Přejít na obsah

Napodobenina Panerai

kopl2005

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

našel jsem to na paneristi, tak to vrazím sem

nejvíc se mi líbí věta: v číně je těžké určit co je skutečné :D

Odkaz na výstavu

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Speedmaster: A ty jsi asi pupek světa, všemu rozumíš a úplně jasně vidíš do každého člověka. Tak na př. přesně na tebe jsem adresoval svoje zamyšlení ve vlákně Quartzové hodinky - Variace na téma U - Boat. A mluv, pokud možno, vždycky jenom za sebe. A pokud chceš klasiku, tak nesuď, nebo budeš sám souzen.

• Po roku...
Odesláno

Tak moje vlákno je bohužel zamčeno ohledně hodinek Parnis a Panerai.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44424-dvoji-metr-na-foru/ . Apeluji tímto na adminy fóra za změnu jejich postoje. Není absolutně možné, aby jedna firma byla se svými kopiemi tolerována, vychvalována a podsouvána každému nováčkovi a druhá, snad jen proto, že je to činská firma, zakázána ! Když obě činí to samé..

Firma Parnis nevyrábí FAKE hodinky, tečka. Není proto jediný racionální důvod, proč by všechna vlákna o této firmě měla být, navíc ve vlákně ČÍNSKÝCH HODINEK (!!!), zamykána.. A pokud tak nenávidíte čínský šunt, tak zde nemějte pokrytecky sekci o těchto hodinkách.

Odesláno

Jakakolivec, byrobena spickovou formou na uzemi Ciny, dobra. Ale jakakoli vec, vyrobena v Cine jako puvodni cinsky vyrobek, hnus hnusu, alespon pro me.

Odesláno
  V 25. 12. 2011 v 10:38, 'Axel' napsal:

Tak moje vlákno je bohužel zamčeno ohledně hodinek Parnis a Panerai.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44424-dvoji-metr-na-foru/ . Apeluji tímto na adminy fóra za změnu jejich postoje. Není absolutně možné, aby jedna firma byla se svými kopiemi tolerována, vychvalována a podsouvána každému nováčkovi a druhá, snad jen proto, že je to činská firma, zakázána ! Když obě činí to samé..

Firma Parnis nevyrábí FAKE hodinky, tečka. Není proto jediný racionální důvod, proč by všechna vlákna o této firmě měla být, navíc ve vlákně ČÍNSKÝCH HODINEK (!!!), zamykána.. A pokud tak nenávidíte čínský šunt, tak zde nemějte pokrytecky sekci o těchto hodinkách.

A ty chces, aby boli obe zakazane, alebo aby boli obe povolene?
Odesláno

Ehm....Axel byl mnou varován, nepouštějte se, prosím, do dalších diskuzí na toto téma. Už tu ohledně toho bylo dost zle. Pokračování ,v tomto tématu, budu považovat za podnět k BANu a podle toho se budu i chovat. Já si to "užil", když to celé nastalo, takže teď budu zlej a nekompromisní. Padni komu padni. Vemte to, prosím, na vědomí.

Odesláno
  V 25. 12. 2011 v 10:41, 'bandicoot' napsal:

No možný to je. Řekl to majitel fóra. A dobře to řekl.

Takže místo apelu si budeš muset otevřít svoje fórum, pokud ti to vadí.

A kdo je majitel fóra? Čeho se tady bojíme? Že si třeba někdo dovolí koupit hodinky podobné předraženým značkovým? Jak za totality se zde budou potírat určité názory či firmy a jiné protěžovat? Tak to se tohle fórum má čím chlubit... Posted Image

Odesláno
  V 25. 12. 2011 v 10:38, 'Axel' napsal:

No, ono je to hodně na hraně. Některé jejich modely jsou přesné kopie vzorů - mám doma Parnis ala Navitimer. Na cifru je "PARNIS chronometer" a na korunce "Béčko" - to už je IMHO dost za.

Takže se opovažuju tvrdit, že firma, která vyrábí PARNIS, vyrábí PŘEDEVŠÍM fake a kromě toho semtam něco i pod vlastní značkou.

Tím nezpochybňuju jejich technickou úroveň - co jsem viděl, byla docela slušná.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...