Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 24 minutami, Vjace napsal:

To zase není můj případ. Jakmile je hezky a nebo jedeme na dovolenou za sluníčkem, tak je vozím sebou, protože ten cifr je prostě nádhernej. Jen jsem super opatrnej a nechce se mi to sloupnout, no. Holt každej máme něco 🙂 

jj, já vím, že to tak někteří z nás mají. už se tady na toto téma popsalo hodně stránek. hlavně, že ti dělají radost!

(moje babička si dávala dálkový ovladač do igelitu 🙂 )

• Odpovědi 25,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 30 minutami, jenik77 napsal:

jj, já vím, že to tak někteří z nás mají. už se tady na toto téma popsalo hodně stránek. hlavně, že ti dělají radost!

(moje babička si dávala dálkový ovladač do igelitu 🙂 )

Moje babička taky. Takže tím se to vysvětluje, máme to v rodině 🙂  A my dva jsme možná příbuzní 😄 

Odesláno
před 9 minutami, patprom napsal:

Dneska odpoledne... ty modré bicolory mně začínají nebezpečně lákat 😉
c5b139bcfdd50a97cd25194500fb0aa8.jpg

Jsou největší střela!! Se divím, že si jim do teď nepřišel na chuť!!! :) 

0379EA73-74DB-4ECA-A8DC-93D8B366EEB7.jpeg

Odesláno

Veď ja som dobre písal že z nových subov to vidím jednoznačne na 126613LB :)

...už som aj zapísaný, uvidíme koľko to bude trvať 

Odesláno
Jsou největší střela!! Se divím, že si jim do teď nepřišel na chuť!!!  

0379EA73-74DB-4ECA-A8DC-93D8B366EEB7.thumb.jpeg.8ed501885511909e5990ca27b218008f.jpeg

Ale přišel, jen se mi je nechce kupovat od vexláků a čekat na ně 100 let se mi taky nechce... rád bych je měl, ale okolnosti prodeje mě odrazují

Odesláno
před 20 hodinami, matt81 napsal:

Veď ja som dobre písal že z nových subov to vidím jednoznačne na 126613LB :)

...už som aj zapísaný, uvidíme koľko to bude trvať 

Tipuju, že do konce roku je budeš mít.

Odesláno (upraveno)
V 30. 9. 2020 v 10:52, Vortex-Tempus napsal:

39 je aspon pre mna dokonaly rozmer...

0DCE5E7A-0911-4561-B103-89A7B72182CB.thumb.jpeg.850bf1fc83e202a707fab14846cd4de6.jpeg

Hrozně dobrý hodinky, byl jsem si je zkoušet a až mě jednou přestane všechno bavit, koupím si něco takovýho a budou to takový finální naprosto univerzální hodinky pro každej den který nebudou budit zbytečnou pozornost (což mě poslední dobou občas štve na LVčku), rád je používáním za všech okolností pořádně obouchám a budou se mnou do konce života bez ohledu na nic. :) Hlavně seděj na ruce uplně fantasticky. Jestli jednou Submariner půjde dál, tohle bude moje náhrada. :)

Upraveno uživatelem JamesLurk
Odesláno
před 14 minutami, JamesLurk napsal:

Hrozně dobrý hodinky, byl jsem si je zkoušet a až mě jednou přestane všechno bavit, koupím si něco takovýho a budou to takový finální naprosto univerzální hodinky pro každej den který nebudou budit zbytečnou pozornost (což mě poslední dobou občas štve na LVčku), rád je používáním za všech okolností pořádně obouchám a budou se mnou do konce života bez ohledu na nic. :) Hlavně seděj na ruce uplně fantasticky. Jestli jednou Submariner půjde dál, tohle bude moje náhrada. :)

Mozem len odporucit... Mam ich 3 roky a napriek tomu ze to je pomerne konzerva dizajn tak sa mi ubiehajucim casom pacia stale viac a viac. Myslim ze ak by ma zivot donutil vsetko ostatne predat tak tieto by ostali, respektive sli ako posledne...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...