Frantik Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Kenny, Vrsekshop, Majitelrolex, Diskuter a student Bent. To je dreamteam
Cabos Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Vzdycky jsem si myslel, ze se do podobnych diskuzi nezapojim, ani jsem nechapal proc se vzdycky najde par jedincu kteri se nakonec kvuli hodinkam na hodinkovem foru poslou do.... Ted ale vidim ze se vzdycky nejde nekdo, kdo neodola a zkusi nekoho nalakat k podobne velmi "zabavne" diskuzi. Stacilo to dat do spravne kategorie: "Pochlubte se novymi prirustky! " a bylo to, nikdo by urcite nerekl ani popel, ne ????
bent Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 jasny hosi, sou to levacky, koupeny na trznici , hah. schvalne vam jeste vyfotim certifikat zarucak a dalsi. a byste videli co za tech 2 tisice dostanete pitomci
jacob Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 a byste videli co za tech 2 tisice dostanete pitomci Pitomec- marně to slovo hledám ve slovníku spisovné Češtiny, ale nemohu se dohledat, že by to bylo synonymum ke slovu bent??? Nevim nevim, ale jediné co vím, že by si mohl psat aspon slušně, když už máš ty Breitling, koukni na Midlocha, takový hodinkový guru a jak je slušnej!!
bent Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Pitomec- marně to slovo hledám ve slovníku spisovné Češtiny, ale nemohu se dohledat, že by to bylo synonymum ke slovu bent??? Nevim nevim, ale jediné co vím, že by si mohl psat aspon slušně, když už máš ty Breitling, koukni na Midlocha, takový hodinkový guru a jak je slušnej!! slusnej sem na lidi ktery si to zaslouzi. ne na nejaky internetovy holoprdelniky ktery zavidej . a tak se navazej tim ze tady kricej ze sou to repliky atd. ale uprimne sem tady ani moc jiny reakce necekal. sme holt zavistivej neprejici narod. kdyz bych tady napsal ze jezdim v novy audi a4 tak se zas najde milion lidi co budou spekulovat co a jak proc. proste cesi
jacob Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 2bent: Audi A4 a Breitling to k sobě teda moc nejde Ale já Ti ty hodinky i to auto přeju, nebo lépe řečeno je mi to ukradené... Ale tak i kdyby si mel PP a Maybach tak si tady nemusis na vsechny otvírat pusu, ještě napišeš že si slušnej na lidi který si to zaslouží, to má jako být co?? My se známe, a znáš tady asi dalších 20 členů, které si stačil urazit a pomluvit??
elloco Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Proč tu diskuzi prostě neutneš tím, že si půjčíš foťák a nedáš sem fotky hodinek, krabičky, dokladů atd? Tím přece každýmu zavřeš pusu, ne? slusnej sem na lidi ktery si to zaslouzi. ne na nejaky internetovy holoprdelniky ktery zavidej . a tak se navazej tim ze tady kricej ze sou to repliky atd. ale uprimne sem tady ani moc jiny reakce necekal. sme holt zavistivej neprejici narod. kdyz bych tady napsal ze jezdim v novy audi a4 tak se zas najde milion lidi co budou spekulovat co a jak proc. proste cesi
eagle Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Proč tu diskuzi prostě neutneš tím, že si půjčíš foťák a nedáš sem fotky hodinek, krabičky, dokladů atd? Tím přece každýmu zavřeš pusu, ne? Myslim, ze dalsia diskusia uz nie je potrebna (moderator by to mal zavriet), kazdemu je uz totiz jasne, ze sa jedna o fake.
Porotrico Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Proč tu diskuzi prostě neutneš tím, že si půjčíš foťák a nedáš sem fotky hodinek, krabičky, dokladů atd? Tím přece každýmu zavřeš pusu, ne? Já mu to i věřím, že si nějaké Breitlingy koupil. A přesně jak psal Jacob, je mi to ukradené a po žádných fotkách nebažím. Já osobně mu nic nezáviděl a v prvopočátcích jsem mu dokonce psal, že to s tím DPH takto jde udělat. Akorát jsem mu nepochválil, že se chtěl nechat obrat o pár tisíc za DPH pomocí firmy TaxFree Shopping. Ale teď... Jednu věc mu však nežeru - že se k lidem chová slušně (viz jeho post pár příspěvků výše). Do tohoto stádia teprvě dospěje. Možná. Třeba v 60. roce, až mu nebudou fungovat ledviny či Langerhansovy ostrůvky v pankreatu... Řvaním v nemocnici nic nezmůže... A jeho Breitle mu budou dál odměřovat čas do jeho konce...
