Daemonultimate Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 (upraveno) Breitling Transocean Chronograph Edition - Original from all angles http://www.watchonista.com/breitling/news/transocean-chronograph-edition-original-all-angles Zaměření Breitlingu na chronography přináší novou limitovanou edici v mírném vintage stylu, který navozují použité barvy na ciferníku. Ale nejen ony, stačí odklopit dvojité dýnko a dozvíme se víc. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-o3ys8jBL18 Upraveno 19. října 2014 uživatelem Daemonultimate
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Líbí, líbí. Po nepovedeném Festina období začínají u Breitlingu dělat normální hodinky.
Daemonultimate Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Těší mě, že v tom nejsem sám, mně se líběj moc, elegance s vintážním nádechem, nenápadný, ale upoutávající pozornost, pro neznalý Breitling, pro znalý vkusnej Breitling.
ivan_989 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Alebo aj inac - transocean je jedina linia ktoru B zatial nedoyebal.
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Alebo aj inac - transocean je jedina linia ktoru B zatial nedoyebal.Dovolím si nesouhlasit, třeba Avengery, SOH, Montbrillianty a Navitimery byly vždycky supr hodinky.Nepovedly se festinoidní Colty a Chronomaty a ukončení výroby Steelfishů.
ivan_989 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Dovolím si nesouhlasit, třeba Avengery, SOH, Montbrillianty a Navitimery byly vždycky supr hodinky..ano mas pravdu, na SOH a Navitimery som zabudol, hlavne SOH, tie su take nebreintlingovske v tom najlepsom slova zmysle
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 ano mas pravdu, na SOH a Navitimery som zabudol, hlavne SOH, tie su take nebreintlingovske v tom najlepsom slova zmysle V čem jsou nebreitlingovské? Breitling nejsou jen těžítka pro kolotočáře, takhle vypadaly Superoceany v šedesátých letech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Parádní hodinky. Jedny z mála chronohodinek, které se mi líbí. A to dvojité dýnko s průhledem je prostě paráda. Asi první Béčka, který se mi fakt líbí.
Liqid Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Návrat ke kořenům a moc povedený. Určitě by jim ale i řemen a černý cifr, snad bude ti tato varianta.
Daemonultimate Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2014 (upraveno) To bych si asi nesliboval, přeci jen se jedná o limitovanou edici. V téhle barevné variantě jede sériovka. Kůže k ní ale je. Upraveno 19. října 2014 uživatelem Daemonultimate
Prorok Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Taj tyto se mě opravdu líbí. Nevím, jestli to je tím jak stárnu, ale vintage styl mě dostává...
Liqid Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 To nebude stárnutím, poslední dobou jsou nejpovedenější kousky právě retro, asi jsme se dostali do bodu, kam design už nemá moc kam pokračovat.Jen namátkou - Hamilton Pan Europe, Omega Seamaster a Speedmaster, Tissot Visodate atd.
tkol Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Nádhera, krásnej návrat ke kořenům a dvojité dýnko je brilantní!!
kuncák7 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Tohle je pro mě osobně rána do zad, v kladném slova smyslu. Vždy jsem značku B... obcházel s tím, že se mě prostě design nelíbí, ale tohle je počin, kdy s nima zase musím začít počítat. Za mě fakt mooc povedený, ach jo.
zerfoss Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Skoda ze limitka pretoze taketo paradne hodinky by si podla mna zasluzili seriovku
rastike Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Konecne decentne hodinky od becka
Fajkus Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Mi se líbí moc. Ostatní typy jsou na mne až příliž překombinované a nepřehledné. Tyto jsou s tím dýnkem velmi zajímavé.
ADIkov Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Supr hodinky, pravdu povediac rada Transocean sa mi vzdy pacila. Dufam ze ich nedosiahne ta farebna vlna......
mery Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Obecně řada Transoceanů je podle mně povedená. Ke srovnání přizývám ještě do vedlejšího vlákna, kde řešíme pro změnu limited edition http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78247-transocean-chronograph-limited-edition/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se