foldes Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Radost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Radost:)To budou nejake fiky, vzdyt to nema folie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Grrrrr, ty sou...;-) kdes poridil? Hledal jsem idealni koupi tak pul roku. Az ted se objevily na Ch24 perfektni, tak jsem trochu usmlouval cenu a rychle poridil. Ale zadna lace to nebyla :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Radost:)Najkrajsie su tie iwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Je mi to jasny;-) ty ceny posledni rok u kermitu... no ja si musel nechat zajit chut, uz je to pakarna;-((Kazdopadne perfektni ulovek, uzivej si ho nalezite;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 To ensi:jj ale jsem mekota anejakcjsem neresil ze nemam folie:) by mohli stahnout cokoliv. A bral bych je:) Jinak iwc jsou krasny ale velky:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 (upraveno) Právě dorazily. Nádhera! Sent from my iPhone using Tapatalk Taky já se připojuju ke gratulantům a moc ti je přeju. Nemají chybu. Posledních X měsíců sbírám odvahu koupit si je na dálku, ale pořád se nějak nemůžu rozhoupat a těch několik šťastlivců odsud, kteří je mají je zase nechtějí prodat ani za nic a já se jim vůbec nedivím :-) Upraveno 27. března 2019 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 16750 IMG_3089.jpgPerfektni patina, moc moc hezký, prodáš mi je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Perfektni patina, moc moc hezký, prodáš mi je ?A ešte trošku patiny ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 A ešte trošku patiny ... nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 a chudak manzelka nema co na sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 a chudak manzelka nema co na sebe Má na zkoušku DJ a prej první hodinky co sedly jak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 jj, moje chot na black & white kombo a mam klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 jj, moje chot na black & white kombo a mam klidJakože jedny černý a druhý bílý ? 116234? Má jedny na oysteru a druhé na jubilee ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Jakože jedny černý a druhý bílý ? 116234? Má jedny na oysteru a druhé na jubilee ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 To je skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Jedny s včelou a druhý bez... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 vlastně už rarita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se