bent Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Myslim, ze dalsia diskusia uz nie je potrebna (moderator by to mal zavriet), kazdemu je uz totiz jasne, ze sa jedna o fake. myslim ze jediny co je jasny. ze v ty hlavicce mas slusny vakuum
bent Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Já mu to i věřím, že si nějaké Breitlingy koupil. A přesně jak psal Jacob, je mi to ukradené a po žádných fotkách nebažím. Já osobně mu nic nezáviděl a v prvopočátcích jsem mu dokonce psal, že to s tím DPH takto jde udělat. Akorát jsem mu nepochválil, že se chtěl nechat obrat o pár tisíc za DPH pomocí firmy TaxFree Shopping. Ale teď... Jednu věc mu však nežeru - že se k lidem chová slušně (viz jeho post pár příspěvků výše). Do tohoto stádia teprvě dospěje. Možná. Třeba v 60. roce, až mu nebudou fungovat ledviny či Langerhansovy ostrůvky v pankreatu... Řvaním v nemocnici nic nezmůže... A jeho Breitle mu budou dál odměřovat čas do jeho konce... portiku : psssss , ty vis
bent Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Proč tu diskuzi prostě neutneš tím, že si půjčíš foťák a nedáš sem fotky hodinek, krabičky, dokladů atd? Tím přece každýmu zavřeš pusu, ne? ted sem to cvaknul , presne jak pises , vsechny veci. jakmile zprovoznim ten program na komunikaci s motorolou tak so sem soupnu. nainstaloval sem ted visty a kdyz pripojim mobil tak nekomunikuje. jinak visty sou fajn, doporucuju , a jeste kdyz sou gratis
Porotrico Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Gratis - to jako warez? Beztak. Tváří se, že má na pěkně drahé hodinky, ale pár tisícovek na OEM verzi Windows už mu nezbývá. A najít cracky a aktivátory, drivery s certifikáty na OEM verze na netu umí najít každý. To jen kdyby chtěl říkat, že kradené Visty nikdo z nás není schopen splašit. Ale škoda slov.
bent Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Beztak. Tváří se, že má na pěkně drahé hodinky, ale pár tisícovek na OEM verzi Windows už mu nezbývá. A najít cracky a aktivátory, drivery s certifikáty na OEM verze na netu umí najít každý. To jen kdyby chtěl říkat, že kradené Visty nikdo z nás není schopen splašit. Ale škoda slov. hus ty mas podle me mas nedostatek sacharidu nebo sexu ze te bavi psat takovy sracky soudruhu
Porotrico Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 hus ty mas podle me mas nedostatek sacharidu nebo sexu ze te bavi psat takovy sracky soudruhu Obého mám dost. Nemyslel jsi spíše místo sacharidů flavonoidy? A soudruhem jsem už nestihnul být, nejsem tak starý.
pp Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 tato diskuse je zcela o ničem, navrhuji zamknout ať nezabírá místo
sheepeck Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Baker, Otto a Quido a mozna jeste dalsi - jen tak kouknu na zacatek debaty a vidim, ze tyhle prispevky si delaly srandu nebo byly hned vylozene konfrontacni - pak se nedivte, jake to vyvolalo reakce. Taky se mi nelibilo chlubeni se stolitrovymi hodinkami, ale - copak to tu nedelame (v jinych cenovych relaci) vsichni? Bent mel navic tu smulu, ze tu Breitlingy jsou tu ponekud nepopularni (resp, ti, kterym se nelibi, to davaji hlasite najevo). PS a off topic: Bent je prima kapela
frelichl Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Beztak. Tváří se, že má na pěkně drahé hodinky, ale pár tisícovek na OEM verzi Windows už mu nezbývá. A najít cracky a aktivátory, drivery s certifikáty na OEM verze na netu umí najít každý. To jen kdyby chtěl říkat, že kradené Visty nikdo z nás není schopen splašit. Ale škoda slov. A nechcete toho nechat? Teď se do benta naprosto zbytečně navážíš ty - víš třeba o tom, že Microsoft nějaké licence rozdával? Anebo to, že studenti počítačových oborů mají přístup do MSDNAA (tj. software od Microsoftu zadarmo)? Naprosto souhlasím s sheepeckem, bent přišel docela normálně se pochlubil, někteří na něho docela natvrdo, že mu to "nežerou" a pomalu chtějí kolkovaný důkaz. Potom už je jenom otázka osobnosti, jestli se na vás nařčený naštve a začne vám nadávat taky (jako se to stalo teď) nebo jestli to přejde mlčením a třeba se na fórum vykašle.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.