nickolas Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Mala vypomoc A ten remen me teda evidentne nemine. Sedi k nim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 takovou výpomoc si nechám líbit! Už sis je dneska vyzvedl? Na tom náramku jsou super. Jinak řemeny a příslušenství od Sinnu postupně zapracováváme na web, tak to tam pak bude všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Jj, uz je mam i se slusivym pouzdrem Ale musel jsem si pro ne odpoledne na depo...nejak to zapinkali. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Nickolas - dáš pak prosím víc info do Sinn vlákna ( ať to tady neplevelíme ). Zajímala by mne váha tahu, jak sedí ( to sice vidím, ale dojmy ), foto i spony,....Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Jak budu mit chvilku, neco tam dam Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Nickolas - dáš pak prosím víc info do Sinn vlákna ( ať to tady neplevelíme ). Zajímala by mne váha tahu, jak sedí ( to sice vidím, ale dojmy ), foto i spony,....Díky samotné hodinky bez náramku váží 85 g, kovový náramek 69 - 107 g (v závislosti na počtu dílků) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Díky, vrtaj hlavou víc a víc,.... Ale neměl bych o nich ani uvažovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 a na živo jsou ještě hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 už se těším na léto, tyhle PADI Kinetic jsou žhavými favority. https://www.chronoshop.cz/seiko-prospex-sea/seiko-sun065p1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 mít jachtu, tak je beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Já jachtu mám a ty hodinky se mi velice líbí :-) Co je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93001-m%C3%BChle-glash%C3%BCtte-29er-zeigerdatum/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Tak tyhle Sinny 356 Sa FLIEGER UTC mě naprosto dostávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Já jachtu mám a ty hodinky se mi velice líbí :-) Co je to zač? mě taky Jedná se o Mühle-Glasshütte 29er Zeigerdatum https://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-29er/muhle-glashutte-29er-zeigerdatum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Odložím si sem pár fotek, které se mi za poslední dobu nasbíraly, některé jste už dřív mohli vidět na instagramu Moje oblíbené 857 UTC, jiné hodinky se poslední dobou na ruku moc nedostávají. Krásné Sinn 903, pokud by vás zajímal jejich poměrně zajímavej příběh, tak je na našem blogu Specialitka od MeisterSinger s úchvatným sunburst číselníkem a jumping hour Antracitové Perigraphy...MeisterSinger číselníky prostě umí Za mě jedny z nejhezčích Damasek ... DA36 Black Originální a podle mě hodně povedená kombinace DA38 a Hirsch James Již ukončený model 356 FLIEGER II...dokonalost sama Taktéž ukončené 356 Sa GR s rezervou nátahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Parádní fotky.Hned bych si vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Nová barevná varianta Ocean Vintage Chronograph Squale Atmos 50 s kafkou Laco Flieger Düsseldorf a hrátky s řemeny Laco Flieger Münster neboli Rodenovky Mühle-Glashütte Terrasport III Schwarz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Tyhle Limesy jsou naprosto boží nejen vzhledem, ale i parametry ... Ickler pouzdro 41 mm, 7750 a 100ATM a nestojí raketu Jedna ze tří barevných variant nových Seiko Presage. Konkrétně se jedná o model SRPB03J1. Jsou to krásné univerzály. Další Seiko, tentokrát SRP767K1 s krásně propracovaným cifrem a modřenými ručkami. Na živo parádní hodinky. Retro s plastovým vypouklým sklem v podání Junghans a jeho modelu Meister Telemeter A jedna lahůdka na konec, 910 Anniversary se split second chronografem. Bylo vyrobeno pouze 300 ks. Upraveno 11. února 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Fotí ti to fajně, nejvíc mě dostala geometrická kompozice těch Squale s kafem. To je libová fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Skvele fota, velice zajimave jsou ty Limes. Z ceho je vlozka lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se