Přejít na obsah

jak šel s tengem čas...

tenge

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi půjdu proti proudu, ale mně tohle neoslovuje. Přemýšlím o důvodech, proč jsi vyměnil tolik hodinek a jakou to má souvislost s tvou povahou nebo co to o tobě vypovídá. Hele ber mne s rezervou, nechci tě v žádném případě urazit ani se tě dotknout. Podíval jsem se na to jen s jiného úhlu... Tak ať najdeš ty své vysněné, pokud ke tedy hledáš :-)

Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk

• Odpovědi 293
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Napadá mne protočit co nejvíce hodinek, bez dalšího významu... Proste mit rekord, kolik jsem jich protočil... Například :-)

Odesláno

raskiscz: ...musím zareagovat. Pokud vím, tak je svoboda vlastních činů a názorů. Zlomit rekord - nemám jediný důvod lámat rekord..a soutěžit s kým..copak je tu nějaký žebříček? Pokud Tě mé vlákno a fotky nezajímají, tvůj komentář nepotřebuji. Taky nereaguju na to co mě nezajímá či nelíbí se mi. A vysvětlovat proč měním hodinky? Rád vyzkouším to co jsem ještě neměl a pokud to trh umožní tak proč to nedělat. Nic to o člověku neříká. Někdo si koupí Q+Q a je s tím spokojen celý život. Někdo celý život šetří na Rolex a koupí si po letech své vysněné SUBY apod. Já za stejnou dobu vyzkouším x typů, které se mi líbí.

Nikoho nekritizuji za cestu za svým cílem a tvůj dotaz mi přijde mimo. Měj si svůj cíl a mě nech můj prostor, já do tvého taky nezasahuji.

Odesláno

Napadá mne protočit co nejvíce hodinek, bez dalšího významu... Proste mit rekord, kolik jsem jich protočil... Například :-)

Je to jako s zenskejma. Je to zabava!

Odesláno

raskiscz: ...musím zareagovat. Pokud vím, tak je svoboda vlastních činů a názorů. Zlomit rekord - nemám jediný důvod lámat rekord..a soutěžit s kým..copak je tu nějaký žebříček? Pokud Tě mé vlákno a fotky nezajímají, tvůj komentář nepotřebuji. Taky nereaguju na to co mě nezajímá či nelíbí se mi. A vysvětlovat proč měním hodinky? Rád vyzkouším to co jsem ještě neměl a pokud to trh umožní tak proč to nedělat. Nic to o člověku neříká. Někdo si koupí Q+Q a je s tím spokojen celý život. Někdo celý život šetří na Rolex a koupí si po letech své vysněné SUBY apod. Já za stejnou dobu vyzkouším x typů, které se mi líbí.

Nikoho nekritizuji za cestu za svým cílem a tvůj dotaz mi přijde mimo. Měj si svůj cíl a mě nech můj prostor, já do tvého taky nezasahuji.

Cítíš to jako kritiku?? Tak to sorry, že jsem uvedl svůj názor ve tvém vláknu... Nevěděl jsem, že se na něm jen chválí :-)

Odesláno

Frantíku, že tenhle status nepostneš svý holce/manželce :-))

A proc bych to delal? Ona ví, že nebyla první a moc ji to netrápí.

Návštěvník YPO
Odesláno

A proc bych to delal? Ona ví, že nebyla první a moc ji to netrápí.

třeba by jí zajímalo, že není poslední :D

Odesláno

Tenge- máš to moc pěkný. Jen nějak nevím, kde bude tvůj cíl :lol2: , jestli se "hodinkově usadíš". Ale vlákno je to pěkný ( chodím sem sbírat inspiraci, virtuálně hodinky vyzkoušet,.... ), jen tak dál.

Jo a fotky máš super ( jako i plno dalších kolegů ), až z nich mám neustále mindráky.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Krásné fotky Zdeňku.

Vidím, že jsi zpomalil (střídáš to méně často), ale jedeš furt.

Kdy konečně pochopíš, že nejsi OWG? :smile_anim:

Odesláno

Díky Víte,

ale asi nepochopím..i když jsem výměnu rozšířil na dva kusy...takže bych třeba mohl mít konečně 2ks a nestřídat to..

Krásné fotky Zdeňku.

Vidím, že jsi zpomalil (střídáš to méně často), ale jedeš furt.

Kdy konečně pochopíš, že nejsi OWG? :smile_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...