siwi Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Nevím jestli to sem úplně patří, ale ve středu jsem nedopatřením praštil kolegyni do čela hodinkami. Chytal jsem míček od jíné kolegyně a jiná bohužel seděla těsně po mé levici. Nutno říct, že pilotkama od Steinu to byla docela rána. Hodinky i kolegyně OK, ale lekl jsem se teda té rány. Kde to děláš, čéče? To musí být zajímavé pracovisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Na psacím stole mám velikou kartonovou krabici, do které průběžně odkládám hodinky, které hodlám donést k hodináři na vyčištění, odbahnění a různé opravy. Takové, které jsou jinak ve stavu do sbírky akceptovatelném. Nevadí mi že leží na sobě, přes sebe a že se navzájem dotýkají, jdou před opravou a krabicí se nehýbe, a tak se o sebe nijak nemohou otloukat či třít. Čas od času to vytřídím a rozhodnu co dál. Taková přestupní stanice. Měsíce jsem s tomu kartonovou bedýnkou nehnul, takže mi nedošlo, že pár měsíců přidávám jedny hodinky za druhými a neubírám, a že tudíž bude už docela těžká. Dnes si říkám, sobota, klídek, čas, tak si to donesu na velký stůl, proberu to a vytřídím z toho asi tak kilogramovou zakázku co odnesu v týdnu k hodináři a zbytek zase schovám... tak jsem ji opatrně ... zvednul a přesně v okamžiku kdy jsem s ní přešel doprostřed obýváku povolilo to skládané kartonové dno....a ve snaze zachránit co se dá jsem celý obsah krabice rozcáknul po místnosti. Vidět to Mischa s Manťákem, vyřehtali by si kýlu. ŽE JÁ JSEM SE NA TO DNESKA NEVYKVAJZNUL ...Och, to je krasa, nadhera, ja mam takovou radost... A nejaky videjicko z tohoto pocinu nahodou manzelka nezaznamenala? Hned se mi zvedla zimni depresivni nalada a kdyz si vybavim Tvuj bezmocny ksicht mezi kutalejicimi se pouzdry, mam jiz usmev na tvari, vlastne se chechtam a ricim nadsenim. Jsem tak stastny, ze se to stalo zrovna Tobe. Az spocitas nasledky, prosim, dej vedet, o kolik kousku jsi prisel definitivne a kolik jich bude potrebovat draheho doktora. Skoda, ze v obyvaku nemate dlazbu....Jdu si na to otevrit flasku a oslavit to.Mistr Bean by me tak nepobavil...Stoji za to zit, dekuji Ti za kulturni vlozku do jinak nudneho predvanocniho casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Och, to je krasa, nadhera, ja mam takovou radost... A nejaky videjicko z tohoto pocinu nahodou manzelka nezaznamenala? Hned se mi zvedla zimni depresivni nalada a kdyz si vybavim Tvuj bezmocny ksicht mezi kutalejicimi se pouzdry, mam jiz usmev na tvari, vlastne se chechtam a ricim nadsenim. Jsem tak stastny, ze se to stalo zrovna Tobe. Az spocitas nasledky, prosim, dej vedet, o kolik kousku jsi prisel definitivne a kolik jich bude potrebovat draheho doktora. Skoda, ze v obyvaku nemate dlazbu....Jdu si na to otevrit flasku a oslavit to.Mistr Bean by me tak nepobavil...Stoji za to zit, dekuji Ti za kulturni vlozku do jinak nudneho predvanocniho casu. Do té flašky jdu s tebou - přeci bych tě v tom nenechal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Jdu si taky otevřít cabernet, koneckonců, pobavit kamarády je taky dobrej pocit... a abyste věděli, smál jsem se taky, protože ta reakce našeho kocoura a dvou kočiček by asi dostala každého. Lekli se víc než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Nevím jestli to sem úplně patří, ale ve středu jsem nedopatřením praštil kolegyni do čela hodinkami. Chytal jsem míček od jíné kolegyně a jiná bohužel seděla těsně po mé levici. Nutno říct, že pilotkama od Steinu to byla docela rána. Hodinky i kolegyně OK, ale lekl jsem se teda té rány.Docela bych chtěl vidět Tvoji reakci, odhaduju, že první ses podíval na hodinky a přetřel je aspoň rychle tričkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Sundávám si hodinky, a jak vyklouzl pásek ze spony, začaly být jako živý. Neuvědomil jsem si že jsou to jen starý víkendový otloukánky a tak nějak ze