CEGY Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak vono i Ferrari dávalo motory do Fiatů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 high end produkt ..... dneska je tu kabaret za pět šlupek Kabaret to je az teraz, ked citam ze kaliber 9F je niekomu na smiech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak vono i Ferrari dávalo motory do Fiatů..Vím jen o Lancii, mas nějaké bližší info? Klidně do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Vím jen o Lancii, mas nějaké bližší info? Klidně do SZ.http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Dino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Hmmm tieto Seika sa mi pacia, super puzdro, fajn proporcie, subom konecne aj rucicky vidno, na lunetu z 5tiek by sa snad aj zvyknut dalo... Ale tu mega hrkotavu sponu cez celu ruku ala MM asi v zivote nepochopim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak trochu zklamanie,...v Parizi ich na krame nemal, ale aj tak to bola plodna navsteva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Hmmm tieto Seika sa mi pacia, super puzdro, fajn proporcie, subom konecne aj rucicky vidno, na lunetu z 5tiek by sa snad aj zvyknut dalo... Ale tu mega hrkotavu sponu cez celu ruku ala MM asi v zivote nepochopim...Ked si das davku, mal by si sa drzat dalej od pocitaca.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Přijdou mi hodně povedené a bílé bych bral hned Za kolik se to dá tak reálně koupit? Našel jsem dva shopy a oba za 4100,- USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) t.p diky, vypadaji uzasne, obzvlast ta cerna! Vime cenu a jestli se prodavaji, pokud jsem to prehledl, tak omluva. I tu datumovku bych jim odpustil:). Upraveno 29. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Z druhe ruky se daji sehnat za 2,5 - 2,7 k dolaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Prodejní bo doporučená či jak se to řekne je 4,1k dolarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Ja nevím, jsou to takový Seikosuby v kvarcu, včetně zužujícího se tahu. I když zrovna tah vypadá parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se