Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolikrát tejdně je tréning? Doufám, že min. 3x.

2x, podle me to staci..

Sam chodim navic jeste 3x rano zvedat zeleza a slapat kardio.. co delaj ostatni, je mi fuk :)

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kdesi publikovali, že krav maga vznikol v Bratislave a po presťahovaní zakladateľa do Izraelu, sa rozšíril u miestnych bezpečnostných zložiek.

Pred mesiacom bola hosťom v talkshow Petra Marcina Soňa Pernecká. Ukazovala tam zaujímavé zákroky. Najlepšie sa jej bojuje s veľkými a nadupanými svalovcami, tí vraj veľmi dlho a pekne padajú... Tažko sa porovnáva jej technika s inými, ale keďže cvičí kukláčov u nás aj inde v EU, tak na tom niečo bude.

Vraj najlepsie sa jej bojuje s velkymi svalovcami.. aj tie historky ako nahanala skupinku utocnikov lebo sa uz nechceli bit. Takym ludom by mali zakazat cokolvek popularizovat alebo nedajboze nieco vyucovat. Este im niekto uveri a v realnom svete ho to moze stat zdravie alebo krk.

Sorry za off topic

Odesláno

Vraj najlepsie sa jej bojuje s velkymi svalovcami.. aj tie historky ako nahanala skupinku utocnikov lebo sa uz nechceli bit. Takym ludom by mali zakazat cokolvek popularizovat alebo nedajboze nieco vyucovat. Este im niekto uveri a v realnom svete ho to moze stat zdravie alebo krk.

Sorry za off topic

Zřejmě měla samopal a povolení zabíjet. Taky mám tyhle příběhy moc rád. Všechno třeba brát s rezervou a někdy se stačí jen sám pro sebe pousmát. Nikdy nelze nikoho podceňovat a je třeba jednat jako by měl člověk jen jednu šanci, která se nezopakuje. A tělocvična není ulice.
  • po měsíci...
Odesláno

Já jsem chodil k Jirkovi Polanskému na Vyšehrad a byl jsem příjemně překvapený, že instruktor něčeho bojového nemusí být namachrovaný zabiják. Kdybych se k tomu chtěl vrátit, tak půjdu stejnou cestou.

Odesláno

Už frčím, 2x týdně 90 minut.. je to super :-)

Paráda, je to náročný viď? Teda nevím, jaké jsi měl základy, ale když jsem já začínal s KM a Musadem, tak to zkraje bylo hodně náročný, především po fyzické stránce. Trénink byl díky zaměstnání samo častější, ale i tak to byl sešup :D .

Odesláno

Ani moc ne - já chodím 3x týdně do fitka na 90-120 minut, železa a pás.. Takže to dávám vcelku v klidu, ale na rozdíl od fitka je to zábava.. :-)

Odesláno

Tak to je jiná. Zábava to je a hlavně je to přínosné když se tomu člověk věnuje. No tak super, hlavně ať Ti to vydrží, i když pokud jseš zvyklej na fitko, tak tohle jen tak neomrzí :) .

Odesláno (upraveno)

Ani moc ne - já chodím 3x týdně do fitka na 90-120 minut, železa a pás.. Takže to dávám vcelku v klidu, ale na rozdíl od fitka je to zábava.. :-)

musel jsem se podívat na Tvé datum narození a naštvals mě, že jseš o půl roku starší! 

:clap:

Edit: Optik rulez :D (některé překlepy jsou ke kávě super :D )

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Chodím k tomu civilizovanějšímu, bez dredů. Jednak je mi sympatičtější, a jednak je mi jejich kurs blíž (jak logisticky, tak časově).

Ad datum narození - začal jsem hodně cvičit tak před 3 rokama a už nechci jinak, dvě dírky na opasku šly dolů, nebolej mě záda, hlava, všechno je tak nějak lepší - zvlášť ten den, co cvičím :-) Blbý je jen, že vážím furt stejně :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...