Hasňa Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Damasko je pro lidi co už ví, co chtějí. Pro někoho, kdo se hledá, je to meganuda bez šance na uspokojení svrbění. Je to pro "ty, kteří vědí už." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Hele bacha USER47 moc hezky fotí, zdání klame je potřeba ty hodinky vidět v reálu. Jinak za me Nomos je cistej designovej skvost. Jednoduchý a nádherný, ale zároveň strašně prtavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 (upraveno) Já se taky hledám a DA36 se mi líbily hned jak jsem na ně narazil.:-D (edit: fotky jsou Aldovy, já fotím blbě a DA36 nemám:)) Upraveno 6. září 2014 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 6. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Hezký, ale když bych se díval po něčem takovém, tak bych asi vybral Fortisky. Už jsem ale rozhodnutý, že budu koukat spíš po hodinkách s bílým ciferníkem a decentnějším vzhledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Je zvláštní, že ještě nikdo nezmínil Glycine - hodinky solidní, číselníky čitelný, cena příjemná, strojky spolehlivý (ETA), z rozměrů pouzder se dá vybírat a navíc se prodávají v Praze ve Střešovicích se vší parádou. Viz web Chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Ne, musel by si pro ně za hranice. Na oficiální ceny se podívej tady. Je nějaký prověřený obchod s hodinkami Nomos, kde by bylo možné pořídit Ludwig nebo Orion za lepší cenu než např. tady: uhrinstinkt.de? Je možné v zahraničí koupit hodinky bez daně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Je nějaký prověřený obchod s hodinkami Nomos, kde by bylo možné pořídit Ludwig nebo Orion za lepší cenu než např. tady: uhrinstinkt.de? Je možné v zahraničí koupit hodinky bez daně?1. Ne2. V EU se platí daně všude, při dovozu ze zemí mimo EU záleží na štěstí a bdělosti CS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Je nějaký prověřený obchod s hodinkami Nomos, kde by bylo možné pořídit Ludwig nebo Orion za lepší cenu než např. tady: uhrinstinkt.de? Je možné v zahraničí koupit hodinky bez daně? Přímo v Nomos prodejně v Glahütte prej slevy nedávaj, ale o kus dál v Drážďanech už jo. Levnějš jdou koupit i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) automaty do 25000 radím vždy jen jedny: ORIS big crown pointer date - klasika jakobič už desítky let, k obleku i tričku, pro běžný publikum extravagantní na první pohled, takže dost vyniká a budí zájem, rozhodně zdáleka nejvíc hodinek za tu cenu. dále už je to taky omletá písnička - bez pořadí: NOMOS - jestli za tuhle cenu dávají automat, když ne vzal bych klidně manuál - mají už in house a jsou skvělý, ale dost designově vyhraněný pro poněkud jemnější mužeFORTIS official cosmonaut - outdoor letecká pecka z devadesátých let, jen možná už trochu out of fashionSTOWA - v týhle cenový úrovni vede mezi flieger / marine vintážníky, jestli je to tvůj šálek čajeGLYCINE - úctyhodná nezávislá firma, ostatně jako všechny výše uvedené, na airman ti to asi nestačí, ale i jinak je to nadprůměr a pak mi to přijde na jedno brdo , ještě třeba katalog MUEHLE , MEISTERSINGER či DAMASKO bych neopomenul prošmejdit. Upraveno 10. září 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Jen bych řekl, že jsem se dostal do fáze, kdy mi je jedno jestli to budou automaty nebo manuály a docela by se mi líbily hodinky s in-house strojkem. Ta horní cenová hranice už taky úplně tak neplatí, takže nevim jestli nemám založit nové téma. Ty ORISky jsou hezký, ale na můj v kus až moc extravagantní . Koukal jsem se na Mühle Glashütte, je tento kaliber in-house: MU 9411? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) montre, do kila bude mít inhouse akorát tak Nomos, Japonci, Damasko, Frederique Constant a Alpina. Možná nějakej Jean Richard nebo Perrelet.. EDIT: Ono jich vlastně tak málo neni:) Upraveno 10. září 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 montre: Podle všeho to inhouse je. http://professionalwatches.com/2011/11/muhle-glashutte-teutonia-iii-h.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 In house má i PRIM manufacture 1949 - stojí myslím od 29.000,- . Spolu s Nomos nejdostupnější in-house. Jinak doporučuju zásadně extravagantnější hodinky, ať už původem, nebo čímkoli, než main-stream - na okolí to líp působí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) Na Primky jsem koukal, líbily se mi Diplomat, Elegant a Tycho Brahe II (musely by ale stát tak o polovinu míň). Upraveno 10. září 2014 uživatelem montre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) Ajo, já zapomněl na Primky, sakra. A na to Mühle čumim, jestli to teda je fakt inhouse:) Upraveno 10. září 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) O těchto jsem uvažoval: Upraveno 10. září 2014 uživatelem montre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 A nebo si ještě chvilku počkat a pak tyto (z těch výše zmiňovaných značek): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misty Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Tady vypadaj super http://www.hodinky-koscom.cz/cz/tissot-t049-410-44-051-00 a ještě ušetřís Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) A nebo si ještě chvilku počkat a pak tyto (z těch výše zmiňovaných značek): Na tohle pozor, ty Terrascopy, ač nádherný hodinky, nemaj inhouse. Strojek sice nese označení JR60, ale je to nejspíš jen převlečená ETA nebo Sellita. A i tak jsou cenou výrazně nad Nomosem.Navíc už jsou dost velký a s tahem váží kolem 220 g. Je to kus železa. Co jsem tak nějak pochytil, JR u nás nemaj moc velkou zákaznickou podporu a servis taky není nejlevnější. Oproti tomu Nomos nemá problém posílat náhradní součástky jakýmukoliv hodináři a co se týče původu svých kalibrů je daleko otevřenější. Upraveno 10. září 2014 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 No jo, tak co myslíte Muhle nebo Nomos, nic lepšího už asi stejně za podobnou cenu nenajdu... Taky je škoda, že si ty Nomos nemůžu u nás vyzkoušet. Několik lidí psalo, že mají poměrně dlouhé nožičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se