Přejít na obsah

Které další Omegy

Porotrico

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

"velké" bondovky s mechanickým strojkem se vyskytují ve dvou verzích (mimo limitovaných edic):

omega seamaster ref.: 2531.80 (ty co mám na prodej) jsou certifikované chronometry - což jsou hodinky, resp. strojek testovaný a certifikovaný na určitý stupeň přesnosti - přesnější vysvětlení najdeš někde v historii diskuze. MOC byla v českých krámech cca 51.000,- tento model se již neprodává a byl nahrazen identickým:

omega seamaster ref.: 2220.80 s co-axial-ním krokovým mechanizmem - který se už tady taky párkrát probíral... MOC je v ČR cca 68.000,- výhodou by měla být větší přesnost a delší servisní interval, vzhledově jsou modely identické až na nápis na ciferníku

lehce jeté chronometry jsou opravdu asi finančně nejschůdnější cestou k bondovkám - "ojeté" koaxiály se zatím příliš nevyskytují a nové stojí nekřesťanské peníze.

Kubsone, vzhledově identické rozhodně nejsou..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dobře, ale ta hnědá kůže na bondovkách, to je ukázka totálního nevkusu, takhle to nesmíš stavět. Být tam ta modrá, co k nim patří, nebo ještě tak něco do černa, bylo by líp.

Tak ale Bondvoky sa nesmu s ničim kombinovať,ten ťah je ich duša,to ako keby si dal na sučasny Mercedes-Benz SLR ine kola :suicide_anim:

Chcem len povedať,že PO budu vyzerať dobre aj s NATO remenom.

Na druhu stranu,PO sa nebudu dať veľmi nosiť k obleku.

A teraz konečne uznavam,že si za 15 mesiacov urobim radosť s 007,ale iba kvôli cene,keby nie,tak radšej PO,alebo Aqua terra :happybday:

Odkaz ke komentáři

Indexy nových jsou chromově orámovány, nápis seamaster je nahoře a je červený, starší mají červený jen konec vteřinovky (možná je na nových té červené až dost), změnila se délka ručiček, asi o 1mm velikost pouzdra, potom jiné dýnko - u nových se mi zdá naopak hezčí, samozřejmě ten co-ax...

Odkaz ke komentáři

Kluci, vy mi dáváte.

Dnes jsem byl v jednom hodinářství a prohlížel jsem si PO a Bondovky. Oboje vypadá moc krásně a oboje bych chtěl, ale asi zvítězí 007 (ostatně stejně jako v Bond, James Bond filmech... :lol2: )

Nicméně paní v hodinářství na Václaváku (někde zhruba uprostřed/horní třetina, na levé straně při pohledu dolů od Koně) mě docela zklamala, protože pověděla, že Co-Axial strojek bude dobrý až tak za 5 let, až všechny "mouchy" vychytají. Prý skoro všechny hodinky s Co-Axem , co prodali, už minimálně jednou opravovali, většinu z nich i dvakrát, a dvoje dokonce třikrát. Prý se skoro vždy předcházejí. A hodně.

Oponoval jsem jí se svými Aqua Terra. AT jdou moc dobře. Zpožďují se asi o 0,6-0,8/sec za den, což mi přijde naprosto dokonalé. Pověděla, že jsem jedna z mála výjimek a že mám opravdu štěstí na kousek... Tak nevím.

Co si o tom myslíte?

Díky.

Odkaz ke komentáři

Kluci, vy mi dáváte.

Dnes jsem byl v jednom hodinářství a prohlížel jsem si PO a Bondovky. Oboje vypadá moc krásně a oboje bych chtěl, ale asi zvítězí 007 (ostatně stejně jako v Bond, James Bond filmech... :lol2: )

Nicméně paní v hodinářství na Václaváku (někde zhruba uprostřed/horní třetina, na levé straně při pohledu dolů od Koně) mě docela zklamala, protože pověděla, že Co-Axial strojek bude dobrý až tak za 5 let, až všechny "mouchy" vychytají. Prý skoro všechny hodinky s Co-Axem , co prodali, už minimálně jednou opravovali, většinu z nich i dvakrát, a dvoje dokonce třikrát. Prý se skoro vždy předcházejí. A hodně.

