afrikab Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Na ofiko stránkách je kulový (stejně už jsem zapomněl adresu). Dobrej výběr je na www.chronomaster.co.uk. Nebo tady: gnomonwatches.com
Mech Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Na ofiko stránkách je kulový (stejně už jsem zapomněl adresu). Dobrej výběr je na www.chronomaster.co.uk. Díky za typ, tento e-shop neznám. Máš s Ollech and Wajs nějaké zkušenosti? Zrovna po tomto typu hodinek se dívám a tyto mě celkem zaujaly. Hlavně teda co se ceny týče, např. na www.gnomonwatches.com
farářskej Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Díky za typ, tento e-shop neznám. Máš s Ollech and Wajs nějaké zkušenosti? Zrovna po tomto typu hodinek se dívám a tyto mě celkem zaujaly. Hlavně teda co se ceny týče, např. na www.gnomonwatches.com Zkušenosti nemám, akorát po nich pořád pokukuju a hraju si s myšlenkou, že bych si nějaký pořídil... ale asi ne divery.
Pachollini Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Díky všem za tipy! Invicty jsou pro mě nepřijatelné, protože nemám rád kopírování v jakékoliv podobě. Totéž pro Steinharty, vypadají pěkně, ale ten design, kde už jsem to jenom viděl? Tissoty mě moc nezaujaly, Orienty jsem držel v ruce a zdály se mi příliš subtilní, ale za ty peníze je to určitě dobrá volba. Citizen a zejména Orsa jsou velmi sympatické, Ollechy taky nevypadjí zle: http://www.chronomaster.co.uk/ollech_&...9;s_watches.htm Seika samozřejmě zůstavájí ve hře, uvažuju o http://www.higuchi-inc.com/sbda001.html nebo http://www.higuchi-inc.com/6R15diver.html ? v oranžové, decentní hodinky už mám ;-)
dadasys Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 BTW co Zeno? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
withnail Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 teda tyhle Zeno Army se líběj mně....a Ollech a Wajs mám na seznamu úplně nahoře, slyšel jsem o nich jen to nejlepší a tradici maj taky hezkou...
Pachollini Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2007 (upraveno) Musím přiznat, že mě Zena tolik nezaujaly. Ale díky za tip. Upraveno 18. června 2007 uživatelem Pachollini
sheepeck Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Zkus ty Tissoty nekde v realu. Na netu povetsinou moc dobre fotky nejsou.
Mech Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Mimochodem, napadají vás někoho divery s ručním nátahem? K diverům sice asi patří automat, ale stejně. Mně teď napadají snad jen Vostoky.
Viktor Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Mimochodem, napadají vás někoho divery s ručním nátahem? K diverům sice asi patří automat, ale stejně. Mně teď napadají snad jen Vostoky. UTS Munchen dělá divery s Unitas.
afrikab Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Mimochodem, napadají vás někoho divery s ručním nátahem? K diverům sice asi patří automat, ale stejně. Mně teď napadají snad jen Vostoky. Napadaji jedine divery s chronografem. Upraveno 19. června 2007 uživatelem afrikab
danycz Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Mimochodem, napadají vás někoho divery s ručním nátahem? K diverům sice asi patří automat, ale stejně. Mně teď napadají snad jen Vostoky. Nové Seiko SBDC001 "Sumo" s kalibrem 6r15. Ruční nátah, hacking. Čekám na safiho recenzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mech Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 UTS Munchen dělá divery s Unitas. Dík za tip, už jsem se na ně díval. Zajímavé.
Mech Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Nové Seiko SBDC001 "Sumo" s kalibrem 6r15. Ruční nátah, hacking. Čekám na safiho recenzi. Kde se u nás dají sehnat? Na www.azwatch.cz jsem je neviděl.
danycz Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Kde se u nás dají sehnat? Na www.azwatch.cz jsem je neviděl. U nás ne. Mám pocit, že nejsou primárně určeny pro evropský trh, ale není problém si je objednat třeba tady http://www.higuchi-inc.com/6R15diver.html . AZwatch by ti je taky asi objednalo, ale preferoval bych safiho nebo kubsona, určitě pomůžou. Zadej si je do "hledat", je tu několik fotek. Nebo když použiješ Mr.Google, najdeš i fotky hodinek na ruce. Upraveno 19. června 2007 uživatelem danycz
kubson Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 dnes mi přišlo zboží z archimede mimo jiné i sport taucher a i když jsem ujetý na divers seika tak tyhle se mi moc líbí... takže doporučuju
marosh Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) dnes mi přišlo zboží z archimede mimo jiné i sport taucher a i když jsem ujetý na divers seika tak tyhle se mi moc líbí... takže doporučuju Za kolik je půjčíš krajánkovi? Upraveno 19. června 2007 uživatelem marosh
marosh Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Kubsone, za kolik je půjčíš krajánkovi?
Pachollini Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 dnes mi přišlo zboží z archimede mimo jiné i sport taucher a i když jsem ujetý na divers seika tak tyhle se mi moc líbí... takže doporučuju Jo, mně se taky líbí, ale jsou trochu mimo limit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se