quin Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 teda vždy jsem byl fanoušek Omega (teda serie de ville), ale tady bych asi volil Longines... Naprosto souhlasím
farářskej Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 To ja bych bral ty omegy... ale bylo by mi to lito! :-)
J.F. Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 Už na tomto foru neskrývám, že jsem příznivec Longinesů Ale i kdybych nebyl, tak ty Longinesy jsou fakt hezčí. Decentní vyvážená klasika. Omegy bijou do očí. Maji divný ručičky a divnej ciferník.
michali Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 hlasuju pro Longines a také jsem je měl (bohužel) jen na ruce
Ondraj Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Už na tomto foru neskrývám, že jsem příznivec Longinesů Ale i kdybych nebyl, tak ty Longinesy jsou fakt hezčí. Decentní vyvážená klasika. Omegy bijou do očí. Maji divný ručičky a divnej ciferník. Ano, ty Omegy jsou agresivní přesto elegantní, jedny z mála hodinek, které mě stále neomrzely. Je z nich cítit stále napětí. Cestu k nim jsem hledal cca rok a půl. Začínal jsem s tím, že se mi nelíbily vůbec. S Longines si vůbec nekonkurují, každé jsou naprosto jiné. Longines se mi líbí také moc, ale bojím se, že by se mi rychle okoukaly.
decebal Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Omega, na Longines mi vadí font a ukouslé číslice u mimostředky. Viděl jsem je naživo oboje, Omega vítězí.
Honza49 Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 (upraveno) Velmi se mi líbí Longinesy, tyhlety se mi líbily na obrázku moc, ale v sobotu jsem je viděl naživo a nic, takové nijaké. Upraveno 6. srpna 2007 uživatelem Honza49
NovoCZ Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Já taky hlasuju pro Longines. A spíš pro ty co ukazuje Honza49. Jsou moc hezké i zespodu ...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 omega je pro mě top tak mám jasno ja som na tom podobne - Omega ma pre mna svoje caro a uz ich mam par kuskov. Momentalne by som vyhodne dal prec De Ville zlato/kozeny remen aj s krabicou.
Návštěvník RaGe Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Komu se líbí ty Omegy, tak tady má moc hezký, funkční spořič obrazovky ( jen si jej před spuštěním nastavte, jinak se z vyskočí ALT + F4) : http://www.omegawatches.com/index.php?id=983
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se