Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afričane a kde jsou tvé GMT Omegy a R, nikde je tu nevidím a žádám nápravu :)

Omegy přidám i za tebe, stejně na nich pořád vysím :)

Oh yes šéfe, málem bych zapomněl a napravuji  :punk:

post-364-0-62900700-1455088742_thumb.jpg

post-364-0-31098400-1455088749_thumb.jpg

post-364-0-15927300-1455088753_thumb.jpg

post-364-0-37557400-1455088758_thumb.jpg

• Po letech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
před 13 minutami, JR_2010 napsal:

@FantasticFabio a jseš si jistej, že se jedná o "true" GMT?

Jistej si čovek nemůže bejt nikdy….. ničim….. no ale mají Miyota 9075 , která se uvádí jako Trů dží-em-tý . Tak jestli tomu tak však není, opravím nápis na Netrue GMT ……

• po měsíci...
Odesláno

Echt cestovatelske hodinky jsou za mne GPS Astrony (a obdobne Oceanus a Attesa). 

Kdekoliv se zjevim, v prubehu minuty lze zesynchronizovat nebo manualne nastavit cas na mistni, a ty lepsi modely maji navic subcifernik s home time. A nedelaji jim problem ani pul a ctvrthodinova casova pasma. Plus solar, takze hodinky, ktere jedou dobre a naporad. 

IMG_20250528_100230.jpg

• Like 1
  • po měsících...
Odesláno
V 26. 3. 2025 v 8:55, JR_2010 napsal:

@FantasticFabio a jseš si jistej, že se jedná o "true" GMT?

Jen abych to malinko osvětlil….. první generace Nezumi Aviera byla s NH34 a ta druhá , která úplně stejná , už dostala M9075…… taky jsem v tom tápal ale pak sem to dohledal . Já jen pro info…..

Odesláno

Dneska když sem zase mlsně čuměl střildavě na Lonžíny a na Chrono24 a na Chronomag a nějaký prodejní servery ….. tak sem si uvědomil, že mám zase absťák na další GMT ….. zatím sem si nepodal inzerát, ale kolem Vánoc budu psát nějakýmu Ježíškovi , jestli někde nemá něco na prodej….z toho co fakt zatím nutně potřebuju…. Už jsem zde oslovil jednoho chronopacienta, ten když vytáhnul svoje GMT na fotky pro mě , zase se do nich zamiloval a já věděl , že ho nebudu zbytečně lámat, je fakt že jeho GMT jsou vyjímečný a nelze je jen tak někde sehnat …..  von ví , vokoho se jedna🥳🤪✌️než si podám inzerát na koupi …… nahodím zde do vlákna návnadu….. možná to někdo bude číst ….. bylo by fajn je mít za rozumnou cenu…. 

4R34 zatím rozhodně né potápky, rači fíldy

Yema3000 asi nejraději v bronzu 

9054 ….. už jsou jedny v prodejním , ale chtělo by to vidět je naživo…

tak zatím stačí a možná že se někdo ozve….. 

IMG_2174.jpeg

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...