Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nebo se zeptám jinak. Všude se píše chronograf = stopky. Ale to potřebuji více tlačítek a tady je pouze jedno, nebo špatně vidím?

Upraveno uživatelem michalr
Odesláno (upraveno)

Tlačítka jsou tam 2. To uprostřed je korunka, ta se nemačká. Nad korunkou a pod ní jsou tlačítka, horní to spustí a zastaví, spodní nuluje.

Ty hodinky mi přijdou jako strašný mrdky.

Upraveno uživatelem financ
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

a sme doma?.

a ked bude nahodou namietat, ze jemu sa celkom pacia a ze su za dobru cenu, tak hned mu to vysvetlite, ze sem nepatri a potom uz ban!

Odesláno (upraveno)

Jsme doma. Design se může i nemusí líbit. Co nám zůstane. Otázka co je v tom za stroj a proč takovej kus hodinek na gumě má WR 50m. Už ta poslední informace mi stačí, abych nepátral dál.

Jinak když přijdu na trochu jiné fórum, že se mi líbí třeba ta a ta grafárna a kolegové mi napíšou, že je to šitka, budu jedině rád, že jsem nenaletěl líbivý reklamě a pozlátku. Proč by to na fóru o hodinkách mělo fungovat jinak.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

bohuzial ano, a sme doma!!! Lebo len tu je to normalne a desna frajerina!

chlapci, mne je to fakt trapne, ze pride sem nejaky novacik, ktory nas oslovil prave preto, ze v nas vidi odbornikov alebo aspon fanusikov a pekne sa spytal na nazor a radu - tak preco ku-rva hned zacat na neho utocit a robit si srandu a posmech? 

vsetci sme nejako zacinali, skusali a nevedeli sme presne, ze ktory parameter sledovat a co je podstatne v danom segmente. Tiez sme sa museli cez to prehryst, a to nie len s hodinkami, audio, foto, doutniky, bla bla?. ale vsetko to chce cas a chut - tak neberme im ten zaujem a nerobme z nich a zo seba debilov!

• Dát hlas 3
Odesláno

...

- tak neberme im ten zaujem a nerobme z nich a zo seba debilov!

Naprosto souhlasím. Proč by si měl o nás každý nováček hned myslet, že jsme banda nabobů zesměšňujících někoho, kdo čeká slušnou odpověď na možná banální dotaz? Nechceme přece lidi od hodinek odrazovat. Spíš jejich vztah k nim kultivovat, no ne?

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

• Dát hlas 1
Odesláno

su to hodinky na baterku neznameho povodu. pravy cifernik ukazuje 1/10 sekundy a netoci sa po spusteni chronografu. skoci na ubehnuty cas az po zastaveni chronografu (ak si to dobre pamatam).

tieto hodinky by som ti neodporucal kupovat, kvalitne asi moc nebudu. odhadujem ze to je bud nejaka lacnejsia dizajnovka, popripade reklamny predmet.

Odesláno

chlapci, mne je to fakt trapne, ze pride sem nejaky novacik, ktory nas oslovil prave preto, ze v nas vidi odbornikov alebo aspon fanusikov a pekne sa spytal na nazor a radu - tak preco ku-rva hned zacat na neho utocit a robit si srandu a posmech? 

vsetci sme nejako zacinali, skusali a nevedeli sme presne, ze ktory parameter sledovat a co je podstatne v danom segmente. Tiez sme sa museli cez to prehryst, a to nie len s hodinkami, audio, foto, doutniky, bla bla?. ale vsetko to chce cas a chut - tak neberme im ten zaujem a nerobme z nich a zo seba debilov!

tu je to este celkom neskodne... kocka minule na hubarskom fore zazila ako skuseny harcovnici zosmiesnovali novacika a na postnuty obrazok muchotravky zelenej mu pisali "vynikajuca jedla huba"!!!

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...