Návštěvník Kamil Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Jazykový OT: Conrad psal: ...tak vojedu šlapku z Perlovky ... Kamil citoval: .... tak ojedu šlapku z Perlovky ... Kamile! V citacích se přeci nesmí nic měnit, ty editore pravopisu jeden bláznivej . Navíc: v kontextu Conrada se šlapka dá jenom vojet, ojíždět můžeš leda svý autíčko . Přísahám, že jsem tam nic neměnil, normálně jsem dal REPLY a umazal část textu. To musel Conrad (taky tam je editace).
Viktor Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Přísahám, že jsem tam nic neměnil, normálně jsem dal REPLY a umazal část textu. To musel Conrad (taky tam je editace). Chápu, zdá se, že kolem Conrada je těch divnejch věcí víc ... ještě, aby se mi tak rozesral čas na počitači... moderátoři, ještě jeden Conrádův technickej přešlap a dal bych mu na čas banána ... ať nám to tady technicky nerozloží, sabotér jeden, chodí na divný místa, ještě aby sem něco ošklivýho z tý mother-of-pearl street nepřitáhnul ...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Tohle je další sráč vzdáleně připomínající Panerai... eBay...
bandicoot Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 hammer: alápanerai ciferník s kvarcovým aláunitasem v pouzdru pro chronograf... vyladěná lahůdka
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 ??? Kdesi nahoře jsem napsal, že už budu používat pro napodobeniny, repliky a fejky jednotné označení - sráč. bandicoot: Lahůdka za celých !6! Euro
Conrad Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Chápu, zdá se, že kolem Conrada je těch divnejch věcí víc ... ještě, aby se mi tak rozesral čas na počitači... moderátoři, ještě jeden Conrádův technickej přešlap a dal bych mu na čas banána ... ať nám to tady technicky nerozloží, sabotér jeden, chodí na divný místa, ještě aby sem něco ošklivýho z tý mother-of-pearl street nepřitáhnul ... Et tu Brute et tu mi filí?
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Et tu Brute et tu mi filí? On je Viktor tvůj syn? O tempora, o mores!
mechano Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 On je Viktor tvůj syn? O tempora, o mores! Konečně to tady zase začíná mít úroveň.
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Donutili jste mě vytáhnout učebnici latiny pro první ročník A to jsem doufal, že to zimním semestrem skončilo
Conrad Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 On je Viktor tvůj syn? O tempora, o mores! V znáte paní baronku? Je to moje nevlastní matka, odpověděl klidně Švejk,v outlém věku mne pohodila a teď mne zase našla... A Dr Grunstein řekl stručně.Potom dejte Švejkovi ještě klystýr. A stejně je to mezi mnou a |Viktorem v outlém věku jsem ho pohodil na schodech kostela a až nyní díky Chronomagu jsme se našli- a bez klystýru prosím.
Maras Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Chlapi co nesnášíte fejky tohle video budete milovat já jen říkám že je škoda že se chlapci nespletli a takhle "vystavili" svoje orig.
cali Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Chlapi co nesnášíte fejky tohle video budete milovat já jen říkám že je škoda že se chlapci nespletli a takhle "vystavili" svoje orig. nakladol by som mu po rukach -predovsetkym pre to ze ako podklad pod svoj majzlik pouziva zivy strom -dalej pre to aky je s tym majzlikom a kladivom netreby -a na koniec pri otazke kde tie fejky zobral.... (urcite ich nasiel na ceste alebo mu ich dal kamarat)
zdr Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Tak dneska som narazil pri hladani na eEbay na zaujimavu verziu napodebenin PAM nie vsak od MM. Zaujimave je ze sa dodavaju aj s SWISS UNITAS ETA 6497 ako aj s jej cinskym klonom. Vyhoda oproti MM je aj ze maju cisty cifernik bez zbytocnych napisou. Uz ich niekdo skusal ?
little_w Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Tak dneska som narazil pri hladani na eEbay na zaujimavu verziu napodebenin PAM nie vsak od MM. Zaujimave je ze sa dodavaju aj s SWISS UNITAS ETA 6497 ako aj s jej cinskym klonom. Vyhoda oproti MM je aj ze maju cisty cifernik bez zbytocnych napisou. Uz ich niekdo skusal ? Odkaz bys sem nehodil, prosim? Jsem liny. :-)
zdr Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Jaj ospravedlnujem sa tu je ten link http://stores.ebay.com/Exclusive-Watches-Inc-UK. Tiez tam maju hodinky s TOURBILLION-om a ta cena je dost nizka ale kdo vie
Návštěvník YPO? Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 44mm TITANIUM WRIST WATCH SWISS UNITAS ETA 6497 PAM111 http://cgi.ebay.com/44mm-TITANIUM-WRIST-WA...7QQcmdZViewItem pěkný hodinky já bych do toho šel hned
zdr Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Tak dneska dorazili tie Titanove s ETOU a zajtra cestuju nazad. Remienok deklarovany ako s krokodila moze byt tak maximalne s umelohmotneho. Kvalita spracovania zalostna neodporucam kupovat.
Baker Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Tak dneska dorazili tie Titanove s ETOU a zajtra cestuju nazad. Remienok deklarovany ako s krokodila moze byt tak maximalne s umelohmotneho. Kvalita spracovania zalostna neodporucam kupovat. Uprimne, co jsi cekal za ty penize, ze to bude Genuine Alligator ?
zdr Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 No nejake hovado s nalisovanym krokodilim vzorom ) len som chcel vediet co to je za kvalitu ale chlapik vrati peniaze takze nie je problem
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.