Dokusan Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Tak hodím taky jednu na sluníčku. Aktuálně řídím firmu z firemního balkonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Stejně jsou ty moje bejvalky hezký... U nich to platí dvounásob o tom sluníčku... Yachty jsou supr - přemejšlel jsem, že je pustím,ale zatím asi nee..a když je tak hezky-vytáhl jsem i další plechovky... Prostě na sluníčku to sluší každejm rolexkám (jak si správně psal) ..aji nudnejm černejm subům.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Tyhle jsou hrozně nedoceněný, super! Nechápu že tenkrát tak dlouho ležely v inzerci.Ta vterinovka je jedovata...Hodne povedeny!Mam je rad. Tak akorat napul cesty mezi sportovnima a spolecenskejma hodinkama . Ta cervena je skvele ozivuje.
tkol Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Yachty jsou supr - přemejšlel jsem, že je pustím,ale zatím asi nee..a když je tak hezky-vytáhl jsem i další plechovky... Prostě na sluníčku to sluší každejm rolexkám (jak si správně psal) ..aji nudnejm černejm subům.. Kdybys je pouštěl, dej vědět, mám hlad...
Tommy_PP Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Domaca karantena Day 6 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Tak koukám všichni jedem klasiku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Odesláno 24. března 2020 Kdybys je pouštěl, dej vědět, mám hlad... Já su po wobědě...tak kávičku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
relativ Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Odesláno 24. března 2020 Tak ešte na slnku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tommy_PP Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Odesláno 24. března 2020 Zelena pasuje do zahrady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sarka Farka Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 coke style Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tmoris Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Potřebuju mezi lidi, ten domácí alkoholismus mě zabije... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Samé pecky a modré yachty na slnku su boží :-) GMT v bicoloru taky fajnové a green na greenu to samé :-)
M3maniac Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 tkole no taky se začínám cítit jako alkoholik pomalu :-)
tikzot Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Do konce tejdne vydržim... snad;-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Zelená GMT je taky fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Do konce tejdne vydržim... snad;-))To je šílený jak ta fotka zkresluje!! Ty SD vypadaj jak ve velikosti DJ36, jak chudej příbuznej normálně...
petr_cha Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Presne.. taky jsem na to koukal :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se