Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajimave, to je novinka? Ja znam pouze z barev. zlutou.

Odesláno

Modra je dobra:), ted jde o to, aby se neokoukala. Me se ale libi. Delaji tuto verzi i bez chrona?

Odesláno
  V 19. 10. 2014 v 8:19, CEGY napsal:

Předpokládám, že během pár let udělaj celej RAL vzorník.

Orange :)))

Odesláno
  V 19. 10. 2014 v 8:53, CEGY napsal:

Oranž je už hotovej.

Dobre ty :)), ale verim, ze pro kazdeho nejsou.

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 19. 10. 2014 v 10:33, People napsal:

To su retardi. Keby namiesto vymyslania scifi-farieb, vymysleli nove puzdro, tak by spravili lepsie.

Fajne pouzdra uz maji (nebo meli), jen je vyuzit.

Odesláno
  V 20. 10. 2014 v 7:03, misoo napsal:

za mna ani zlta, ani modra... nechapem co skusaju...   :(

Misoo, já bych třeba ani ty jejich barevný pokusy neodsuzoval, naopak, ale fakt marně vzpomínám, kde jsem viděl alespoň podobně nepovedený barevný kombinace a odstíny barev.

Odesláno

veru, mozno by stacilo keby pouzili ine odtiene... napr. tato matnejsia a tmavsia modra, hned to inac vyznie...

post-22327-0-21946800-1413790618_thumb.jpg

Odesláno

Ta orandž se mě i docela líbí, ale v té modré bych fakt doporučil- barvu míchejte dál, až budete mít jinej odstín. Třeba se ale fakt dočkáme.

Odesláno
  V 20. 10. 2014 v 8:34, kuncák7 napsal:

Ta orandž se mě i docela líbí, ale v té modré bych fakt doporučil- barvu míchejte dál, až budete mít jinej odstín. Třeba se ale fakt dočkáme.

Přesně, ta oranž v kombinaci černýho PVD nebo co to je za úpravu je na zábavný hodinky dobrá, teď mě o tom znovu přesvědčil Oris.

Oris%2BAquis%2BDate%2BOrange%2B1.jpg

Odesláno

Trendy, kolegovia, to sú farebné trendy. Už nejaký rok frčia v modrej odtiene od Baby blue po Coelinovú modrú (cca Pantonka 3005), takže z tohto pohľadu farba zvolená dobre, netreba hundrať, len sa vedieť zladiť! :)  Popravde, už vôbec nevyhľadávam novinky od Fortis, len ak tu niečo dáte. Akosi ma neoslovujú tieto maliarske redizajny. 

Lumi - ak tomu rozumiem, svieti len Superluminova na bielych indexoch? Alebo aj modré číslice?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...