Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V 3. 1. 2024 v 19:14, tomina666 napsal:

Super! Stále stejná radost? ;)

Stále! Zatím nešly z ruky😁. Musím přiznat, že takhle na větvi jsem z jiných hodinek nebyl. Jedny byly první, nebo první sportovní, jiné mají příběh k místu a příležitosti koupě atd. Ale tyhle jsou prostě peckovní. 🙂

IMG_9899.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 23,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, adam.ra napsal:

Stále! Zatím nešly z ruky😁. Musím přiznat, že takhle na větvi jsem z jiných hodinek nebyl. Jedny byly první, nebo první sportovní, jiné mají příběh k místu a příležitosti koupě atd. Ale tyhle jsou prostě peckovní. 🙂

IMG_9899.jpeg

Ani se ti nedivím, jsou to super hodinky🙂. Hlavně ta univerzálnost….splňují vše. Ať slouží a dělají dlouho radost🙂.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Campino napsal:

Káva pred obedom😉

IMG_1642.jpeg

Přemýšlím co dalšího po Subech, další Suby date ocel, Batmany, staré Gmt, keramické Gmt, olivové DJ 41, nebo právě AirKingy. Hodně lidí nad nimi ohrnuje nos, já to vidím opačně, začínají se mi líbit čím dal víc..

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, PetrSefl napsal:

Přemýšlím co dalšího po Subech, další Suby date ocel, Batmany, staré Gmt, keramické Gmt, olivové DJ 41, nebo právě AirKingy. Hodně lidí nad nimi ohrnuje nos, já to vidím opačně, začínají se mi líbit čím dal víc..

Diky👍sú to moje prvé Rolex kroré som kúpil. Vtedy som sa rozhodoval medzi Exp 1, OP, alebo AK a AK boli a sú jediné a “iné” hodinky aké Rolex vyrobil. Páčili sa mi na prvú a po dvoch rokoch sa mi páčia čoraz viac🙂 ak si na tom podobne, pokojne do nich choď😉

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Campino napsal:

Diky👍sú to moje prvé Rolex kroré som kúpil. Vtedy som sa rozhodoval medzi Exp 1, OP, alebo AK a AK boli a sú jediné a “iné” hodinky aké Rolex vyrobil. Páčili sa mi na prvú a po dvoch rokoch sa mi páčia čoraz viac🙂 ak si na tom podobne, pokojne do nich choď😉

Máš je super, ty indexy a zelené doplňky se mi na nich líbí odjakživa.. 🙂 a jak píšeš, jsou prostě jiné.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, adam.ra napsal:

Venku teploty pod bodem mrazu, nálada nikoliv. Nedá mi to a ještě podpořím bílou linii. 

IMG_9933.jpeg

Hele, zeptám se majitelů 226570… jste v pohodě s tou roztečí a šířkou 22 mm? Není ten OYSTER na ruce nepohodlný? Hlavně teda ti, kteří mají ruku pod 18 cm. 😂🤟🏻

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, tomina666 napsal:

Hele, zeptám se majitelů 226570… jste v pohodě s tou roztečí a šířkou 22 mm? Není ten OYSTER na ruce nepohodlný? Hlavně teda ti, kteří mají ruku pod 18 cm. 😂🤟🏻

Když porovnám např. s Tudor BB GMT, je to srovnatelné. Možná i pohodlnější (ale to asi jen proto, že teď neumím být úplně nestranný:) Odkládám je nejčastěji až na noc a nevybavuju si chvíle, kdy by mě na ruce nějak tížily, nebo neseděly. Nicméně nějakou gumu, nebo kaučuk bych asi rád vyzkoušel. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...