malda Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Pánové, máte to krásné oba. Bubuking bude asi muset ty hodinky poslat na ozdravný pobyt. To broušení z toho odkazu se mi ale moc nelíbí Držel bych se asi toho, jak ty hodinky původně vypadaly. Takže asi lesk, ne? Moje Lobstery mají jemný kartáč a to je asi nejhorší povrch. Pomalu je na tom vidět, když po nich přejedeš nehtem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petey Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Pánové, máte to krásné oba. Bubuking bude asi muset ty hodinky poslat na ozdravný pobyt. To broušení z toho odkazu se mi ale moc nelíbí Držel bych se asi toho, jak ty hodinky původně vypadaly. Takže asi lesk, ne? Moje Lobstery mají jemný kartáč a to je asi nejhorší povrch. Pomalu je na tom vidět, když po nich přejedeš nehtem. hej, bol to lesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Pokud jde o "leštění" - mrkni sem, výsledek je velmi povedený. broušení konického pouzdra omega F300 Jinak potvrzuji, na ruce jsou parádní a bez ztráty kytičky obstojí i v dnešní době - 41 mm bez korunky. Tak ten se toho nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 ahoj, dik, gratulujem k ostremu oku, bohuzial puzdro bolo dost obuchane, tak ho ujko prebrusil (najskor som mal z toho skoro srdcovu zastavu, kedze som apriori proti takymto tahom), fakt ale je, ze ten cifer (100% zachovany) posobil pri tom doskriabanom puzdre ako past na oko, tak holt su brusene...Petey říkáš to přesně...ten zásah do pouzdra a jeho přeleštění prostě nutný je...model sice trochu ztratí svoji autenticitu...ale v rámci optické vyváženosti nevidím rovněž jinou možnost...zde odkaz na výsledek také pěkné renovace pozdra....mimochodem právě u tohoto modelu je i vzhledem ke stáří hodně kusů přebrušovaných... http://uhrforum.de/omega-seamaster-f300hz-electronic-ref-nr-st-198-0025-vorher-nachher-t108882 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Tak to je podstatně povedenější, ten první týpek to udělal dost hrubým smirkem, ale tohle má i dotažené hrany, prostě bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Taky souhlasím, že ten Němec se s tím popasoval rozhodně líp. Pěkný kartáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Musím souhlasit, že německá důslednost zde slaví úspěch. Vypadají téměř přesně jako originál, tak jak to má být - vertikální brus. Kvůli tvaru pouzdra, které je celkem vysoké, je naprostá většina těchto hodinek přebrušována, protože ten brus prostě za ty roky dostal zabrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tak jsem si na chvilku zabzučel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Jak na chvilku ? A nějak z toho nedokážu poznat, co to přesně bzučelo . Na speedsonicy to nevypadá, ty mají jiný tah i sponu. Další foto nebo info pleeeeease. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 No napinas, teda dobre - daj aj frontside .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Speedsoniky to nejsou a uz je nemam, potkal jsem "kamarada". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Taky jsem před chvílí jednoho potkal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak jo, dneska jsem docela naladěnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Moje bzučáky odpočívají vypnuté v domečku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) Stale si myslim, ze ide o dream model vsetkych pro fork zameranych znalcov... Velmi, velmi pekne.... quote name="malda" post="1292106" timestamp="1416508882"]Moje bzučáky odpočívají vypnuté v domečku... PB100007a.jpg Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem palmone1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Podle mě to musí být ESA 9162/Omega cal. 1250. Další dvě verze, které Omega používala v rámci frekvence 300 Hz, byly ESA 9210/ Omega cal. 1255 (chronograf s datem a dnem v týdnu - to jsou ty moje) a ESA 9164/Omega cal. 1260 (datum a den v týdnu bez chrona). Tak jsem se dokopal na stránky a zjistil že se jedná o kalibr 1220.http://www.omegawatches.com/planet-omega/heritage/vintage-watches-database?ref=15045hezké stránky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Tak jsem se dokopal na stránky a zjistil že se jedná o kalibr 1220.http://www.omegawatches.com/planet-omega/heritage/vintage-watches-database?ref=15045hezké stránky.... Někde bude asi chyba. Možná na stránkách omegy, protože "f300" neměly (doufám) nikdy megasonic strojek (inhouse ladička od omegy), který běží na frekvenci 720 Hz. A na ciferníku je vždy u takových uveden nápis "megasonic" a obvykle i "720 Hz". megasonic strojek Takže si myslím, že máš klasické ladičky s kalibrem 1250 (jen datum). omega 1250 Nejlepší způsob jak to ověřit, je hodinky otevřít. Kdyby si tam náhodou měl ten megasonic stroj, tak to bych zíral. V tom případě by hodinky s velkou pravděpodobností nebyly původní, ale skládané. Nejsem si také jistý, že by ciferník z ladiček seděl na strojek megasonic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Já to vidím jednoznačně na chybu na stránkách Omegy, nebo je chyba všude jinde, jen ne na stránkách Omegy:) Google si stojí opakovaně za svým - strojek Omega Cal. 1220 je Megasonic, Megasonic není F300, F300 s datem je cal. 1250 a cal 1250 není Megasonic:) Hodinky jsou pak podle mě v pohodě. Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Tak jsem dnes navštívil hodináře kvůli výměně baterie a záhada je rozluštěna. Oba jsme přečetli cal. 1250. Takže vše je v pořádku, akorát podle stránek Omega mám vlastně bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Pánové, dá se sehnat nový cal 1250? Popřípadě může být oprava hodně problematická? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se