zvyku jsem o ně začal bojovat jako by to byly pěkný drahý hodinky. Pointu to tentokrát nemá, protože na zem jsem je dopadnout nenechal. Takže hodinky jsou v pohodě. Já mám ale naražený rameno, pořádnou modřinu na holeni, jak jsem zdemoloval židli, vymknutej kotník a hexnšůs, jak jsem šlápnul na kocoura a rychle jsem se snažil odlehčit nohu, abych mu moc neublížil, naštípnul jsem dvířka u skříně a z klavíru na druhý straně místnosti přitom úplně sama spadla lampa .Obě děti na mě přitom koukaly a mohly se smíchy potrhat.Manželka přijde až kolem desáté. Zkusím dát děti hodně brzo spát, opravim co se dá, pak si honem udělám opičku a řeknu jí že jsem se vožral a zakopnul jsem. Kdyby věděla pravej důvod, asi by z toho byla přednáška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Strášo tvoje historky jsou prostě nejlepší. Měl bys je vydat knižně . Nerad to říkám, ale už se těším co se ti přihodí příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Sundávám si hodinky, a jak vyklouzl pásek ze spony, začaly být jako živý. Neuvědomil jsem si že jsou to jen starý víkendový otloukánky a tak nějak ze zvyku jsem o ně začal bojovat jako by to byly pěkný drahý hodinky. Pointu to tentokrát nemá, protože na zem jsem je dopadnout nenechal. Takže hodinky jsou v pohodě. Já mám ale naražený rameno, pořádnou modřinu na holeni, jak jsem zdemoloval židli, vymknutej kotník a hexnšůs, jak jsem šlápnul na kocoura a rychle jsem se snažil odlehčit nohu, abych mu moc neublížil, naštípnul jsem dvířka u skříně a z klavíru na druhý straně místnosti přitom úplně sama spadla lampa .Obě děti na mě přitom koukaly a mohly se smíchy potrhat.Manželka přijde až kolem desáté. Zkusím dát děti hodně brzo spát, opravim co se dá, pak si honem udělám opičku a řeknu jí že jsem se vožral a zakopnul jsem. Kdyby věděla pravej důvod, asi by z toho byla přednáška. Kup si psa a sveď to na srolovanej koberec - to funguje stoprocentně i ve vyšších kruzích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Tak ted se fakt rezu smichy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 (upraveno) Kup si psa a sveď to na srolovanej koberec - to funguje stoprocentně i ve vyšších kruzích.Kdepak, psa v žádným případě a už mám přece vymyšlenou tu virózu. Už jsem začal s chytáním infekce Edit : jauvajs... kdybych věděl jak tohle dopadne tak bych s nima fláknul vo zem sám. Bolí mě celej člověk a ta židle je fakt na maděru. Děti hrajou hru ,,podívej jak sebou třísknul tatínek" , spoustu střepů ze stínidla jsem vůbec nenašel a kocour se mnou přestal mluvit. Upraveno 18. ledna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Strášo tvoje historky jsou prostě nejlepší. Měl bys je vydat knižně . Nerad to říkám, ale už se těším co se ti přihodí příště. No... to jsem doma taky musel dost vysvětlovat...ani mi nemluv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Sundávám si hodinky, a jak vyklouzl pásek ze spony, začaly být jako živý. Neuvědomil jsem si že jsou to jen starý víkendový otloukánky a tak nějak ze zvyku jsem o ně začal bojovat jako by to byly pěkný drahý hodinky. Pointu to tentokrát nemá, protože na zem jsem je dopadnout nenechal. Takže hodinky jsou v pohodě. Já mám ale naražený rameno, pořádnou modřinu na holeni, jak jsem zdemoloval židli, vymknutej kotník a hexnšůs, jak jsem šlápnul na kocoura a rychle jsem se snažil odlehčit nohu, abych mu moc neublížil, naštípnul jsem dvířka u skříně a z klavíru na druhý straně místnosti přitom úplně sama spadla lampa .Obě děti na mě přitom koukaly a mohly se smíchy potrhat.Manželka přijde až kolem desáté. Zkusím dát děti hodně brzo spát, opravim co se dá, pak si honem udělám opičku a řeknu jí že jsem se vožral a zakopnul jsem. Kdyby věděla pravej důvod, asi by z toho byla přednáška. Nejsi ty inspektor Kluzó? