Tomak Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 Jsem na tom stejně, na zdejších fotkách se mi bluesy moc líbí, ale na vlastní ruce jsou na mne až příliš
Davis Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matejcaha Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 pridavam se k polarkam na vylete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bertik Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 Já si ne polárky, ale jinak ve stejném duchu také na výletě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 Tak já ani expy blacky nebo polary, ale tak aspoň gmt no a taky na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OWG Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 Zkusil jsem nahodit na bílou gumu, co vy na to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OWG Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 A červená? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OWG Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 před 7 minutami, Harwey napsal: Ee, vobec, ziadnu gumu. Souhlasím, dávám zpět na jubilee
Sarka Farka Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Odesláno 21. května 2023 to teda, te uplny muceni tech DJ
Pivas Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Odesláno 21. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Odesláno 21. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Odesláno 22. května 2023 Prajem pekný deň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Odesláno 22. května 2023 Pure love Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
extreeme Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Odesláno 22. května 2023 V 20. 5. 2023 v 19:49, OWG napsal: A červená? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Celkom by ma zaujímalo, ako by to vyzeralo s čiernou gumou, možno by to bolo relatívne OK.
Sarka Farka Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Odesláno 22. května 2023 před 36 minutami, extreeme napsal: Celkom by ma zaujímalo, ako by to vyzeralo s čiernou gumou, možno by to bolo relatívne OK. obavam se ze ne i kdyz cerna opticky zestihluje me ta guma prijde vzhledem k 36mm DJ az moc rozmerova vyrazna, ten relativne malej cifr se mi v tyhle kombinaci tak nejak ztraci ... tim chci rict ze DJ patri na jubilee
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se