Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

TECHNICKÉ SPECIFIKACE – ORIENT NEO CLASSIC SPORTS COLLECTION

Pouzdro: průměr 43,5 mm x výška 13,9 mm - 46 mm od oka k oku - pouzdro z nerezové oceli, s černým nebo bronzovým povlakem - vnitřní otočná luneta, ovládaná korunkou ve 4 hodinách - minerální sklíčko - šroubované zadní pouzdro - šroubovací korunka - 200m voděodolná
Ciferník : malovaný ciferník s retro stupnicí s blokovým vzorem - aplikované fixy a ručičky s lume - funkce denního data
Strojek: Calibre F6922 - vlastní, automatický - 22 drahokamů - 21 600 vibrací/hod - 40+ hodinová rezerva chodu - -15/+25 sekund/den - hodiny, minuty, sekundy (hackování) a den/datum
Řemínek: Nerezový náramek s trojitým překlápěcím zapínáním u oranžové verze - kožený řemínek pro další dva modely
Reference: RA-AA0E05B - ocel na oceli, oranžové akcenty
RA-AA0E06B - bronzová ocel, béžové akcenty
RA-AA0E07B - černě potažená ocel, duhové akcenty
Dostupnost: RA-AA0E07B Rainbow/Black je limitovaná edice 2000 kusů
Cena: 420 EUR
Odesláno

Nevím🤔, velikost pro mne problém nebude, ale původní verze ze sedmdesátek se mi zdá zábavnější 🌈 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
Odesláno
On 6/21/2022 at 10:58 AM, tombas said:

Srovnání originálu a modelu 2021

Srovnání originálu a modelu 2022

akorát se nám tady rozmohl takový nešvar - za vším vidět Rolex, ale tak tomu není.

Paradni edice 👌

Na ty Diver 1964 2nd Edition jsem zrovna koukal na recenzi od Shana - Relative Time

https://www.youtube.com/watch?v=Zmnml_FfaTY

Nejdriv jsem si taky rikal, hele to vypada jako Submariner ty prvky a ejhle, Je to Edice hodinek Calendar Auto Orient z roku 1964.

V jednom komentari tam Shane pise: "So it's good for someone who wants a dressy diver, something a bit retro.  Or someone who may want a Submariner that isn't an homage. "

To se mi libi.

Za mne, krasny Divery, a daji se koupit 😀👊

• po měsíci...
Odesláno

Poseidony dostaly rucku navic..

.. a bile sem nedam, ty se mi nelibi.. :-)

• po měsíci...
Odesláno

Přidali nové barvy pro Mako a nově mají safírové sklíčko. Akorát nechápu, proč neudělají taky větší korunku a náramek 20 mm místo stávajícího 22 mm, který se bude zužovat alespoň na 18 mm nebo i na míň.

Odesláno

Nakonec bude zajímavé, jakou korunku budou sériové hodinky mít.

Odesláno

Díky za info a fotky nových Orientů. Ty potápky jsou zajíavé. Jen teda z produktovek to vypadá, že úplně nesedí barevný odstín ciferníku a lunety. Možná je to fotkou, možná i jejich záměr. Každopádně pokud by to takto bylo v reálu, asi bych úplně fanoušek nových modelů nebyl.

Na ty bambina mám bohužel stejný názor jako kolega přede mnou. Mám Defender I i bambina a skutečně první, co mě napadlo připohledu na nové, bylo, že nové modely vypadají, jak kdyby se mi to v šuplíku zkřížilo a vzešel z nich Karl von Bahnhof 😄.

Ale nechci to hanět, jsou to jen mé osobní dojmy. Naživo mohou být jiné a své fandy si určitě najdou. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...