Rodkopf Odesláno 17. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Něco podobného mi bzučí doma taky. Tak krabičku nemám. Jsou to perfektni hodinky, cekal jsem dlouho - origo krabicka s origo papiry ( i cislo sedi, rok 67', akorat tah je Seiko ). Tvuj je Bulova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ja sa lamem na tieto,len to logo na cife by nemalo mat cervenu v sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Certiny su doma.Omegy este cakaju na nove sklicko,aby boli top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Tak jsem je taky nazul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Včera som zohnal novú batériu. Celkom to bola fuška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Kde si ju zohnal a ake ma cislo?Tiez mam take bez baterky.A aby som tu nepisal po daromnici,tak sup sem dalsie z mojej bzuciacej rodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Kde si ju zohnal a ake ma cislo?Tiez mam take bez baterky.A aby som tu nepisal po daromnici,tak sup sem dalsie z mojej bzuciacej rodinkyTyto jsem videl nedavno na Ebay, ale mel jsem pochybnosti, protoze byly jednak za relativne mrzky peniz, druhak tam byly i stejne, vc. loga, akorat nikoliv Zenith, ale jiny znacka natistena na ciferniku...pusobilo to na mne jako smecko...Tyto jsou autenticke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Tieto niesu z Ebay.Tam neviem nakupovat.Tieto su Ok a kupoval som ich v Solnohrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 (upraveno) Jojo už to vidím, byly to MOVADO, v podstatě identické, ale to je asi z hlediska vzájemného vývoje Zenith / Movado košer, takže jsem v tom hledal lumpárnu zbytečně... na druhou stranu mám spadeno na RADO Electrosonic, tak je dobře že jsem se neutrhl do těchto kousků.... Upraveno 12. března 2019 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Mam hybridne Rado Accustar a su bozske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Jsou to perfektni hodinky, cekal jsem dlouho - origo krabicka s origo papiry ( i cislo sedi, rok 67', akorat tah je Seiko ). Tvuj je Bulova? Hodinky jsem kupoval z Mexika a na tahu je překvapivě vyraženo Mexiko. Ale sedne jim jak zadek na nočník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Další do party XL troniců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak jsem je dneska vytáhl z krabice, že je vyfotím a dám do prodejního vlákna. Vzal jsem je na ruku, vylezl na slunce a s tím nádherným cifrem jsem zjistil, že jsou to jedny z mála úžasných vintážek svou kombinací pouzdra, lunety, sunburst cifru a hučícího kalibru. Zůstanou doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 A na pociatku bola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Pekny. Cisty linie bez zbytecnosti. Zlaceny nebo full? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Kuci, prosim vas, mate nekdo kontakt na hodinare z CR, ktery by mi pomohl s opravou ladicek? Jedna se o Astronauty - nefunkcni hacking. Nechci zakladat nove vlakno v sekci "pomoc s opravou". Za pripadnou pomoc dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Je tady nějaké ticho... já dnes skoro funglovky od Certiny na origo poněkud subtilním modrém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se