katarina1 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Dobrý den,mám opravdu drahé luxusní hodinky s diamanty, jen mi ale leží ve skříni a nevyužívám je.Nenošené, jen upravený pásek na moje zapástí. Puvodní krabice, ale doklad mám pouze ofocený.Kde by bylo možné pokud možno v Praze prodat? A o kolik bude cena snížená?Je pravda, že hodinky neztrácejí na hodnotě? Nechci aby mě někdo ošidil.Předem moc děkuji za odpovědi.
malda Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Nenapsals, co to je - třeba by je chtěl někdo tady:) Každopádně bych odkázal na www.chrono24.cz Je to takový ebay na luxusní hodinky. Jednak si tam můžeš tak nějak ověřit, za kolik se takové hodinky dají prodat, a jednak asi nic většího nenajdeš. Jestli v Praze existují kamenné bazary luxusních hodinek nevím, ale jestli ano, tak by mě to taky zajímalo.A s tou ztrácející nebo neztrácející hodnotou je to asi relativní. Záleží na značce, stavu, kompletnosti balení a také na aktuální poptávce.
katarina1 Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Chopard - Happy Sport, 278477-3008 Upraveno 25. září 2014 uživatelem katarina1
Denjl Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 na chrono24.com jsou pod touto referencí jedny za cca 12tis Eur..... ale ekl bych, že tady na fóru by se tenhle model prodával (pokud vůbec) poměrně dlouho......
gunman Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Docela specifické hodinky na prodej tady.Doklad je od českého prodejce nebo solidní zahraniční prodejnu? Kupovala jsi je sama nebo to je dárek? Jestli to je dárek, je to od někoho, kdo běžně dává dárky za čtvrt mega?
Horhe Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Tohle se bude hodně těžko prodávat. To většinou prodávají zhrzené manželky, nebo odkopnuté milenky, když je po všem. Ženská si sama hodinky za čtvrt mičudy většinou nekoupí, a chlap manželce, nebo milence zpravidla nebude kupovat hodinky z druhé ruky. Můžeš to zkusit v Praze v Království hodin dát do komise, určitě to rovnou nevykoupí. No nebo ebay a vzít co ti za to kdo dá. Tohle by šlo na aukru, nebo bazoši za úplnej pakatel.
gougy Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 ztráta hodnoty vs. prodejní cena u náramkových hodinek je relativní. Pokud se bavíme o "dostupné kategorii, dejme tomu do půl milionu, některé pánské, obvykle sportovní modely jisté značky moc neztrácejí, u dámských je tato situace vyjímečná.Choppard Happy Sport jsou nádherné dámské hodinky, ale tipuji, že z druhé ruky se prodávají tak maximálně za polovinu retail ceny.
gougy Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Dej fotku i ty prudiči ale fotka se hodí vždy, akorát nevím, jestli jsi myslel celou postavu, nebo jen hodinky
Frantik Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Kluci ja to myslim uprimne, nehledejte v tom zadnej skrytej podtext. Fakt.
tenge Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 "myslím to upřímně" jsme již párkrát slyšeli...a nejen na plakátech Standy..
Tikal Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Kluci ja to myslim uprimne, nehledejte v tom zadnej skrytej podtext. Fakt. :lol2: :lol2:
Honza.manta Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Koho by tady zajimala fotka hodinek :-)Máme tady i členky, nejen členy.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Dej fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se