Potkan Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Chtěl jsem dát fotku na ruce, ale odepnul se mi tah a musím s tím do servisu Hodinky mi spadly sami z ruky, naštěstí to bylo v ikea jídelně a zůstaly na tácu. Stát se to v moři tak se picnu.Rolex hodinář v Praze to udělá na počkání? To jsi mel jeste velke stesti, ze se s nima nic nestalo! Dobre, ze ses ozval. Poslal jsem to dal, at se nad tim kolegove z Rolexu zamysli.Dej pak jeste vedet, jak jsi pochodil v servisu. Upraveno 31. října 2016 uživatelem Topkan
gas Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Mohly být trochu větší, jinak fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Mohly být trochu větší, jinak fajn Chtělo by to ještě modrou gumu
sashator Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Ten cifr je u nich neskutecnej Ja dnes taky trochu modre
organic Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Definitivní Hulky Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Radka... aby neměl podzimní deprese, a nemyslel si, že jsme jen banda plechošuků... "neboj, auta ty kozy ještě úplně nevystřídaly"... Moc pěkné
vsudybyl Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Bez zelených to prostě nejde Sent from my iPhone using Tapatalk
spiderer Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Explorer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem spiderer
Petr R Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Zase trochu leta;-), 25 v listopadu, to bych moh porad.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 1977 - příští rok mají čtyřicátiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Pěkný...taky to jednou vidím na nějaký DJ ze svého roku
financ Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 já už 40 měl a vyřešil jsem to Autávkama s helmičkou a papírama
gas Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Někdo musí být magor fóra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Někdo musí být magor fóra Paráda. Magorů je tu víc, ale tohle je taky pěkná bláznovina. Gratulace k modrákům. Sent from my iPhone using Tapatalk
davidian Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Ta dvojka musi mat slusnu vahu na ruke Někdo musí být magor fóra
Jarett Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Někdo musí být magor fóra Řešení je jednoduché příteli !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se