Petr77 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Moc, moc pekne!!! A v takovem pripade se da i kratsi tah a odumirajici zapesti "prehlednout" Tak jsou doma :-) Pár rychlofotek, pak sem hodím odkaz až je pořádně nafotím.Jsou po velké generálce za cca 160 liber, na zlacení je vidět věk ale nikde není prodřené (Plaque L80 :-) ).Ciferník je absolutně čistý, na vteřinovce vidět trocha koroze. Krásně bzučí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Díky kluci! Jo, opravu dělal Paul z Electric watches. Nechával si jí ale dělat původní majitel :-)Ještě se o nich rozepíšu zítra, něco o původu atd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 parada, vezmes je na sraz? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Další bzučící přírůstek na fóru! A navíc má oblíbená Omega:) Nezbývá, než gratulovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 parada, vezmes je na sraz? :-)Jasně že budou na srazu :-) Díky Maldo :-) Nějaké krátké počtení je tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78275-trojan-fotky-hodinek-a-%C5%99emen%C5%AF/page-2&do=findComment&comment=1333769Holt jsem to nevydržel, musel jsem se vypovídat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Tak zase jsem se neudržel a přikůpil .Prostě jsem nemohl odolat. Na tyto jsem pásl už déle, jedny mi nedávno bohužel prošly mezi prsty. Eterny mám prostě rád.Nakonec se zadařilo a ve čtvrtek byla zásilka doma. Sice jsem zažil menší šok, protože po rozbalení hodinky nefungovaly, resp. šly trhaně. Takže jsem si v první moment myslel, že jsou v pr.... Nakonec mě napadlo zkontrolovat baterku. Byl tam špatný typ (alkalická místo silver oxide) a hlavně měla napětí jen 1,0 V. Po vložení nové správné se bez problému rozběhly. Ciferník má bohužel už nějaké vady, ony vůbec ty modré ciferníky dost trpí. Jakmile se dovnitř dostane trochu vlhkost, tak reaguje s lumi a vyžere barvu okolo. Maji to často zenithy, movado a další s podobnou barvou ciferníku (čili je to asi probém té barvy). Zatím mě to vůbec netrápí, i když by asi šlo nechat cifr renovovat.Stačilo přeleštit poškrábané sklíčko, vyčistit pouzdro a je to !! Zvažuji, jestli je mám nechat dát přeleštit/přebrousit, aby vypadaly jako nové. Luneta je jen na okrasu, je pevná a hladká - bez čísel. Korunka šroubovací s vnitřním těsněním (to bylo rozložené na hnusnou černou mazlavou hmotu - dalo práci ji dostat pryč), těsnění i pod dýnkem, takže původně musely být i vodotěsné. A ještě mě potěšilo, že jsou na originál Tropic sport řemenu v perfektním stavu, který k nim bezvadně ladí. A nakonec ještě zadní strana s krásným vorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Parada!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Moc hezký kousek, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Tak zase jsem se neudržel a přikůpil .Prostě jsem nemohl odolat. Na tyto jsem pásl už déle, jedny mi nedávno bohužel prošly mezi prsty. Eterny mám prostě rád.Nakonec se zadařilo a ve čtvrtek byla zásilka doma. Sice jsem zažil menší šok, protože po rozbalení hodinky nefungovaly, resp. šly trhaně. Takže jsem si v první moment myslel, že jsou v pr.... Nakonec mě napadlo zkontrolovat baterku. Byl tam špatný typ (alkalická místo silver oxide) a hlavně měla napětí jen 1,0 V. Po vložení nové správné se bez problému rozběhly. Ciferník má bohužel už nějaké vady, ony vůbec ty modré ciferníky dost trpí. Jakmile se dovnitř dostane trochu vlhkost, tak reaguje s lumi a vyžere barvu okolo. Maji to často zenithy, movado a další s podobnou barvou ciferníku (čili je to asi probém té barvy). Zatím mě to vůbec netrápí, i když by asi šlo nechat cifr renovovat.Stačilo přeleštit poškrábané sklíčko, vyčistit pouzdro a je to !! Zvažuji, jestli je mám nechat dát přeleštit/přebrousit, aby vypadaly jako nové. Luneta je jen na okrasu, je pevná a hladká - bez čísel. Korunka šroubovací s vnitřním těsněním (to bylo rozložené na hnusnou černou mazlavou hmotu - dalo práci ji dostat pryč), těsnění i pod dýnkem, takže původně musely být i vodotěsné. A ještě mě potěšilo, že jsou na originál Tropic sport řemenu v perfektním stavu, který k nim bezvadně ladí. kontiki4.jpg kontiki3.jpg A nakonec ještě zadní strana s krásným vorem. kontiki2.jpgBratříček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Dzos: ty ses nějak rozjel:) Mám tak nějak pocit, že v tomto vlákně neřekls své poslední slovo:) Jinak samozřejmě gratuluji! Krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Hezké Trojane, takové tu myslím ještě nemáme. Dzos, cifr vypadá dobře. Do nějakého přebrušování a přelešťování bych se moc nepouštěl. Já bych je asi nechal tak jak jsou. Takže gratuluji k novým kouskům. Ať to bzzzučí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 BratříčekMáš je móóc pěkný. Vidím, že jsi byl ušetřen vnitřní vlhkosti, ciferník je nádherný. Pouzdro je přebrušované a přeleštěné, nebo jsou to (skoro) NOS? Jediný, čím tě můžu trumfnout, je ten den v týdnu navíc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Jo, ty jsou fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Máš je móóc pěkný. Vidím, že jsi byl ušetřen vnitřní vlhkosti, ciferník je nádherný. Pouzdro je přebrušované a přeleštěné, nebo jsou to (skoro) NOS? Jediný, čím tě můžu trumfnout, je ten den v týdnu navíc .Bohuzel nebyl jsem ušetřen, ne chybou hodinek , ale hodinaře , který nedal tesneni pod korunku a zapomnel to rict tehdejšímu majiteli... Museli do Švajcu na ozdravnou kůru. Takže přeleštěno , strojek opravenej, cifr, ručky, sklo nove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Veľmi pekné Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Toljo nádherný, až budem veľký tak si také kúpim , teraz sú na rade ešte jedny vintage L,,,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Trochu nostalgie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Dnes jsem cvaknul pár fotek, tak trochu oživím i toto vlákno.Nestihl jsem přehodit datum a den. Trochu zlobí datové věnce, zasekávají se ve čtvrtek 21., musí se potom přehodit ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Konecne poriadny kus zeleza... quote name="Dzos" post="1396261" timestamp="1427186504"]Dnes jsem cvaknul pár fotek, tak trochu oživím i toto vlákno.speed2.jpgNestihl jsem přehodit datum a den. Trochu zlobí datové věnce, zasekávají se ve čtvrtek 21., musí se potom přehodit ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se