MíraMíra Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 To vypadá na na standardní hliník, řekl bych.Nevypadaj špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Parádní fotky.Hned bych si vybral. Díky Míro, pochvala potěší a já bych si taky vybral, jen nevím co, je to těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Fotí ti to fajně, nejvíc mě dostala geometrická kompozice těch Squale s kafem. To je libová fotka! Díky, ono když je čas tak se s tím dá různě vyhrát mě zas dostává trio ukončených 356, ty sis model s rezervou vybral hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Skvele fota, velice zajimave jsou ty Limes. Z ceho je vlozka lunety? Díky tano ! Jak říká Míra, je to hliníková vložka. Jinak luneta samotná má 120 kliků Upraveno 12. února 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Fotky jsou nádherný všechny! Co do hodinek, asi bych taky nevěděl, které si vybrat dřív. Hodně zajímavé mi přijdou ty MeisterSinger jumping hour, Celočerná DA38 vypadají taky famózně a na Limes potápky jsem koukal už před lety - tenkrát bez chrona. Z fotek mám pocit, jako bych ty hodinky málem držel v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 ..já to mam jako Siwi, ale pak mě rozesmutní, že je to jen málem :-) ..Krásný fotky , které berou dech i vědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Fotky jsou nádherný všechny! Co do hodinek, asi bych taky nevěděl, které si vybrat dřív. Hodně zajímavé mi přijdou ty MeisterSinger jumping hour, Celočerná DA38 vypadají taky famózně a na Limes potápky jsem koukal už před lety - tenkrát bez chrona. Z fotek mám pocit, jako bych ty hodinky málem držel v ruce Díky siwi, pochvala od tebe potěší obzvlášť! MeisterSinger Salthora Meta jsou skvělé, to máš pravdu...kombinaci zeleného sunburst cifru, hnědého řemenu a jedné ručky navíc ozvláštněné jumping hour se jen těžko odolává. Navíc je super, že hodinky tě každou hodinu lehkým cvaknutím upozorní, že odbyla celá, takže máš neustále přehled. Černé DA38 se mi líbí už hodně dlouho, navíc vždycky když si dám na ruku něco s průměrem 40 mm, tak si říkám, že tak to má být. A Limesy jsou moc pěkné, působí na mě takovým příjemně surovým dojmem. I číselník je pěkně vyváženej a dokonce mi nevadí ani datum mezi 4 a 5. Sice kdo z nás využije 1000 m, ale pro jistotu na to mytí rukou, člověk nikdy neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 ..já to mam jako Siwi, ale pak mě rozesmutní, že je to jen málem :-) ..Krásný fotky , které berou dech i vědomí Díky moc, jsem rád, že se líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Díky siwi, pochvala od tebe potěší obzvlášť!...Však k vám budu mít cestu. Tak aspoň vím, co si mám nechat ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Díky siwi, pochvala od tebe potěší obzvlášť!...Však k vám budu mít cestu. Tak aspoň vím, co si mám nechat ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Však k vám budu mít cestu. Tak aspoň vím, co si mám nechat ukázat Jasně, jestli tam teda z toho něco zbyde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Skvela serie fotek. Uz jsem to nekde psal, ale znovu musim , ty 910 jsou nadherne. Ac nemam rad chrona ani svetlej cifr tak se mi libi neskutecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Skvela serie fotek. Uz jsem to nekde psal, ale znovu musim , ty 910 jsou nadherne. Ac nemam rad chrona ani svetlej cifr tak se mi libi neskutecne. Díky, fotek se mi sbírá podstatně víc, jen nemám čas to všechno zpracovávat a dávat na chronomag Nejvíc se jich objevuje pravidelně na Instagramu. Jinak ty 910 jsou opravdu výjimečné, takže se ti vůbec nedivím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 nějak to tady zanedbávám, tak snad to Samuraje napraví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) nové barevné Laco se nadmíru povedly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Moc hezká kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Jojo, modré hodinky já obecně moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Díky kluci! Já taky, proto se divím, že žádné nemám. I když už mám jedny vyhlídnuté a čekám až se dostanou po Baselu do prodeje. Ale abych tu jen nekafral, tak přidám nové Presage. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 nové barevné Laco se nadmíru povedly Ahoj, můžeš pls nafotit i ty Laco klasické Stone,,,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Ahoj, můžeš pls nafotit i ty Laco klasické Stone,,,díky Ahoj, jasně, snad se k tomu dneska dostanu, pak to sem hodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se