Oponoval jsem jí se svými Aqua Terra. AT jdou moc dobře. Zpožďují se asi o 0,6-0,8/sec za den, což mi přijde naprosto dokonalé. Pověděla, že jsem jedna z mála výjimek a že mám opravdu štěstí na kousek... Tak nevím.

Co si o tom myslíte?

Díky.

byls v chronosu (tusim, ze se to tak jmenuje) ?. Mela tam i speedmastery? potrebuju se rozhodnout, kdyz mi budou lezet oba vedle sebe, ty fotky zde me nici :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

byls v chronosu (tusim, ze se to tak jmenuje) ?. Mela tam i speedmastery? potrebuju se rozhodnout, kdyz mi budou lezet oba vedle sebe, ty fotky zde me nici :thumbsup_anim:

Asi jo. Já jsem zapomněl, jak se to tam jmenuje. SpeedMastery MoonWatch tam mají. Určitě ti je ukáže, ale pokud natrefíš na stejnou paní co já, tak ti SpeedMastery dost "pošpiní". Nemá je ráda. :) A já taky ne, takže v tomto jsme si padli do noty.

Odkaz ke komentáři

Díky za názor. Zatím to furt tak nějak vypadá na 1:1. Myslel jsem si, že nějaký názor bude výrazně převládat, a ono ne... A nejhorší na tom je, že ani já sám nevím...

Oni ti je nakonec vyprodali nebo ten tvůj plán nějak vyšuměl do ztracena a ty sis řekl, že je vlastně vůbec nepotřebuješ?

Díky Martin

To, že ty hodinky a v této cenové relaci nepotřebuji jsem věděl a vím pořád. Ale spíše jsem se rozmýšlel moc dlouho, začal jsem se dívat jinam - jiné značky a podobně a tak to jaksi vyšumělo. Kdybych neváhal, tak bych je měl a nyní bych přemýšlel co dál. Tak se pořád dívám a tady to hledání toho pravého mne docela baví. Přeju dobrý kup.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
No, asi jak pro koho. Já obvykle nejsem nerozhodný člověk, i když si obvykle věci promyslím, ale teď mám pocit, že už to promýšlím dost dlouho...

Už to toho jdi ! Jsem strašně napnutý, tak mě netrap M.¨

R.

Odkaz ke komentáři

Díky.

Moja skusenost s co-axialom je velmi pozitivna (mam PO). Ak hodinky polozim na noc korunkou smerom hore, je odchylka za 24 hodin nemeratelna. V pripade ze su v "zlej" polohe moze byt odchylka az +1,5s / 24 hodin, co tiez nepovazujem za zly vysledok.

Budem rad, ak sa o svoje skusenosti podelia aj dalsi majitelia, nechce sa mi totiz verit, ze su take kazive.

Odkaz ke komentáři

Ta zenska na Vaclavaku to vyklada vsem na potkani. Rozhodne bych to nebral jako fundovany nazor. Me to cpala taky. Byl jsem si vyzkouset Seamastery a porovnat se Speedmasterem a prvni co mi tam vpalila bylo, ze mi vic sedej Moonwatche a ze je ma asi za 80 000 a da mi rovnou 8 000 slevu. A na co-axial take nadavala. Ale nevim nevim. Byla dost afektovana.

Odkaz ke komentáři

To sauce: Clovece me ten chronograf k SMP teda rozhodne nesedi. U tech Speedmasteru je to daleko lepe vychytane, ale tohle je jak pest na oko. Strasne moc prvku - treba dvojite indexy, klasicke svitici a jeste cervene. A jeste dalsi rozdeleni indexu na stupnici. Pro me to neni. Ale nerikam, ze je to spatny stroj. Pri porovnani s Moonwatchkama ale ztraci. Klasika SMP je pro ste klasika.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...