skalis Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Bílá fasáda je dobra, mně se taky líbí. Vypadá mnohem líp než "trendy" odstíny nejrůznějších barev a dají se s ni kombinovat různý barvy okenních rámu (dřevo i hliník).
martar Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Bílá fasáda je esteticky bez chyby, zejména na objektech ala funkcionalismus, neofunkcionalismus, purismus etc., navíc je menší problém s laděním barvy při případných opravách. Ale jedna praktická zkušenost: za slunečného počasí odráží bílá fasáda šikmo i horizontálně tolik světla, že z toho muzou rozbolet oči, resp. hlava. Na dovolené ve středomoří to cloveku ani nepřijde, protože na nose furt tahá sluneční brejle, ale doma na zahradě to může nepříjemn? překvapit. A druhá věc, efekt odrazivosti se trochu zmírní použitím strukturované omítky, ale zase na druhou stranu u bílé zrnité je nejvíc vidět špína, která se z ovzduší dřív nebo později vždycky usadí na horních ploškách kameniva v plastické fasadní barvě... To se da řešit občas wapkou, ale je to opruz a donekonečna to fasáda nevydrží...
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ja jsem dal sedou a okna mam dreveny,hnedy...jsem spokojenej,rychly pruhy me neberou[emoji1]
Návštěvník dlubix Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 tak fasada je hotova.. Pěknej autosalon Já mam zatim vybranej pozemek, možná architekta a vůbec nevim, kdo bude stavět... už teď mě z toho bolí hlava.
sibirnaya Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 na to, ze se poprvy koplo 6.brezna, tak su celkem spokojenej..
panedge Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 ...supr, v jednoduchosti je krása, která neomrzí. Můžu se zeptat? Ty trámy jsou šedé? Pokud ano, čím si je natíral? Nebo je to modřín bez nátěru. Díky!Já jsem v bývalém domě měl o hodně barevnější interiér koupelny než teď...omrzelo to velmi rychle. Zvláště dobře vypadají přírodní odstíny.Je to smrk a je to natřený syntetickou slabovrstvou barvou,ňákej finskej výrobce.Zrovna mi truhlář dělá výdřevu do plotu,tak jsem se ho musel zeptat.Rekonstrukci dělala firma na klíč,takže já si tyhle věci nepamatuju.
Hasňa Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 ...... Já mam zatim vybranej pozemek, možná architekta a vůbec nevim, kdo bude stavět... už teď mě z toho bolí hlava. Jsem presne ve stejne fazi. :-) Mam to jeste o to "zabavnejsi", ze pred stavbou musim soucasny dum jeste prodat.
skalis Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Jo, my taky zrovna prodáváme byt a kupujem barak. Pro mě jako člověka, který nesnáší papírováni všeho druhu, je to taky peklo... Ale samozřejmě motivace je silna.
Návštěvník dlubix Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Jsem presne ve stejne fazi. :-) Mam to jeste o to "zabavnejsi", ze pred stavbou musim soucasny dum jeste prodat. Já zase byt. Naštěstí už má kupec předschválenou hypo. Ještě jsem taky nezavrhnul možnost nějakej dům koupit, ale zatim jsem nenarazil na nic slušnýho a budget taky neni nafukovací, resp. nechci ho přifukovat a druhej byt se mi taky prodávat nechce. Co je ale nejhorší, je výběr lokality. Město vs p.del. Byl bych pro p.del, ale kluci budou za pět šest let schopni sami dojíždět, takže bych je musel všude vozit, místo toho, aby se dopravovali MHD. To se mi nějak nechce.... Psal jsem, že už mam asi pozemek vybranej, ale stopro jistej si taky nejsem.
adamo Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 tak fasada je hotova.. Můžu se z čisté profesní zvědavosti zeptat kdo ti dům projektoval? Klidně SZ...
Denjl Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 paráda.... budu to mít hodně podobný - hnědý dřevěný okna, šedá fasáda.... jen na dvou fasádách budu mít dřevěný obklad ze sibořského modřínu.....Ja jsem dal sedou a okna mam dreveny,hnedy...jsem spokojenej,rychly pruhy me neberou[emoji1] ...supr, v jednoduchosti je krása, která neomrzí. Můžu se zeptat? Ty trámy jsou šedé? Pokud ano, čím si je natíral? Nebo je to modřín bez nátěru. Díky!Já jsem v bývalém domě měl o hodně barevnější interiér koupelny než teď...omrzelo to velmi rychle. Zvláště dobře vypadají přírodní odstíny.
Denjl Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 no jede ti to slušně..... se tam budu muset stavit ti to vokouknout nebo co na to, ze se poprvy koplo 6.brezna, tak su celkem spokojenej..
NIGHTinGALE Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Sibiřovana vana dobrý, líbí se mi a už se těším na foto koupající se paní domu Ten šedej dům je moc hezkej, ale to hnědý dřevo mi k tomu nějak nejde, spíše nějakej stříbrnej nebo červenej hliník bych k tomu dal.Ale je pravda, že já barvy ladit neumím, takže je to asi dobrá kombinace. Já jsem barevně nepoužitelnej, jak říká žena.
M3maniac Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Když jsme u te fasády jakeho výrobce finálky doporučíte? zrovna to řešíme ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se