Přejít na obsah

tak sem si udelal radost :))) navitimer heritage

bent

Doporučené příspěvky

Odesláno

franticku - foto tu je , ze bude mizerny , sem rikal na zacatku. muj mobil nedela kvalitni foto. ale to je fuk. ty budes mit stejne furt nejaky inteligent pripominky . jinak napis porotrikovi , budou z vas kamosi. rek bych ze si budete dost rozumet :)

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Jestli chceš, tak můžeme spolu opět na několik stránek probrat ,,přeplácanost,, Breitlingů, již jsem zde několik takových diskuzí s různými ,,Diskutéry,, a ,,argumentisty,, měl, zahloubej do propadliště fóra a studuj. Nezapomeň že Breitling je ,,Instruments for Professionals,, takže jen pro lidi, kteří ví vo co gou a chápou aktuální směr firmy, který jako nesmrtelné legacy vychází z její heroické historie a je příslibem její odlišení od šedého růměru v budoucnosti :tomcat:

Ale já vím, že se některým lidem Breitling líbí a neberu jim to. Taky jsem se o několik postů výše předem za tento názor omluvil. Dokonce chápu, že pro některé lidi to mohou být užitečné hodinky, což ale nevylučuje, že pro mně opravdu ne.

Rozhořčení, že Br jsou přeplácané hodinky vzniklo převážně na Bentovy poznámky.

Nicméně pokud jsem urazil, nebyl to záměr. Možná to byl záměr, ale ne na nikoho jiného, než Benta... :gun_bandana:

Odesláno
Já jen nechápu, proč se stále tak vytáčíš" Já mít teď na ruce navitimer heritage, tak jsem těžce v poho :lol:

A fotka tu je, to máš recht, ale jaká" Ty se jen bojíš, aby jsi nedostal čočky, až tu všicni napíšeme, že je to fake, viď? Hlavu vzhůru a fotky sem, máš snad nějákou hrdost,co říkáš?

nevim co maj spolecnyho s klidem hodinky ale .....

aby si byl spokojenej . muzu ti vyfotit certifikat pane neverici

Odesláno
Ale já vím, že se některým lidem Breitling líbí a neberu jim to. Taky jsem se o několik postů výše předem za tento názor omluvil. Dokonce chápu, že pro některé lidi to mohou být užitečné hodinky, což ale nevylučuje, že pro mně opravdu ne.

Rozhořčení, že Br jsou přeplácané hodinky vzniklo převážně na Bentovy poznámky.

Nicméně pokud jsem urazil, nebyl to záměr. Možná to byl záměr, ale ne na nikoho jiného, než Benta... :gun_bandana:

Pak je vše ok a já svým F16 odlétám z bojové formace zpět na letiště, kde si seřídím svoje Chrono Superocean a budu čekat na další narušení Breitling hranice :sniper:

Odesláno
Pak je vše ok a já svým F16 odlétám z bojové formace zpět na letiště, kde si seřídím svoje Chrono Superocean a budu čekat na další narušení Breitling hranice :sniper:

Už jsem se bál, že mi nad hlavou něco zasviští... :crying_anim02:

Odesláno

Bentiku: ja nechtel mit inteligentni pripominky. Pouzil jsem neutralni ton a snazil jsem se ti vysvetlit, jak tvoje story pusobi. Kdyz nechces normalne komunikovat, tak alou na Ukrajinu :fyou:

Odesláno
radsi mlc frantisku :cigar:

Nedalo mi, abych nezareagoval. Franta nechtěl nic špatného. Přesto to s tebou nejde ani po dobrém.

A jestli si myslíš, že urážením ostatních lidí (na to, žes mě označil za kokota nereaguji, protože tvor jako ty mě opravdu neurazí) něčeho dosáhneš, tak jsi na velikém omylu.

I když asi dosáhneš, že tě správce vyhodí a tvůj nick zruší. Tak jen s chutí do toho.

Odesláno
porotrikosi - pssssss :cigar: uz si prece napsal dost , i v ang abys predved co vsechno umis :guitar:

No to právě ne. Být správcem, tak nejen že bys asi brzy skončil, ale zjistil bych si tvoje IP's, případně subnety, ze kterých se připojuješ, a vidělo by se dále. WHOIS databáze něco málo chytrého v sobě má.

Odesláno

Nic v zlom, ale bent mi velmi pripomina toho mileho pana, co dostal od klienta omegu constellation a prevadzkoval vzdelavacie projekty:) Presne rovnaky smer nabera aj diskusia s bent-om.

Ako sa volal si uz nepamatam:))

Odesláno

Sakra, dlouho jsem tady nebyl a koukám, že to tady žije. Podle té fotky, co nám tady předhodil si troufám tvrdit, že to je fake jako kráva. proto je ta fotka udělaná takhle, viď? i mobil totiž umí fotit pěkně zepředu a z blízka.

Odesláno
Sakra, dlouho jsem tady nebyl a koukám, že to tady žije. Podle té fotky, co nám tady předhodil si troufám tvrdit, že to je fake jako kráva. proto je ta fotka udělaná takhle, viď? i mobil totiž umí fotit pěkně zepředu a z blízka.

Chcelo by to anketu s hlasovanim, kazdy by tak mohol lahko prezentovat svoj nazor na to, ci to je alebo nie je fake:)

Odesláno
Nic v zlom, ale bent mi velmi pripomina toho mileho pana, co dostal od klienta omegu constellation a prevadzkoval vzdelavacie projekty:) Presne rovnaky smer nabera aj diskusia s bent-om.

Ako sa volal si uz nepamatam:))

Jmenoval se Kenny :clap:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...