pku Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Tak jsem se konečně dočkal a musím říci že to stálo za to jsem opravdu nadšený. Zrenovované Sporty Igen do žlué barvy podle vlastního přání.Barva ciferníčku sladěna s řemínkem Yellow Shark a vyplněna černým kritím a černýma ručkama.Safírové sklíčko a průhled na strojek s popisem. Budu se je bát nosit aby se mi neošoupaly.:-)))
cenek Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 pku napsal: Tak jsem se konečně dočkal a musím říci že to stálo za to jsem opravdu nadšený. Zrenovované Sporty Igen do žlué barvy podle vlastního přání.Barva ciferníčku sladěna s řemínkem Yellow Shark a vyplněna černým kritím a černýma ručkama.Safírové sklíčko a průhled na strojek s popisem. Budu se je bát nosit aby se mi neošoupaly.:-))) Slintám a gratuluju. Asi snad fakt ty I. gen sporty nakonec koupím Č
typograf Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) Gratuluji a zárověň hořím nedočkavostí, kdy už budou hotovi ti naši žluťáskové. Předpokládám, že řemen je žraločí. Upraveno 15. června 2007 uživatelem typograf
peter34 Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 V žltej farbe sú veľmi zaujímavé, gratulujem ku krásnym hodinkám.
damankapsky Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Pku, hoď sem fotky před renovací. Díky.
gas Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 mám dvě záludné otázky: jak dlouho to trvalo a kolik to cca vyšlo díky pěkná práce
pku Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 typograf napsal: Gratuluji a zárověň hořím nedočkavostí, kdy už budou hotovi ti naši žluťáskové. Předpokládám, že řemen je žraločí. Jo jo je úplně stejný jako budete mít vy.Je to fakt kus řemenu původně jsem myslel že ho ani nezapnu a to mám ruku jak válec.
pku Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 damankapsky napsal: Pku, hoď sem fotky před renovací. Díky. Neni co házet původní je pouze strojek :-)
pku Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 gas napsal: mám dvě záludné otázky: jak dlouho to trvalo a kolik to cca vyšlo díky pěkná práce Jak dlouho to trvelo? :-))) Dost dlouho ale bylo to způsobeno tím že jsem se s p.Prokopem dohadoval v průběhu na změnách a pak jsme čekali na řemen takže se to nedá moc soudit ale bylo to nekonečných +- 10 měsíců. Kolik to stálo? Je mi to opravdu líto hrozně rád bych to řekl ale slíbil jsem p.Prokopovi že to neudělám a to musím splnit.Kontaktuj Elton a oni ti to určitě řeknou. Omlouvám se.
withnail Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 vymazlenej solitér, s tím jménem to fakt stojí za to....
pku Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Jen bych se chtěl zeptat jestly někdo nevý proč je u nekterého kalibru 68 kousek nad pojistkou co zajišťuje korunku šroubek a u nějakého nee?Třeba ty moje ho mají a ty Red Ferrari na webu Primu ne.ZTřejmě bude nejaký starší ale nevím jaký.
gas Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 ok, díky za info, s cenou není problém, jen mě zajímala náročnost rekonstrukce musím se tam konečně zastavit osobně
Návštěvník Ondra Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 gas napsal: ok, díky za info, s cenou není problém, jen mě zajímala náročnost rekonstrukce musím se tam konečně zastavit osobně Cena by neměla o mnoho převyšovat částku 39 650 Kč vč. DPH, tj. cena nových Prim Igen. Dokonce si myslím by mohla být výrazně nižší - pokud vezmu v potaz, že pouzdro, ciferník, ručky atd. je již vyvinuto, takže jde o repasi a zdobení strojku, potisk ciferníku + nějaké drobnosti (úprava ruček, tah...) a smontování. Reálnou cenu bych vyiděl spíše blížící se edici Elton Igen Chronomag. Ale je to solitér, takže bůh ví... Ale ceny Primu jsou jak všeobecně známo TABU
pku Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Mohu jen prozradit že pokud se zpokojíte s plastovým sklíčkem tak je cena opravdu o hodně ale o hodně nižší než se safírem.
mnovace Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) PKU gratuluji k pěkným hodinkám. Upraveno 15. června 2007 uživatelem mnovace
jfk Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 mnovace napsal: Hergot PKU gratuluji k pěkným hodinkám, ale udělej něco s tou gramatikou. Gratuluji opravdu nádherné a nepřehlédnutelné hodinky. Ta žlutá je moc hezká barva ve spojení s žlutým řemenem. Nezavidím, ale přeji ať dlouho tikají
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se