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Nejsi ty inspektor Kluzó? No, určitá podobnost tady možná je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Ale budiž ti útěchou, že v tom nejsi sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 inspektor Kluzó jak vyšitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Sundávám si hodinky, a jak vyklouzl pásek ze spony, začaly být jako živý. Neuvědomil jsem si že jsou to jen starý víkendový otloukánky a tak nějak ze zvyku jsem o ně začal bojovat jako by to byly pěkný drahý hodinky. Pointu to tentokrát nemá, protože na zem jsem je dopadnout nenechal. Takže hodinky jsou v pohodě. Já mám ale naražený rameno, pořádnou modřinu na holeni, jak jsem zdemoloval židli, vymknutej kotník a hexnšůs, jak jsem šlápnul na kocoura a rychle jsem se snažil odlehčit nohu, abych mu moc neublížil, naštípnul jsem dvířka u skříně a z klavíru na druhý straně místnosti přitom úplně sama spadla lampa .Obě děti na mě přitom koukaly a mohly se smíchy potrhat.Manželka přijde až kolem desáté. Zkusím dát děti hodně brzo spát, opravim co se dá, pak si honem udělám opičku a řeknu jí že jsem se vožral a zakopnul jsem. Kdyby věděla pravej důvod, asi by z toho byla přednáška.takto som sa nepobavil ani nepamätám, ten opis situácie a tá predstava ufffff.... nie som škodoradostný, ale toto ma fakt pobavilo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Pánové, nejsem komik, ale občas se mi podaří zažít leccos. Dnes jsem se rozhodl že udělám pořádek v dílech na PRIM strojky. Poschovávané v různých sáčcích, krabicích, šuplících, kapsách a poličkách mi vlastně nedělají službu, protože ani nevím co mám. Inu, probral jsem tedy všechno co doma mám, rozdělil jsem to do krabic se základnami začínajícími 5 nebo 0, se základnami 6 se základnami 9 a na krabici s ostatními díly, které jsem už neměl sílu roztřídit. Práce pro Popelku, zkrátka několikahodinová piplačka... Uložil jsem je na klavír a s pocitem dobře vykonané práce si šel uvařit kávu za odměnu. tAKOVOU RADOST ŽE V TOM MÁM POŘÁDEK JSEM DLOUHO NEMĚL... Naše tři kočky si ale v tu chvíli asi řekly něco moc ošklivého a rozhodly se vyříkat si to mezi sebou zuby a drápy. Utvořily hystericky řvoucí chlupaté klubko zmítajících se drápajících pacek, naježených ocásků a natržených oušek a přehnaly se obývákem jako uragán. Během několika vteřin nebyl v místnosti flek, na kterém by neudělaly nějakou škodu. Samozřejmě projely oba parapety, srazily kytku, rozbily už dvakrát slepenou vázu a nevynechaly ani klavír. Takže všechno zpátky na zemi, asi čtvrt kila opravdu jemných dílů rozptýlených po chlupatém koberci, zbytek naštěstí na linu. Jsem kliďas, ale tohle mi trochu zvedlo tlak. Myslel jsem že je fakt zabiju. Dal jsem se do sbírání, zachraňování a opětovného třídění a práce mě tak zaujala, že jsem si vůbec nevšiml že mi s ní začal vydatně pomáhat můj skoro dvouletý synek, kterého ten povyk asi vzbudil z odpoledního šlofíka a ty malé věcičky ho začaly opravdu zajímat. Po krátkém zápase se mi podařilo vyndat mu z pusy strašnou spoustu malinkých koleček, můstků, asi osm pérovníků a pár datových věnců. Krve by se ve mně nedořezal. Vůbec nedokážu odhadnout co všechno mohl spolknout. Při pomyšlení co budu muset další tři dny prohrabávat se mi dělá mdlo, dětská doktorka se ujistila že nespolknul žádnou baterii a dala mi za úkol sledovat stolici a průběžně měřit teplotu. NEJSEM JÁ SMOLAŘ ? Nojo, a to nemluvím o tom jaká je to lábuž vyčesávat z těch chlupatých bříšek kroková kola, šroubečky a setrvačky.. Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) ...NEJSEM JÁ SMOLAŘ ? ty vole! Tak hlavně ať je mladej v pohodě... Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Smolař ne, ale spíš baron prášil. Protože jestli tohle je pravda, co se ti děje během několika dní, tak si zralej na psycho a měl by si se léčit, neboť si pro své okolí dost nebezpečnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se