Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trosku smune cteni, jak dokazi byt nekteri omezeni... Jedou na exotickou dovolenou a cekaji jen super relax, "zradlo" a zazitky v luxusnich hotelovych resortech. Jo z tech se kultura a zivot mistnich poznava nejlepe :) Presne z techto duvodu jsme se Bali vyhnuli, jelikoz tlak zapadnich turistu a jejich vysoka ocekavani davno tento krasny kousek sveta znicil.. Z puvodniho nezustalo nic..    

Jsem rad, ze tento zazity myslenkovy stereotyp, jak travit dovolenou v cizi zemi, mam uz (nastesti) za sebou a hlavne ze porad existuji mista, kam tyhle nesmyslne pozadavky nedorazily.. To je totiz pak dovolena, na kterou budete vzpominat cely zivot, skutecne dobrodruzstvi a trebaze zazijete i drsne nebo neprijmene chvilky, budete ji chtit zopakovat..  

Neberte to ve zlem, nechci rozpoutat nejaky flame, ale zkuste se nad tim zamyslet.. Svym chovanim vazne zasadne ovlivnujeme charakter cilove destinace. Ja jsem donedavna bral dovolenou uplne stejne, jen at je super ubytovani, jidlo a mam to blizko na plaz. Tak me to naucili rodice.. Az ve svych 30 letech jsem nad tim zacal vice premyslet a udelal vsechno naopak.. A stalo to za to   :cheers:

• Odpovědi 25,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jezis! Tyhle kecy, když někdo kádruje dovolenou v hotelu a na plazi jsem kdysi taky poslouchal. Hlavně od lidi, kteří byli jakoze strašně cool a jezdili s batohem smradlavym vlakem po Vietnamu, bydleli v zablesenejch penzionech a srali do díry v zemi. Pak tvrdili, ze je to ta jediná možná autenticka dovolená. To jsem se na plazi vždycky prekulil na druhej bok a obrátil stránku detektivky, protože kazdej, ať si užívá dovolenku podle svého gusta!

Odesláno

Ty jsi si vzal za ženu Kubánku? Co to tam mají za hnusný propisky, na takovou slávu bych čekal minimálně Mont Blanc :-)

Kubánku ne, možna příště :-)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Pepsi když se už blíží ten BW2017

a7c6dd5fca4aebd1656f3206bc680729.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

, protože kazdej, ať si užívá dovolenku podle svého gusta!

presne tak. Ja som uz spoznal nejake tie autenticke veci a posledne roky ma bavi spoznavat to, nad cim som vzdy ohrnal nosom. Spoznavat relax, dobre jedlo, uzivat si klud, starostlivost, prijemne prostredie. Rozhodol som sa ze na dovolenkach budem oddychovat a celkom mi to vyhovuje. Mam na to konieckoncov aj vek.
Odesláno (upraveno)

Sice ne na ruce, ale na talíři. Plecháče nebo keramiky?
Asi mě ma ta moje ženská fakt ráda, když se s tím patlala. Ale možná to bude fejk, dělala to totiž na nočni směně  :D 
ae49210f46bf7fd54b71135ee797fdcd.jpg

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno (upraveno)

:)  super  , ...   i datum je správný :lol2:

Díky za kluci. Datum je spávný. Ne že by mi bylo 15, je mi spíš 9:00 hod. :-)

Hezky! A sledovala i promo fotky hodinek kdyz prisla na to, ze za deset dve je idealka :)

To jo správná žena chronomagora musí tyhle věci vědět.

Ale je to spis SeaDeeller, bo to nemá kyklopa :-)

To musí být Suby, podívej se na ty obloučky z boku. Jen že ten kyklop 2,5x nezvětšuje. To se i Rolexu může stát :-)

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

Pěkný, jen s ti nějak pootočil lumibod s trojúhelníkem :)

No jo mas pravdu. Rad bych to reklamoval, ale uz neni co.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno

Datum je spávný. Ne že by mi bylo 15, je mi spíš 9:00 hod. :-)

Já myslel,že se na noční nudila a "upatlala" ti ho jen tak :lol2: .

Zatím to spíš vypadá,že ti je tedy pětačtyřicet ,joo ?Takže ,všechno nejlepší Michale :cheers:

Odesláno

Já myslel,že se na noční nudila a "upatlala" ti ho jen tak :lol2: .

Zatím to spíš vypadá,že ti je tedy pětačtyřicet ,joo ?Takže ,všechno nejlepší Michale :cheers:

Kdepak, nešla spát a vyráběla Rolexdort.

Pochopil jsi mě dobře, děkuju za přání!  :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...