pepescom Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Parádička gratulujem A STITCH IN TIME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 malda: Tak nakonec to dopadlo . Gratuluji.Myslím, že indexy na ciferníku by snad měly svítit. A pokud ručky svítí jako elektrárna, tak možná byly nedávno měněné nebo obnovena lumi vrstva. Ale to jsou jenom drobnosti, humříci jsou to parádní !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Nadhera... Moja dalsia meta... Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz IMAG0086.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 (upraveno) Díky Dzosi. No s hodinkama přišla faktura z 2.10.2014 ze servisu. Ještě jsem ji nestudoval a nechal v práci. Tak se musím podívat, co s tím dělali. Vzhledem k tomu, že na ciferniku je T-SWISS MADE-T, tak tam původně musela být ona radioaktivní svítívá vrstva. Ručičky budou mít určitě nově navrstvenou lumi. Ale na ciferníku to nevypadá, že by tam něco někdy bylo. Snažil jsem se na googlu najít fotku svítících lobsterů, ale nic jsem nenašel... Edit: foto Upraveno 13. října 2014 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Ručky budou spíš úplně nový... Jinak gratuluju, jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Machr index 10+ gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Není baterka jako baterka, gratuluju k tomuto parádnímu humrovi. Tak ať ještě dlouho bzučí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Díky všem, já jsem z těch hodinek úplně v pr..li a už pokoukávám po dalších ladičkách... Jen jsem dnes v noci zjistil, že spolu s lobstery v jedné posteli, a potažmo v jedné místnosti, spát nemůžeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 to je to až tak hodně rušivé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Jako normálně ty hodinky neslyšíš. Dokonce k nim musíš pořádně přiložit ucho, abys je slyšel. Přemýšlím, k čemu bych ten zvuk přirovnal, ale nic moc mě nenapadá. Snad vzdáleně tlumené bzučení zářivky. Ale položit je přímo na polici nebo na noční stolek, tak to začne rezonovat a bzučí celkem dost. Když jsem je dal na kapesník, bylo to lepší, ale slyšet to trochu bylo. Vzhledem k tomu, že bydlíme celkem v klidné lokalitě a v noci je tam skoro absolutní ticho, tak ro prostě rušilo. Tak šly do vedlejší místnosti a je pokoj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Chlapi, uz bzucim jedna radostbzbzbzbzbzb . Nadhera konecne bezchybne forky, mojej oblubenej stajne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Tak nakonec to vyšlo Konec dobrý, všechno dobré. Vítej v rodině "včeliček" (nebo trubců ? :) ). Gratuluji a užívej si jich. A prosím také o foto za světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Teda tady to frčí, děláte mi radost... :-) Malda: skákání ruček při obsluze chrona je normální. Nedojde při tom ke změně času, ručky se za chvíli zas samy chytnou a jdou pak přesně.Ciferník se trošku loupe, může za to většinou vlhkost a nedá se s tím bohužel nic dělat. Ten tvůj zrcadlový je na to náchylnější než modrý.Ale jinak samozřejmě paráda, jsem rád že je tu další Lobster :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Díky Pirxi za odpověď! Myslel jsem si, že to asi bude charakteristikou toho strojku. Takže jen opravit nulování sekundovky... Ten cifr nechám tak. Ono to zase v reále tak špatné není... Já jsem z těch hodinek úplně nadšený a všechno odstartoval tvůj článek o tomto typu hodinek. Takže ještě jednou díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Tak a su so mnou po prvy krat v kancli.... Inac,mal som ich dnes na nocnom stoliku a nic, spal som s mojou drahou polovickou, uplne v pohode, dokonca si myslim, ze to uplne jemnulinke bzucanie mi pomohlo skor zaspat, takze zatial 100% symbioza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Moc pěkné to máš! Rozhodně je to jiná liga proti těm, kvůli kterým nedávno tloukls hlavou o stěnu! A pokud to bzučení v noci přechrápeš, tak není co řešit:) Přidávám jednu z dnešního dne. Na fotce je vidět závada, která mě celkem štve - špatně nulující vteřinovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Malda a Palmone1, gratuluji k novým a zajímavým kouskům. Hezky se nám to rozrůstá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Dik, planujes nejaku novu akviziciu? Malda a Palmone1, gratuluji k novým a zajímavým kouskům. Hezky se nám to rozrůstá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Dik, planujes nejaku novu akviziciu? Ladičky ne, teď mě nějak pálí Longines hydroconquest, ale to má svůj čas a možná to samo přejde. Mám občas takové návaly. Navíc jsem teď řešil zimní obutí na auto a bezpečnostní dveře do bytu. Musel bych něco prodat ze své stáje a to se mi vůbec nechce. No, ale kdyby jsi dával pryč své ladičky, tak mi dej klidně vědět. Já už něco vymyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 OK, Jeronimo, v pátek U Šesti se na to téma napijeme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se