El Nano Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Ahoj, už jsem to nevydržel, musím si založit svoje vlákno a otravovat vás tady. Jelikož se zde nedá mluvit o nějak nějak vyjímečných hodinkách a o kvalitních fotkách už vůbec ne (99% foceno mobilem), tak bude vlákno sloužit spíš pro můj přehled ať vím, co kdy bylo. Takovej hodinkovej deníček prostě. To se může hodit, že ano. A třeba na konci budu moct tohle malé vlákno přejmenovat na HIMMR - How I Met My Rolex :-) Takže první várka mobilovek. Monstra (nejmladší člen rodiny), západ Slunce a Signal festival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Krásný Monstra... takovej kousíček léta v tomhle divným počasí. Ovšem nejvíc se mi líbí název vlákna, ten je zcela bez chyby :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 hezký fotky,je z nich cejtit nadšení z hodinek,což je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Dik kluci, postupne tu snad budou pribyvat i dalsi fotky A Martine, ten nazev vyplynul tak nejak sam, celou dobu me nic nenapadalo a pak to prislo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Jsem rád,že je máš zrovna Ty.Moje foto těchto krásek stálo za starou belu.Tož pořádně si jich užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atta Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Díky za super fotky, doufám, že jich bude brzo víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) Dik Marceli, vsak je za chvili uvidis, jine hodinky s sebou ted nemam @Atta: danke, taky doufam Upraveno 21. října 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Monstra jsou jedine hodinky u kterych nechapu "co, kdo na nich vidi"...to paraplicko misto hodinove rucky je usmevne:-)....vim ze to jsou zde na foru BEST OF, takze klidne do me...nicmene El Nano ma lepsi kousky, tak sem s nima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Me se hoodne libi, ale kazdy to ma jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Dik Marceli, vsak je za chvili uvidis, jine hodinky s sebou ted nemam @Atta: danke, taky doufam Půjčím Ti na chvíli B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Monstra jsou jedine hodinky u kterych nechapu "co, kdo na nich vidi"...to paraplicko misto hodinove rucky je usmevne:-)....vim ze to jsou zde na foru BEST OF, takze klidne do me...nicmene El Nano ma lepsi kousky, tak sem s nima...sám jseš paraplíčko Radime ale musím přiznat, že já monstrům odolával cca 2 roky a můj vztah k nim se vyvíjel asi takto: bože to jsou hnusný hodinky -> pořád stejně škaredý -> jak se můžou někomu líbit -> no nevypadaj zas tak špatně -> sakra, že by se mi začaly líbit? -> ne, to je nesmysl -> asi si je koupím -> chci je! ... no a zbytek už je asi jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Půjčím Ti na chvíli B. jestli chvílí myslíš tak 10 minut, tak to by šlo, už se těším až je uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 sám jseš paraplíčko Radime ale musím přiznat, že já monstrům odolával cca 2 roky a můj vztah k nim se vyvíjel asi takto: bože to jsou hnusný hodinky -> pořád stejně škaredý -> jak se můžou někomu líbit -> no nevypadaj zas tak špatně -> sakra, že by se mi začaly líbit? -> ne, to je nesmysl -> asi si je koupím -> chci je! ... no a zbytek už je asi jasný no jsem zvedavy za jak dlouho je posles dale:-)...a vubec mi je neukazujte protoze takove "hnusne" hodinky muzu taky zatit chtit, ale zatim jsem ve fazi 1. - boze to jsou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Jak už jsem psal, jinde. Moc rád sleduji soukromá fotovlákna. Je z nich možné sledovat, jak se daný chronopacient vyvíjí. S fotkami se nepodceňuj. Čiší z nich optimismus. Těším se na další (fotky i hodinky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 (upraveno) já myslím, že je nikam posílat nebudu, u mě se většina hodinek zdrží docela dlouho -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- až na tyhle Orienty teda ale byly fajn, až na tu velikost...takže něco z archivu Upraveno 22. října 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Jak už jsem psal, jinde. Moc rád sleduji soukromá fotovlákna. Je z nich možné sledovat, jak se daný chronopacient vyvíjí. S fotkami se nepodceňuj. Čiší z nich optimismus. Těším se na další (fotky i hodinky) Optimismus řikáš? No asi máš pravdu, celý víkend byl nadmíru vydařený a to počasí to ještě podtrhlo, tak možná proto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Optimismus řikáš? No asi máš pravdu, celý víkend byl nadmíru vydařený a to počasí to ještě podtrhlo, tak možná proto :-) Jojo, máš to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 jedna dobře postavená sklenice s vodou bohužel jsem zrovna neměl po ruce jiné hodinky ani foťák, takže jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Ta třetí fotka nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Hmmm, pěkný to máš - všecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se