klidně Švejk,v outlém věku mne pohodila a teď mne zase našla...

A Dr Grunstein řekl stručně.Potom dejte Švejkovi ještě klystýr.

A stejně je to mezi mnou a |Viktorem v outlém věku jsem ho pohodil na schodech kostela a až nyní díky Chronomagu jsme se našli- a bez klystýru prosím. :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno
Chlapi co nesnášíte fejky tohle video budete milovat
já jen říkám že je škoda že se chlapci nespletli a takhle "vystavili" svoje orig.

nakladol by som mu po rukach :)

-predovsetkym pre to ze ako podklad pod svoj majzlik pouziva zivy strom

-dalej pre to aky je s tym majzlikom a kladivom netreby

-a na koniec pri otazke kde tie fejky zobral.... (urcite ich nasiel na ceste alebo mu ich dal kamarat)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak dneska som narazil pri hladani na eEbay na zaujimavu verziu napodebenin PAM nie vsak od MM. Zaujimave je ze sa dodavaju aj s SWISS UNITAS ETA 6497 ako aj s jej cinskym klonom.

Vyhoda oproti MM je aj ze maju cisty cifernik bez zbytocnych napisou. Uz ich niekdo skusal ?

Odesláno
Tak dneska som narazil pri hladani na eEbay na zaujimavu verziu napodebenin PAM nie vsak od MM. Zaujimave je ze sa dodavaju aj s SWISS UNITAS ETA 6497 ako aj s jej cinskym klonom.

Vyhoda oproti MM je aj ze maju cisty cifernik bez zbytocnych napisou. Uz ich niekdo skusal ?

Odkaz bys sem nehodil, prosim? Jsem liny. :-)

Odesláno

Tak dneska dorazili tie Titanove s ETOU a zajtra cestuju nazad. Remienok deklarovany ako s krokodila moze byt tak maximalne s umelohmotneho. Kvalita spracovania zalostna neodporucam kupovat.

Odesláno
Tak dneska dorazili tie Titanove s ETOU a zajtra cestuju nazad. Remienok deklarovany ako s krokodila moze byt tak maximalne s umelohmotneho. Kvalita spracovania zalostna neodporucam kupovat.

Uprimne, co jsi cekal za ty penize, ze to bude Genuine Alligator ?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...