Přejít na obsah

Vintážní Ladičky ("Electric watch")

Rodkopf

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 583
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

malda: Tak nakonec to dopadlo :clap: . Gratuluji.

Myslím, že indexy na ciferníku by snad měly svítit. A pokud ručky svítí jako elektrárna, tak možná byly nedávno měněné nebo obnovena lumi vrstva. Ale to jsou jenom drobnosti, humříci jsou to parádní !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Dzosi. No s hodinkama přišla faktura z 2.10.2014 ze servisu. Ještě jsem ji nestudoval a nechal v práci. Tak se musím podívat, co s tím dělali. Vzhledem k tomu, že na ciferniku je T-SWISS MADE-T, tak tam původně musela být ona radioaktivní svítívá vrstva. Ručičky budou mít určitě nově navrstvenou lumi. Ale na ciferníku to nevypadá, že by tam něco někdy bylo. Snažil jsem se na googlu najít fotku svítících lobsterů, ale nic jsem nenašel...

Edit: foto

post-36202-0-04984300-1413210842_thumb.jpg

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři

Díky všem, já jsem z těch hodinek úplně v pr..li a už pokoukávám po dalších ladičkách... Jen jsem dnes v noci zjistil, že spolu s lobstery v jedné posteli, a potažmo v jedné místnosti, spát nemůžeme...

Odkaz ke komentáři

Jako normálně ty hodinky neslyšíš. Dokonce k nim musíš pořádně přiložit ucho, abys je slyšel. Přemýšlím, k čemu bych ten zvuk přirovnal, ale nic moc mě nenapadá. Snad vzdáleně tlumené bzučení zářivky. Ale položit je přímo na polici nebo na noční stolek, tak to začne rezonovat a bzučí celkem dost. Když jsem je dal na kapesník, bylo to lepší, ale slyšet to trochu bylo. Vzhledem k tomu, že bydlíme celkem v klidné lokalitě a v noci je tam skoro absolutní ticho, tak ro prostě rušilo. Tak šly do vedlejší místnosti a je pokoj:)

Odkaz ke komentáři

Teda tady to frčí, děláte mi radost... :-)

Malda: skákání ruček při obsluze chrona je normální. Nedojde při tom ke změně času, ručky se za chvíli zas samy chytnou a jdou pak přesně.

Ciferník se trošku loupe, může za to většinou vlhkost a nedá se s tím bohužel nic dělat. Ten tvůj zrcadlový je na to náchylnější než modrý.

Ale jinak samozřejmě paráda, jsem rád že je tu další Lobster :-)

Odkaz ke komentáři

Díky Pirxi za odpověď! Myslel jsem si, že to asi bude charakteristikou toho strojku. Takže jen opravit nulování sekundovky... Ten cifr nechám tak. Ono to zase v reále tak špatné není... Já jsem z těch hodinek úplně nadšený a všechno odstartoval tvůj článek o tomto typu hodinek. Takže ještě jednou díky!!!

Odkaz ke komentáři

Moc pěkné to máš! Rozhodně je to jiná liga proti těm, kvůli kterým nedávno tloukls hlavou o stěnu! A pokud to bzučení v noci přechrápeš, tak není co řešit:) Přidávám jednu z dnešního dne. Na fotce je vidět závada, která mě celkem štve - špatně nulující vteřinovka...

post-36202-0-98146100-1413361312_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dik, planujes nejaku novu akviziciu?

Ladičky ne, teď mě nějak pálí Longines hydroconquest, ale to má svůj čas a možná to samo přejde. Mám občas takové návaly. Navíc jsem teď řešil zimní obutí na auto a bezpečnostní dveře do bytu. Musel bych něco prodat ze své stáje a to se mi vůbec nechce. No, ale kdyby jsi dával pryč své ladičky, tak mi dej klidně vědět. Já už něco vymyslím. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...