Přejít na obsah

DAMASKOROZE

Ohm-Aztec

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

...se ven tlačí rez strojku.

Anebo to koroduje, vy tupci :gora:

Tohle mi nemůžeš dělat. Mám nějakou angínu nebo chřipku a dostal jsem záchvat smíchu, až jsem málem vykašlal pajšl. :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 355
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Mnohokrát jsem o tom přemýšlel, že to locknu, ale nakonec jsem si řekl, že je to volná diskuze, kterou nechci sám násilně ukončovat. Rozhodnutí, zda vlákno zamknout nechám na modech, v případě, že usoudí, že míra ne/slušnosti diskuz překročí únosnou mez.

Za mě snad jen poslední komentář: Damaskoroze není stav pouzdra, ale stav mozku...

Odkaz ke komentáři

Tak po přečtení těch "několika" stránek tady jsem vytáhl z krabičky obyčejné 5 od Seika po tátovi. Kupoval je v Tuzexu před skoro 40 lety a na ruce je měl takřka nonstop. Koupal se s nima jak ve vaně tak u vody, ač měly pouze WR, jako letecký inženýr s nima dělal nespočet motorových zkoušek na nadzvukových mašinách, několikrát je utopil v naftě a benzínu a za celou dobu neviděly hodináře nebo servis ani z rychlíku. Je pravda, že já jim dopřál důkladné lázně včetně výměny hesalitu, ale po nějaké korozi na spodku pouzdra nebo dýnku není ani památky. Tak bych tu ocel zase až tak nezatracoval, ale je možné, že otec nemá tak agresivní pot a nebo dřív ta ocel byla fakt lepší, jako většina věcí, bohužel.

Odkaz ke komentáři

bohužel, B asi bude správně. A nedělalo se kolem toho tolik marketingového humbuku, jako dnes, a přes to všechno věci všeobecně sloužily tak, jak se od nich očekávalo... Netýká se to jen hodinek.

Odkaz ke komentáři

.... samozřejmě i ta tráva byla zelenější jako tenkrát.  :lol2:

ale tak to zase ne, ale bohužel se pocitu festovnosti některých dřívějších produktů nějak poslední dobou nemohu zbavit...

Odkaz ke komentáři

.... samozřejmě i ta tráva byla zelenější jako tenkrát.  :lol2:

Máš pravdu, jenže tenkrát ta tráva zelenější nebyla, ale byla to normální tráva z hnoje a zeminy a ne super urychlený umělý luxusní trávník kdoví z čeho, že, pane :D

Odkaz ke komentáři

Celé toto vlákno zhadzuje vysokú slušnosť tohoto fóra. Je to smutné akým štýlom sa tu komunikuje.

muhehe, chod do Rolex vlakna - ani nedokoncis vetu a zistis sam.. borci co si tu potichu myslia aky je Alda medvedi sluha tam robia trikrat tolko nadprace. Len to uz sa tak neberie, no

Jak rikam, chce to trochu nadhledu a je to vtipné vlákno :-)

presne tak. skor sa spytam - je tu este niekto okrem Janka, kto toto vlakno berie vazne? :)

Ked to hovori frantik tak na tom snad nieco bude..

tak tomu mozes verit :)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...