cigi Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Cigi, nebyl bych na Mark XVI tak přísný. Samozřejmě, nemají in-house (nebo tak napůl...) a ano, jsou trochu jinde, než jejich prapůvodní předloha. Ale tak je to skoro se vším (My staromilci a konzervy v současné nabídce většiny hodinářských firem nemáme moc z čeho vybírat). Myslím, že Mark XVI jsou poslední dobrý pilotky od IWC a prakticky nejlepší hodinky pilotního stylu, co jsou v současnosti k sehnání. Ne ne, já na Mark XVI nejsem přísný. Já prostě považuju Mark XII za jeden z vrcholů, kam se můžou jednoduchý tříručkový hodinky s datumkou dostat. Mark XV je přijatelně zvětšený (36 vs. 39mm myslím) a přijatelně motoricky downgradovaný ( vytuněná eta místo. JLC) nástupce. Mark XVI je už mimo, jak píšeš, bylo by lepší, kdyby nepřišel. Pořád jsou to bezesporu jedny z nejlepších pilotek na trhu, ale to výsadní postavení, které drželo IWC od pradávna ( Mark XV, XII, XI a dále do minulosti) je fuč, King je teď asi luftflígr big pilot a podle mne se dotáhly GO , ale je to pravda pravdoucí, pilotky nejsou jen béčka. Financ, už jsi uvažoval airking ? To jsou přeci bomba pilotní pilotky , imponuje mi, jak lpí na originální velikosti a možná nejlepší opomíjené rolexky. Upraveno 1. října 2014 uživatelem cigi
financ Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Airking? Malý mrdky mám doma Datejusty. Zkuste to držet od 39 do 42 mmBP, Zenith atd jsou velký
cigi Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Joj, to je pěkný lapidární masivní pouzdro, škoda, že si ten princip neponechali i pro ciferník - to je velikostí čísel, fontů, nápisů ......
cigi Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Airking? Malý m.dky mám doma Datejusty. Zkuste to držet od 39 do 42 mmBP, Zenith atd jsou velký ty si vybíravej jak slečinka, čím míň vím, co chci, tím víc to chci hele, já to vyřešil přidanou praktickou typicky leteckou funkcí - gmt. takže já volil military airmany, hlavně kvůli munici, ale jestli jsi dobře naládován, tak civilní pepsi GMT master, zejména s keramikou v bílém zlatě už snad bude pro pána OK. To neztratí z ceny ani káčé.
Lion Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 BP, Zenith atd jsou velký Jsou i v 40 mm... Ale nejpovedenější jsou asi 48 mm http://www.chrono24.cz/zenith/pilot-type-20---40-mm--id2801524.htm?id=2801524&picnum=3&tab=details
cigi Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Ne ne ty "dámský" 40mm Zenithky jsou o moc povedenější - jsou výtečný, nápadný, ještě žádná pračka, pakliže ovšem přeskočí jiskra, tak snesou moje nejpřísnější měřítka. Mě zasáhly mnohem niterněji, než třeba pomatený Mark XVI a to i obří korunkou a zlatým nápisem pilot v uvozovkách . Pevné nožky ( jestli teda pevný jsou) a ty výstupky na pouzdru vlevo jsou velice stylový - k čemu asi budou ?. Ale ty bombry jsou 45mm extra special - automatic centrálka 11 1/2 linky v 45mm pouzdře - tady už je Zenith jak Laco . O 48mm raději nepíšu ...... Upraveno 2. října 2014 uživatelem cigi
kloubik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Stowa Flieger Chrono jsou skvely... delali myslim rucni i automaticky natah. Nebo nejspis asi uplne mimo misu, ale co titanove Aerospace Evo?
cigi Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Ty aerospace bych taky bral :D Jejda, já už bych měl vybráno :D Proč u Breitling tak překombinovali minutovku a čísla na lunetě, to si fakt musej furt na něco hrát ?
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Tak dle IMHO, ty Breitling, vubec nene, to je des. A ten digital, to jak Casio za 1000 Kc. Upraveno 3. října 2014 uživatelem tano
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 No konecne se do toho vlozil znalec.Ale,ale co tak zle? Nemuzu mit nazor, a byl to skromny nazor. Nebo se jen musi pochlebovat, proste mi to tak prijde, ze kombi rucicky a digi nee. Nebo mam nastudovat uplne vse a pak mohu neco poznamenat? Nikdy jsem netvrdil, ze jsem odbornik, ale uprdnout si snad mohu.
Frantik Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Ale,ale co tak zle? Nemuzu mit nazor, a byl to skromny nazor. Nebo se jen musi pochlebovat, proste mi to tak prijde, ze kombi rucicky a digi nee. Nebo mam nastudovat uplne vse a pak mohu neco poznamenat? Nikdy jsem netvrdil, ze jsem odbornik, ale uprdnout si snad mohu.Názor mít můžeš, ale ne tak blbej!
Návštěvník Alda Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Kdyz pilotky, tak poradne. DC56 Si Black. 1
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Názor mít můžeš, ale ne tak blbej!Uz jsem zticha. Jsou super, parada. Spokojeni
Frantik Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Uz jsem zticha. Jsou super, parada. Spokojeni Lepší :-)
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Lepší :-)Ja to fakt nemyslel zle, na mou dusi a psi usi. Musel jsem to napisat, snad jsem se nekoho nedotkl, to nebyl zamer.;(
cigi Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Byl to úmysl a zlej - a už na sebe neupozorňuj, nebo skončíš s BANem !! Dělej, ať to vypadá jako "nadsázka" !!!! Upraveno 3. října 2014 uživatelem cigi
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Byl to úmysl a zlej - a už na sebe neupozorňuj, nebo skončíš s BANem !! Dělej, ať to vypadá jako "nadsázka" !!!! Je to nadsazka, cigi ma pravdu. Prosim, odpuste mi, nechci Ban )))) Cigi, ty jsi jeden z mala, co je nad veci )) Upraveno 3. října 2014 uživatelem tano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se