Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už na tomto foru neskrývám, že jsem příznivec Longinesů ;) Ale i kdybych nebyl, tak ty Longinesy jsou fakt hezčí. Decentní vyvážená klasika. Omegy bijou do očí. Maji divný ručičky a divnej ciferník.

Odesláno
Už na tomto foru neskrývám, že jsem příznivec Longinesů ;) Ale i kdybych nebyl, tak ty Longinesy jsou fakt hezčí. Decentní vyvážená klasika. Omegy bijou do očí. Maji divný ručičky a divnej ciferník.

Ano, ty Omegy jsou agresivní přesto elegantní, jedny z mála hodinek, které mě stále neomrzely. Je z nich cítit stále napětí. Cestu k nim jsem hledal cca rok a půl. Začínal jsem s tím, že se mi nelíbily vůbec. S Longines si vůbec nekonkurují, každé jsou naprosto jiné. Longines se mi líbí také moc, ale bojím se, že by se mi rychle okoukaly.

Odesláno (upraveno)

Velmi se mi líbí Longinesy, tyhlety se mi líbily na obrázku moc, ale v sobotu jsem je viděl naživo a nic, takové nijaké. :crying_anim:

post-145-1186392915.jpg

post-145-1186392669.jpg

Upraveno uživatelem Honza49
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
omega je pro mě top tak mám jasno

ja som na tom podobne - Omega ma pre mna svoje caro a uz ich mam par kuskov. Momentalne by som vyhodne dal prec De Ville zlato/kozeny remen aj s krabicou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...