Jeremy Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Kolikrát tejdně je tréning? Doufám, že min. 3x.2x, podle me to staci..Sam chodim navic jeste 3x rano zvedat zeleza a slapat kardio.. co delaj ostatni, je mi fuk
Hasič Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Kraf maga neumim,'za to umim solidne nadavat a machat rukama!
instant Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Kdesi publikovali, že krav maga vznikol v Bratislave a po presťahovaní zakladateľa do Izraelu, sa rozšíril u miestnych bezpečnostných zložiek.Pred mesiacom bola hosťom v talkshow Petra Marcina Soňa Pernecká. Ukazovala tam zaujímavé zákroky. Najlepšie sa jej bojuje s veľkými a nadupanými svalovcami, tí vraj veľmi dlho a pekne padajú... Tažko sa porovnáva jej technika s inými, ale keďže cvičí kukláčov u nás aj inde v EU, tak na tom niečo bude.Vraj najlepsie sa jej bojuje s velkymi svalovcami.. aj tie historky ako nahanala skupinku utocnikov lebo sa uz nechceli bit. Takym ludom by mali zakazat cokolvek popularizovat alebo nedajboze nieco vyucovat. Este im niekto uveri a v realnom svete ho to moze stat zdravie alebo krk. Sorry za off topic
Daemonultimate Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Vraj najlepsie sa jej bojuje s velkymi svalovcami.. aj tie historky ako nahanala skupinku utocnikov lebo sa uz nechceli bit. Takym ludom by mali zakazat cokolvek popularizovat alebo nedajboze nieco vyucovat. Este im niekto uveri a v realnom svete ho to moze stat zdravie alebo krk.Sorry za off topicZřejmě měla samopal a povolení zabíjet. Taky mám tyhle příběhy moc rád. Všechno třeba brát s rezervou a někdy se stačí jen sám pro sebe pousmát. Nikdy nelze nikoho podceňovat a je třeba jednat jako by měl člověk jen jednu šanci, která se nezopakuje. A tělocvična není ulice.
Jeremy Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Kraf maga neumim,'za to umim solidne nadavat a machat rukama!Na tohle senzacni odhaleni jsme tu teda vsichni cekali :-/
Daemonultimate Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Na tohle senzacni odhaleni jsme tu teda vsichni cekali :-/Hasič asi často ručně pere prádlo
Capoun Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Já jsem chodil k Jirkovi Polanskému na Vyšehrad a byl jsem příjemně překvapený, že instruktor něčeho bojového nemusí být namachrovaný zabiják. Kdybych se k tomu chtěl vrátit, tak půjdu stejnou cestou.
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Jeremy: tak jak jsi dopadl? Byl jsi se někde kouknout nebo ne?
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Jeremy: tak jak jsi dopadl? Byl jsi se někde kouknout nebo ne?Už frčím, 2x týdně 90 minut.. je to super :-)
panedge Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Me stvete,taky bych zkusil Krav magu,bohuzel u nas na malomeste se to neprovozuje.
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 V Hradci je pobočka, ale asi to je drobet z ruky, co? :-)http://www.krav-maga.cz/krav-maga-hradec-kralove.html
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Už frčím, 2x týdně 90 minut.. je to super :-) Paráda, je to náročný viď? Teda nevím, jaké jsi měl základy, ale když jsem já začínal s KM a Musadem, tak to zkraje bylo hodně náročný, především po fyzické stránce. Trénink byl díky zaměstnání samo častější, ale i tak to byl sešup .
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Ani moc ne - já chodím 3x týdně do fitka na 90-120 minut, železa a pás.. Takže to dávám vcelku v klidu, ale na rozdíl od fitka je to zábava.. :-)
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Tak to je jiná. Zábava to je a hlavně je to přínosné když se tomu člověk věnuje. No tak super, hlavně ať Ti to vydrží, i když pokud jseš zvyklej na fitko, tak tohle jen tak neomrzí .
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Jo a chodíš nakonec k Otipkovi? Případně k kterýmu? Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem Sphinxx
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Ani moc ne - já chodím 3x týdně do fitka na 90-120 minut, železa a pás.. Takže to dávám vcelku v klidu, ale na rozdíl od fitka je to zábava.. :-)musel jsem se podívat na Tvé datum narození a naštvals mě, že jseš o půl roku starší! Edit: Optik rulez (některé překlepy jsou ke kávě super ) Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem gougy
MJ. Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Jo a chodíš nakonec k Optikovi? Případně k kterýmu?Otipka, ne Optik
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 TVL dobrej překlep :D , sorry sem před chvíli vstával po návratu z práce ...
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Chodím k tomu civilizovanějšímu, bez dredů. Jednak je mi sympatičtější, a jednak je mi jejich kurs blíž (jak logisticky, tak časově). Ad datum narození - začal jsem hodně cvičit tak před 3 rokama a už nechci jinak, dvě dírky na opasku šly dolů, nebolej mě záda, hlava, všechno je tak nějak lepší - zvlášť ten den, co cvičím :-) Blbý je jen, že vážím furt stejně :-D
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Jestli se nepletu, svalstvo je těžší tuku, tak to sedí. Gratuluju, že Tě to tak chytlo, taky gratuluju, že můžeš urvat tolik času týdně jen pro sebe. Tak vydrž, když to jde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se