vikinho Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 V hezkém stavu.. http://aukro.cz/omega-electroquartz-8192-hz-i5417925298.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Tak se mi podařilo sehnat jedny hodně nápadné ... a není to kvůli té perfektní želvičce, ale jsou to impozantní hodinky i na dnešní dobu. Bezmála 44 mm bez korunky to už je nějaká velikost. Pokud se nepletu, tak to jsou největší náramkové ladičky co se kdy seriově vyráběly. Dokonce i chrona speedsonic jsou proti nim malé (a hlavně ploché). Více informací a další foto dám do svého chlívku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Něco z mé malé sbírky:Omega Constellation ref. 198.0003Omega Geneve ref. 198.0030Bulova Accutron Calendar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ty Constellationy jsou nadherny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Fakt klobuk dole pre tymi Constellationmi , este som ich v tomto prevedeni hadam ani nikde nevidel.... parada Něco z mé malé sbírky:Omega Constellation ref. 198.0003Omega Geneve ref. 198.0030Bulova Accutron Calendar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Fakt klobuk dole pre tymi Constellationmi , este som ich v tomto prevedeni hadam ani nikde nevidel.... paradaAsi před 5 lety jsem je koupil jako nefunkční a díky opravě u Mechana opět fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Tak to si mal gule, lebo toto opravit resp. sa v tom vrtat je dost zlozite. Inac ten hnedy pštros mi k nim velmi nejde, myslim farbu, pštros je fajn Asi před 5 lety jsem je koupil jako nefunkční a díky opravě u Mechana opět fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Tak to si mal gule, lebo toto opravit resp. sa v tom vrtat je dost zlozite. Inac ten hnedy pštros mi k nim velmi nejde, myslim farbu, pštros je fajn Fotka je jen z mobilu a narychlo, ale v reálu k hodinkám přesně sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Ladičky Eterna Sonic Electronic, bohužel nefunkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Raz, dva, tři, zkouška.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Na remenu od Anely super,na tahu jeste lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Raz, dva, tři, zkouška..Asi se opakuju, ale opravdu nádhernej ladící kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 No, už jsou zase zpět na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Dneska na ruce Tissot Tissonic Electronic F300... i když jsem ráno špatně nastavil datum. Hlavní ale je, že bzučiiiiiiiiiiiiii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Moc pěkné Tissotky, v této variantě jsem je asi ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Jo, těch Tissotek je mi líto, tenkrát jsem měl nabito, ale zaspal jsem.... Máš to moc pěkné, Libore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Díky pánové... Mám radost, že jsou v docela slušném stavu. Bylo by fajn mít je stříbrné s "vlnkama" na cifru, ale to už bych chtěl moc. Bzučení mě vždycky dostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Dneska na ruce Tissot Tissonic Electronic F300... i když jsem ráno špatně nastavil datum. Hlavní ale je, že bzučiiiiiiiiiiiiii...2015-09-08 12.56.09.jpgNadherne Tissotky! Oprava datumky by nemela byt velky problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 to ne, zřejmě stačí vytáhnout korunku a nastavit ho správně Jinak pěkné bzučáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 to ne, zřejmě stačí vytáhnout korunku a nastavit ho správně Jinak pěkné bzučákyVšak já vím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se