Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Breitling Transocean Chronograph Edition - Original from all angles

http://www.watchonista.com/breitling/news/transocean-chronograph-edition-original-all-angles

Zaměření Breitlingu na chronography přináší novou limitovanou edici v mírném vintage stylu, který navozují použité barvy na ciferníku. Ale nejen ony, stačí odklopit dvojité dýnko a dozvíme se víc.

transocean_chronograph_editio_003.jpg

transocean_chronograph_editio_001_xl.jpg

transocean_chronograph_editio_004_xl.jpg

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-o3ys8jBL18

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Alebo aj inac - transocean je jedina linia ktoru B zatial nedoyebal.

Dovolím si nesouhlasit, třeba Avengery, SOH, Montbrillianty a Navitimery byly vždycky supr hodinky.

Nepovedly se festinoidní Colty a Chronomaty a ukončení výroby Steelfishů.

Odesláno

Dovolím si nesouhlasit, třeba Avengery, SOH, Montbrillianty a Navitimery byly vždycky supr hodinky..

ano mas pravdu, na SOH a Navitimery som zabudol, hlavne SOH, tie su take nebreintlingovske v tom najlepsom slova zmysle :)
Odesláno

ano mas pravdu, na SOH a Navitimery som zabudol, hlavne SOH, tie su take nebreintlingovske v tom najlepsom slova zmysle :)

V čem jsou nebreitlingovské? Breitling nejsou jen těžítka pro kolotočáře, takhle vypadaly Superoceany v šedesátých letech. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To nebude stárnutím, poslední dobou jsou nejpovedenější kousky právě retro, asi jsme se dostali do bodu, kam design už nemá moc kam pokračovat.

Jen namátkou - Hamilton Pan Europe, Omega Seamaster a Speedmaster, Tissot Visodate atd.

Odesláno

Tohle je pro mě osobně rána do zad, v kladném slova smyslu. Vždy jsem značku B... obcházel s tím, že se mě prostě design nelíbí, ale tohle je počin, kdy s nima zase musím začít počítat. Za mě fakt mooc povedený, ach jo.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...