Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 hodinami, OWG napsal:

Zkusil jsem sundat jubilee a nahodit gumu, co myslíte?

IMG_1014.jpeg

Sám nosím suby ND na rub. str. , ale tohle to  neni fakt ono. Líbí se mi třeba  polárky na zelené gumě.

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@OWG Mozno inu farbu, tato modra ani mne k tomu moc nesedi. K hladkej lunete by to asi pasovalo viac.

Upraveno uživatelem bluman
Odesláno
před 5 hodinami, vonmisses napsal:

Sám nosím suby ND na rub. str. , ale tohle to  neni fakt ono. Líbí se mi třeba  polárky na zelené gumě.

před 5 hodinami, bluman napsal:

@OWG Mozno inu farbu, tato modra ani mne k tomu moc nesedi. K hladkej lunete by to asi pasovalo viac.

Mám ještě zelenou a žlutou gumu, zelená je tmavší takže by možná seděla dobře a červená guma dorazí za par dni. Inspiroval jsem se Googlem samozřejmě, kde jsem před koupi koukal jak by vypadaly.

IMG_0979.jpeg

Odesláno
před 2 hodinami, OWG napsal:

Mám ještě zelenou a žlutou gumu, zelená je tmavší takže by možná seděla dobře a červená guma dorazí za par dni. Inspiroval jsem se Googlem samozřejmě, kde jsem před koupi koukal jak by vypadaly.

IMG_0979.jpeg

Tato sestava se mi líbí mnohem více. 

Odesláno
před 32 minutami, Tommy_PP napsal:

Dosiel som na prazdniny domov bez Rolad, tak som si pozical tatove DJ36. Je to klasika 🙂

1BC2251D-8DAA-430C-9581-C6E7F3CE37D8.jpeg

Ty jsou super, obzvlášť s ruletou

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Borža napsal:

Tieto su fakt krasne. Velmi pekne fotky. Rozmyslam ze sa skusim na ne zapisat :)

Dakujem. Mozem len doporucit… na zivo su naozaj krasne a ine, a aj univerzalnejsie ako by sa mohlo zdat

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...