tombas Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Orient Star Diver 1964 2nd Edition - 41mm, F6N47, WR200m, cena cca €1000. https://orient-watch.com/Collections/ORIENT-STAR/Sports/ORIENT-STAR%3A-Mechanical-Sports-Watch/p/RE-AU0601B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Prva verzia sa mi paci viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 To rozhodně, tohle je jen další a la submariner, včetně té vteřinovky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 este sa stale daju zohnat - Orient STAR OLIMPIC DIVER 1964 RE-AU0501B00B LIMITED EDITION za 1 229 € k prodeji od Trusted Seller na Chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Jo tak, nějak jsem přehlédl to 1964, myslel jsem, že je to nová verze RE-AU030XX po vzoru Kamasu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 ktora mas na mysli? nejako ich neviem najst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 https://orient-watch.com/Collections/ORIENT-STAR/Sports/ORIENT-STAR%3A-Mechanical-Sports-Watch/p/RE-AU0301B což nemá s těma 1964 pranic společného, takže moje chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 jo, o tych viem, su paradne a za velmi dobru cenu, len ten rozmer nedam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Srovnání originálu a modelu 2021 Srovnání originálu a modelu 2022 akorát se nám tady rozmohl takový nešvar - za vším vidět Rolex, ale tak tomu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 před 2 minutami, tombas napsal: akorát se nám tady rozmohl takový nešvar - za vším vidět Rolex, ale tak tomu není. jak říkám, moje chyba, pak jsem se podíval na původní verzi a bylo mi to jasné, viděl jsem tam prvně prostě ten přechod z mnou zmiňovaného modelu na další tuctovku, příště se podívám dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 preco sa pri Calendar Auto nepridrzali viac povodnej verzie? taka skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Co ti tam chybi nebo prebyva? Za me je lepsi luneta (lumibod a minutova stupnice po celem obvodu), jinak se predlohy celkem drzeli. To ze maji power reserve indikator je aspon trosku odlisuje od zbytku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 praveze ta luneta sa mi 2x nepaci. tiez mohli ist do vintage lumi, a to aj pri prvej verzii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Ta lumi trochu vintage je, jen to na fotkách není moc vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Ja uz mam popravde vintage lumi trosku po krk. Laduje to ted kazdej vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Naštěstí je dnes výběr takřka neomezený a to ve všech kategoriích, velikostech, barvách a provedeních. Pro mě jsou, jak už to tak bývá, ty hodinky malé, ale kdyby nebyly, stejně bych upřednostnil zelenou variantu. Navíc i mi se víc líbí ta loňská, ale ta je dokonce ještě menší - jen 40mm. Na potápky je to zoufale málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 ked mas malu ruku, tak nemozes mat velke hodinky. pre mna je idealny rozmer 40mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 (upraveno) * Upraveno 25. července 2022 uživatelem Dushakx vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Orient jde do retro stylu s novou sportovní kolekcí Neo Classic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Vieme, aky maju priemer? Sa mi pacia, hlavne tie prve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se