patprom Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Take tam mas tolik prostoru na nohy? :-)))Cca tak nějak, RR to není, ale nohy si vzadu natáhnu i ve Volvu ;-)Nazdraví
mmaass Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 A zpet k Daytonam :-)..k trenyrkam a vinu slusi nejvic :-))))
snake Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Zapomněl jsem je pořádně utřít...to schytam určitě..
JoyStick Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Hlavně by sis je taky jednou moh dát na ruku
mmaass Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Hlavně by sis je taky jednou moh dát na ruku Hehe :-)))...Ondro, ted jsem se fakt zasmal :-)))
patprom Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Expy jsou vhodné ke každé činnosti a to je jejich velká přednost. Mám je radši než Suby ;-)
mmaass Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Koukam na ty Expy 1 a mam pocit, ze se mi po nich lehce postysklo...
patprom Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Koukam na ty Expy 1 a mam pocit, ze se mi po nich lehce postysklo...Nedivím se ti ani trochu. Mám pocit, že je člověk musí mít víckrát a pak se k nim vracet až zjistí, že to je to ono. Mám je asi tak potřetí (myslím...) a teprve teď mi nepřipadaj nudné, moc obyčejné, prostě takové nijaké. Opak je pravdou, nemají chybu, i když nemají datum, lunetu a jiné zbytečnosti a děkuji Tomášovi, že mě k nim přivedl zpátky ;-)
mmaass Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Nedivím se ti ani trochu. Mám pocit, že je člověk musí mít víckrát a pak se k nim vracet až zjistí, že to je to ono. Mám je asi tak potřetí (myslím...) a teprve teď mi nepřipadaj nudné, moc obyčejné, prostě takové nijaké. Opak je pravdou, nemají chybu, i když nemají datum, lunetu a jiné zbytečnosti a děkuji Tomášovi, že mě k nim přivedl zpátky ;-)Jsem je mel 2x, ale od tech poslednich ubehlo uz asi tak 2-3 roky. Expy v tomto pripade prirovnavam k Moonum, jsou to hodinky ktere cloveku jednou zacnou chybet :-)
Buler Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 (upraveno) Dnes poprvé ven :-) Upraveno 9. srpna 2019 uživatelem Buler
mmaass Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Dnes poprvé ven :-) nezapomen zapnout sponu ;-))) Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 S timdle tu budu asi v ofenzívě, ale mně se to líbí. Todle už je i na mě trochu moc. Aspoň sem si potvrdil, že Rubber B na Exp 16570 sedí aji na plechový Suby.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se