siwi Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Já na tohle moc nejsem. Ale ta modrá je nádherná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Modra je nadherna, ale ty rucky se tam nejak ztraci. Pouze muj dojem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ja nemam rad open heart a nemam rad datum v subcifru. Ale tady mi to nejak neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 No přesně, až na ten open heart vcelku povedený hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Stary mám rád, hodně rád. Za pár dolarů nabídnou spoustu muziky. Ale, promiňte mi, tohle je strašný.Když se zaměřím na jednotlivosti ( ručky, rezerva, ciferník ) tak super, ale dohromady z toho šilhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Když se dívám na Orient Star, vždycky si řeknu, že bych chtěl mít aspoň jedny hodinky s ukazatelem rezervy nátahu. Ale tenhle model bych určitě nevolil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Jako kdyby tam nebylo to zpropadene open heart, tak by to bylo lepsi. Rezerva natahu nahore, kalendar a moonphase dole. Strasne se mi libi ten stredovej kruh a ten vzor v nem. Plus rimska cisla. I tvar pouzdra me rajcuje. Vcera jsem jen tak namatkou hledal nejaky moonphase od jinych znacek a pokud dame podminku, ze chceme mechaniku a spis oblekovky, tak tyhle Orienty i za ty prachy jsou nejlevnejsi siroko daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Tak tady zrovna mi to open heart docela sedí. S těma římskejma číslama a stříbrným ciferníkem je to na první pohled docela neodolatelný. Jeden z mála ciferníků s bezproblémově zapracovaným ukazatelem měsíční fáze. Za mě si to sedlo, nic mi tam nevadí.Všechny Stáry mají automaticky safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Myslim, ze maj. Nevim ale jak je to s AR. Ten bych tam mozna necekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Narazil jsem na tohle a brutalne me to rajcuje.RE-AM0001S00BRE-AM0001S00B_1a_800x.jpg RE-AM0002L00BRE-AM0002L00B_1a_800x.jpg RE-HH0001S00BRE-HH0001S00B_1a_800x.jpg RE-HH0002L00BRE-HH0002L00B_1a_800x.jpg Zdroj: www.seriouswatches.com Ceny k 15.1.2019 jsou 949 EUR za verzi s mesicni fazi a 699 EUR bez. To uz je na Orient celkem raketa. je to skutečný indikátor měsíční fáze? nebo jen noc a den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Orient pise, ze skutecny indikator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Orient pise, ze skutecny indikator. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smallshady Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Orient Helios - nemely by mit vlastni vlakno? Chystal jsem se si v budoucnu koupit druhe bambino, ale musel jsem to prehodnotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Ale ten open heart sa tam tak nehodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 @smallshady - kde jsi nasel to pojmenovani modelu? Ja to nasel jako Bambino a zaradil tedy do prislusneho vlakna. Rozmery a tvar pouzdra by tomu odpovidaly, stejne tak tvar sklicka a korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 @AndyAaron na webu Orientu tak tu kolekci mají skutečně pojmenovanou https://www.orientwatchusa.com/collections/helios Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Dik, Liqide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Seiko zdraví Orient.Chlapi, měl bych dotaz na automatický kalendář na hodinkách Orient. Fotografie ukazují ciferníky, kde jsou uvedeny roky 92-93-94 a podobně. Kde to mívá doraz na opačném konci kalendáře?Pokaždé se totiž ujišťuji, že si kupuji hodinky "tentokrát nafurt, opravdu" - i když se pak zakoukám do jiných. Ale primárně holt musím mít pocit "tyhle, a žádné jiné". Tak aby nebyl poslední záznam na kolečku 2021.Z toho bych třeba vyrozuměl, že to je OK, 2022 se patrně stejně nedožiju ;o) díky, Datel Upraveno 6. února 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 PS a s těmi průhledy do strojku svrchu, není to lehce úchylné? Jako by dáma měla v břiše špehýrku a pupíkem se dalo nakouknout dovnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Zespodu se teda rád mrknu, hodinky s celokovovým dýnkem už nechci, ale takhle svrchu? Trochu klidu a důstojnosti, trochu noblesy na pohled, no ne? Dýnko není pro každého, kdo jde okolo ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se