tano Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Jo, uz jsem si to vygugloval, dik. Jsem myslel, ze to je nejaka nadavka. Treba jako opice.Ne,proc bych mel nadavat, je to nazor, od toho tady jsme,ne? )A ten jsem za sebe napsal. V poho, ja si z toho nic nedelam )). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Vrsit sa tu na Ferkovi, to je ako tryznit male steniatko. Ze ti neni hanba, tano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Vrsit sa tu na Ferkovi, to je ako tryznit male steniatko. Ze ti neni hanba, tano.Je mi to lito, Instante, tomu ver. Asi ho stvu, ale beru to od nej. Je znalejsi, nez ja, to uznavam. Ale kalet na sebe nenecham, to zas pochop. Jen jsem napisal svuj nazor na Damasko, ze si mi libi. Zaslouzim trest.))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 veru, za trest si ich kupis BEZ ZLAVY a bude od teba pokoj ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Konečně pořádný hodinkový fight. Škoda jen, že na takové nepodstatné záležitosti, jako je chyba, nikoliv vlastnost - to je z tý fotky úplně jasný.A ro říkám jako neDamasko pozér s Etou v IWC marketingovém obalu za stopade - takže jsem objektivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 veru, za trest si ich kupis BEZ ZLAVY a bude od teba pokoj )Treba az nasetrim:)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Treba az nasetrim:)). Určite, najprv potrebuješ kúpiť tie MM300 ktoré si tu zháňal, hodinky pravej viery počkajú. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Určite, najprv potrebuješ kúpiť tie MM300 ktoré si tu zháňal, hodinky pravej viery počkajú. F.To je jasny )Takze, zas budem v poho? Zakopem valecnou sekeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Konečně pořádný hodinkový fight.Škoda jen, že na takové nepodstatné záležitosti, jako je chyba, nikoliv vlastnost - to je z tý fotky úplně jasný.A ro říkám jako neDamasko pozér s Etou v IWC marketingovém obalu za stopade - takže jsem objektivní Tak to buď rád že ti nezrezly,máš je taky z obyčejné 316 nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ....čestně prohlašuji, že pokud se na mých DA34 objeví koroze, ihned to tady zveřejním s bohatou fotodokumentací...a taky slibuji, že dopíšu spolu s Aldovou pomocí recenzi, kterou už jsem dávno začal, ale kvůli emocím, které tady panují, nemám chuť dopsat, i když vím, že tyhle šedivky si to zaslouží. (...včera mne Alda po 6-7 pivech zahltil dalšími informacemi, které by bylo dobré zveřejnit a tak jsem zase dostal chuť recenzi dopsat).Je zajímavé, že DA vzbuzují emoce ač jsou tak sterilní a pro většinu odpudivé...to mě baví.Fakt ? Ja si nic nepamatuji. A boli me hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Fakt ? Ja si nic nepamatuji. A boli me hlava. To jste chlastali Ostravar, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ....píšu spolu s Aldovou pomocí recenzi, ...Myslim, že je tu včetně mně dost lidí, kteří by takovou recenzi s radostí uvítali. Tak do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 To jste chlastali Ostravar, ne?No nacnul jsem se doma gambrinusem a dorazil jsem to europivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ... ale kvůli emocím, které tady panují, nemám chuť dopsat, i když vím, že tyhle šedivky si to zaslouží.... Možná by nebylo od věci optat se kdo a proč to rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ...no myslím, že jeden člověk by to nedokázal... Já si to myslel taky ale byl to omyl Toto byl můj poslední příspěvek do této hysterické diskuze,které začale jinde a kvůli něčemu jinému.Omlouvám se že jsem se nechal unést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Já si to myslel taky ale byl to omyl Toto byl můj poslední příspěvek do této hysterické diskuze,které začale jinde a kvůli něčemu jinému.Omlouvám se že jsem se nechal unést. To je super tonytrubko, vubec nechapu co tu delas. Pac tohle je diskuzni forum o hodinkach a nemusime jen chvalit, ze jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Tohle lezi na netu uz nejaky patek a ja vim o vsem, me nic neutece neboj Co k tomu dodat, snad je to, ze omastek je uplne mimo. Do hodinek samozrejme nenateklo. Byla to vadna dodavka ocele, bohuzel. Objevilo se to na vice kusech z teto varky. Pouzdra vyrobce menil. A pokud se dobre pamatuji, probiralo se to driv i na Chronomagu.Az budes o tech hodinkach neco vedet, tak mudruj omastku.Trapne vlakno.dovolím si připomenout Tvé prozření u MM chce to čas pane, chce to jenom čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Hosi stejne je to v prdeli, ze ty hodinky tak rezatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Hosi stejne je to v p...li, ze ty hodinky tak rezatej.není, dyť by to byla nuda, nenajít ani jednu chybu (třeba Suby bez AR..)a snad by bylo i nehorázné, kdyby bezchybné přišly za pár korun z nějaké domácí fabriky, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 dovolím si připomenout Tvé prozření u MM chce to čas pane, chce to jenom čas Mam dneska asi kratke vedeni. Nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.