Monk Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 samozrejme ze vymena byla komplet gratis na zaruku. ktera je na ty hodinky tusim dozivotni ne ze bych ti to nepral, ale zkus zapatrat po vyznamu tlacitka edit, budes prekvapen
bent Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 tak detektivni nevim ) ale ukrajina je slusnej chaozzz. vetsina lidi radna chudoba. a ve meste se obcas prozene mezi lidma mercedes nebo bmw s cernejma okna kterej jezdi po meste tak 100+ km/h . zit bych tam fakt nechtel. nedivim se ze zdrhaj k nam. mame to tady jak v raji !!!!!!
Qvido Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 jinak chtel sem je koupit ofiko v cechach zadnej dovoz atd. kvuli zaruce. a zaplat pan pan buh. po par dnech zachla blbnout vterinovka na stopkach . tak k dusakovi. ti objednali novou rucicku . me mezitim po par dnech ta rucka na ferovku upadla. vypadalo to jak kdybych to koupil nekde na trznici. ale pak uz mi volali ze servisu ze rucku uz maj. komplet vymenili. a uz slape jak ma. ale koupit to nekde v hajzlu tak nevim co bych delal Pokud je to co píšeš pravda, tak to pro Breitling není moc dobrá vizitka.
Qvido Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Ale spíš si myslím že kecáš, ono jenom to že máš na hodinky za 120 litrů a nemáš digi foťáček, že fotíš jenom na kinofilm? To něžeru.
Baker Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Tusim, ze to bude dalsi vesele vlakno
steel Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Tak takhle asi ne, rád bych se přiučil od zkušenějších ! Jsi zkušenější, steele ? ne nejsem, jinka bych neplatil kazdy ctvrtrok dph jako krava :-);
jacob Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Ale spíš si myslím že kecáš, ono jenom to že máš na hodinky za 120 litrů a nemáš digi foťáček, že fotíš jenom na kinofilm? To něžeru. Což o to nemít digitální fotoaparát není problém, co třeba zdradlovka na klasické filmy?? Ale tak fotka z mobilu by myslim taky pomohla , nemusi to byt 10mpix aby to bylo jako billboard
jacob Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Což o to nemít digitální fotoaparát není problém, co třeba zdradlovka na klasické filmy?? Ale tak fotka z mobilu by myslim taky pomohla , nemusi to byt 10mpix aby to bylo jako billboard edit: ale spíše mi nejde do hlavy student, který si koupí Breitling a musi z nich sundavat dph na Ukrajině... přeci student který si koupí hodinky minimálne za "kilo", nemůže řešit daň, nebo je potom možné, že nemá opravdu rád Český stát...
Návštěvník Snow Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Pěknou sbírku keců nám předvedl student, ovšem hodinky na své pravici či levici bohužel ne , očekával jsem pěknou fotku s pozadím krásné, úrodné matičky Ukrajiny, jsem zklamán
Ladis Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Tak mě napadá jak je to s doživotní zárukou, vztahuje se k osobě nebo na předmět. Pokud bych si takové hodinky koupil a za dva roky je prodal a ten další taky a tak stále dál. No prostě mohou být mezi námi i dvě stovky let.
Návštěvník Snow Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Tak mě napadá jak je to s doživotní zárukou, vztahuje se k osobě nebo na předmět. Pokud bych si takové hodinky koupil a za dva roky je prodal a ten další taky a tak stále dál. No prostě mohou být mezi námi i dvě stovky let. Teď trošku morbidně , třeba páni z Breitlingu spoléhají na to, že při pohledu na kus pořádné hodinařiny Tě raní mrtvice a záruka je v cukuletu přyč .
klobadysek Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 No tak panove Breitlingari, Jeremy, Midlochu, jak je to z tou dozivotni zarukou? Nekrmi nas tady pan student trochu? Upadavajici rucky?
Roxo Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Zdá se, že student bude stejná sorta jako diskutér; jenom hraní se na něco, co není. Celý příběh působí vymyšleným dojmem. Student musí šetřit jak se dá, ani rodiče nepomáhají ?a koupil Breitle. Má tu nej značku a nemá ani na obyč digi fotáček? A velmi kvalitním hodinkám hned odpadla ručička? Možná že na jiném webu bude tvrdit, že koupil mercedes a hned mu odpadl startér. Celé to je nějaké podivné.
PD Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Tady takové příběhy mně tak nějak připomínají krásnou story od autora Vršekshop . Pokud je to ale vše pravda, pak se omlouvám. Jen tomu nějak nerozumím s tím DPH. Jsem na problematiku daní kapku slabší. Jak konkrétně to jde udělat tím výše uvedeným postupem?
midloch Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 No tak panove Breitlingari, Jeremy, Midlochu, jak je to z tou dozivotni zarukou? Nekrmi nas tady pan student trochu? Upadavajici rucky? Jsou to kecy, žádná doživotní záruka u Breitlingu není, možná tak u modelů od 50.000 Ojro výš, ale Breitling standardní produkce, do 200K.-Kč je záruka 2 roky. Dostal jsem ji i včetně servisní knížky kde je každý 4 roky servis a to celkem 8 návštěv. Moc se mi nechce věřit ta upadená ručička, Timezone mám přečtěný tam a zpátky a jediný občasný problémy měli lidi s odchylkou oproti COSC certifikaci, ale upadená ručička je fakt rarita
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Jen tomu nějak nerozumím s tím DPH. Jsem na problematiku daní kapku slabší. Jak konkrétně to jde udělat tím výše uvedeným postupem? Ale, ale, ale snad nechceš podvádět stát ?
Frantik Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Jezis, tohle bude urcite ten student, co vozi z Ameriky ty Rolexy. Myslim, ze to byl Vrsekshop, nebo neco podobneho!!! A ted Breitlingy proprany pres Ukrajinu. Tak to je i na me moc - a ze verim skoro vsemu. Ale zase jsem se dnes po ranu zasmal, coz na pondelni rano neni spatnej vysledek
PD Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Ale, ale, ale snad nechceš podvádět stát ? Ne, to nechci, ale prostě tomu nerozumím. Jednoduše nechápu jak je možné odečít z hodinek DPH a výše popsaný způsob jsem jaksi nepochopil.
bent Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2007 hosi vy ste fakt blazni abyste verili muzu vam to cvaknout fotakem v mobilu. abyste verili. a s tim dph. co je na tom. ok hodinky me vysly na cca 100tis. a na tax free mi vratej 13500. a zabralo mi to den a pul ta ukrajina. jel sem s kamosem kterej ma 100 km za hranicema rodinu takze sme jeli k nemu . proste jakoby vejlet.ikdyz bych tam uz nejel. a asi sem malej pan holt ze mi den a pul stal za 14tis. 4ka byly tak naklady . takze 10 se mi vratilo . coz je fajn
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.